Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Obrazkove schema auta

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Shrek »

Originál zaslal Kriznik
[B]ne v tom problem neni
:)

Why? Chceš snad udělat na Jakubově mašině ftpko s MySQL ověřováním proti fóru? Bez SSL tunelu bych do toho nešel.
Jakub

#42 Příspěvek od Jakub »

Kuci, kuci, pokud se najde namezni sila, pak neni problem. Dejte mi cas provdepodbne budu mit dalsi stroj s podobnym pripojenim, takze by se to pak dalo resit pres https a login. Transportem dat mezi databazema bych si nedelal hlavu, nevypada to ze by prichazelo 5000 plateb denne :D
Kriznik

#43 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal Shrek
[B]Why? Chceš snad udělat na Jakubově mašině ftpko s MySQL ověřováním proti fóru? Bez SSL tunelu bych do toho nešel.

ne s forem to nebude a nema mit nic spolecnyho
naco taky...

my to udelame ... klidek :)
lubosh
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od lubosh »

:) Heledte chlapii, snazim si dat do kupy vozitko uz pul roku, sice jezdi, ale porad se neco sere. Takze bych si to ETK taky docelarad stahnul. A co se tyce kompu, tak to nejsem tak zbehlej a potreboval bych pak po lopate vysvetlit kde bych si to mohl stahnout. Takze doufam, ze se najde nejakej dobrak, kterej si semnou da tu praci a vysvetli mi to, popripade mi to posle na mail. Zatim dik :ucta:
RostaO

#45 Příspěvek od RostaO »

...no ja bych taky stahoval...to se prece vzdycky hodi...no snad by mi to k necemu bylo...
mcfil

#46 Příspěvek od mcfil »

To je hezký kluci, ale kdybyste četli fórum průběžně tak by jste věděli, že provoz stránek něco stojí a roste tam dloužek zapříčiněný neplacením některých členů. Do budoucna tak budou mít práva stahovat asi jen poplatníci. Na rok to dělalo 250 Kč. :bigok: Koukněte do sekce Organizace klubu a tam najdete jak se věci maji vyčerpávajícím způsobem. Je třeba uvést že provozovatelé z toho nic nemají naopak provoz dotují!
RostaO

#47 Příspěvek od RostaO »

...no jo, tak to mi nezbyva, nez se k tomu postavit celem. V tom pripade k tomu zaujmu nejake stanovisko. Kazdopadne dik za upozorneni, protoze tu sekci jsem elegantne preskocil. :D
TT
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od TT »

Originál zaslal RostaO
[B]...no jo, tak to mi nezbyva, nez se k tomu postavit celem. V tom pripade k tomu zaujmu nejake stanovisko. Kazdopadne dik za upozorneni, protoze tu sekci jsem elegantne preskocil. :D
¨

:D :D ....no jistě jako vždycky , každej :D :D
Dauši

#49 Příspěvek od Dauši »

A co to CDčko vypálit a poslat na dobírku. S nějakým přeplatkem, který by šel na provoz klubu. Mám neskutečně pomalej internet. Video ze srazu jsem stahoval dva dny a ještě se mi to nakonec nějak pojebkalo.:cry:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#50 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Dauši
[B]A co to CDčko vypálit a poslat na dobírku. S nějakým přeplatkem, který by šel na provoz klubu. Mám neskutečně pomalej internet. Video ze srazu jsem stahoval dva dny a ještě se mi to nakonec nějak pojebkalo.:cry:

A co přijet na sraz?:) Z Varů jseš tady za hoďku a půl, nééé???:):bigok: :D Když potvrdíš účast, tak to CD někdo dotáhne:)
Dauši

#51 Příspěvek od Dauši »

Originál zaslal JFK
[B]A co přijet na sraz?:) Z Varů jseš tady za hoďku a půl, nééé???:):bigok: :D Když potvrdíš účast, tak to CD někdo dotáhne:)

:coze2: To myslíš sraz v Sosnový 15.3.? Nebo co, jak, kde? Nevím jak na tom budu s časem.:ovecka:
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Shrek »

Originál zaslal Dauši
[B]:coze2: To myslíš sraz v Sosnový 15.3.? Nebo co, jak, kde? Nevím jak na tom budu s časem.:ovecka:

Ne, myslí zítra na Černý Most...
Odpovědět