Kuci, kuci, pokud se najde namezni sila, pak neni problem. Dejte mi cas provdepodbne budu mit dalsi stroj s podobnym pripojenim, takze by se to pak dalo resit pres https a login. Transportem dat mezi databazema bych si nedelal hlavu, nevypada to ze by prichazelo 5000 plateb denne
Heledte chlapii, snazim si dat do kupy vozitko uz pul roku, sice jezdi, ale porad se neco sere. Takze bych si to ETK taky docelarad stahnul. A co se tyce kompu, tak to nejsem tak zbehlej a potreboval bych pak po lopate vysvetlit kde bych si to mohl stahnout. Takze doufam, ze se najde nejakej dobrak, kterej si semnou da tu praci a vysvetli mi to, popripade mi to posle na mail. Zatim dik :ucta:
To je hezký kluci, ale kdybyste četli fórum průběžně tak by jste věděli, že provoz stránek něco stojí a roste tam dloužek zapříčiněný neplacením některých členů. Do budoucna tak budou mít práva stahovat asi jen poplatníci. Na rok to dělalo 250 Kč. :bigok: Koukněte do sekce Organizace klubu a tam najdete jak se věci maji vyčerpávajícím způsobem. Je třeba uvést že provozovatelé z toho nic nemají naopak provoz dotují!
...no jo, tak to mi nezbyva, nez se k tomu postavit celem. V tom pripade k tomu zaujmu nejake stanovisko. Kazdopadne dik za upozorneni, protoze tu sekci jsem elegantne preskocil.
Originál zaslal RostaO [B]...no jo, tak to mi nezbyva, nez se k tomu postavit celem. V tom pripade k tomu zaujmu nejake stanovisko. Kazdopadne dik za upozorneni, protoze tu sekci jsem elegantne preskocil.
A co to CDčko vypálit a poslat na dobírku. S nějakým přeplatkem, který by šel na provoz klubu. Mám neskutečně pomalej internet. Video ze srazu jsem stahoval dva dny a ještě se mi to nakonec nějak pojebkalo.
Originál zaslal Dauši [B]A co to CDčko vypálit a poslat na dobírku. S nějakým přeplatkem, který by šel na provoz klubu. Mám neskutečně pomalej internet. Video ze srazu jsem stahoval dva dny a ještě se mi to nakonec nějak pojebkalo.
A co přijet na sraz?:) Z Varů jseš tady za hoďku a půl, nééé???:):bigok: Když potvrdíš účast, tak to CD někdo dotáhne:)