Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW kontra Chorvatsko...
[QUOTE]Originál zaslal slunicko
[B]:lool2: tak já o sobě tvrdím, že jsem pro každou špatnost, ale taky od camca? po camcá?!!! Hrobeso to zrovna teda ne i když za jízdy se dá dělat hodně :bj: :hug: a ne jen za jízdy že ano :2some: :69: :bigok: ale to jen se svým přítelem :mrk:
Neříkám, že jsme blbli v autě, tam jen kecali a řechtali ale blbli jsem jako puber?áci (a já se tak pořád cítím)
když jsme někde zastavili.... ale to je jedno, to nebyla ta podstata věci tohoto tématu ne??? :cheche: :hopik5:
Já myslel, že my jsme taky tvoji přátelé!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
[B]:lool2: tak já o sobě tvrdím, že jsem pro každou špatnost, ale taky od camca? po camcá?!!! Hrobeso to zrovna teda ne i když za jízdy se dá dělat hodně :bj: :hug: a ne jen za jízdy že ano :2some: :69: :bigok: ale to jen se svým přítelem :mrk:
Neříkám, že jsme blbli v autě, tam jen kecali a řechtali ale blbli jsem jako puber?áci (a já se tak pořád cítím)

Já myslel, že my jsme taky tvoji přátelé!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
- Lion
- Kontaktovat uživatele:
No u mě je to asi stejný:) Nejlépe se jezdí když jedu s autem sám případně se spolujezdcem, více lidí v autě považuju za závaží a tím pádem ne žádný požitek z jizdy..Jiná věc je to když člověk nehledí na tu jizdu ale na pořádnou prdel při cestě..To si to pak může opravdu užít a pak na to vzpominá vcelku dlouho..
..
Záleží jen na smyslu cesty ..

Záleží jen na smyslu cesty ..
- Lion
- Kontaktovat uživatele:

-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Lion
[B]:DI když pamatuju si situaci kdy sem nabral plno kámošů do auta s doměním že bude náká ta sranda a ono to bylo úplně jinak..Celou cestu co jsem s něma jel tak bylo ticho jak na hřbitově a sem tam jsem ucejtil nepříjemnej závan od nákýho frajera sedícího vzadu..:mhihi: A když se jich ptám jestli jsou OK tak opovídaj jj vše OK, jedeš dobře..
a dalších 30 min sem kecal zase jen já..
Wow takový malý ASSES OF FIRE?