Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
odhad - spotreba
jo ta kuze mne taky sere, v E38 uz tu chybu neudelam, po letech mam zas auto bez kuze a sem z toho spatnej, jenze kdybych do toho sel tak bych chtel rovnou s pameti sedadel a elektricky zadni, a to znamena i novy zrcatka a taky silene kabelu atd, tolik se mi do toho nechce investovat, treba se to zmeni, von vubec bawor obcas vyplivne divnou kombinaci, znamej co ma alpinu ma pameti sedadel a kuzi ale nema nastavovaci volant, nemyslim elektricky, proste vubec nastavovaci.
A digiklima mi nechybi, pres zimu tam mam porad 22 a pres leto porad 18
Originál zaslal Lukas H.
[B]Zaklad je proste zaklad, podle Tebe socialni verze... Nedokazal predstavit zovot?, to zase prekvapuje me... Co na tom hledas?
Základ je mít BMW a je jedno v jaké výbavě. E39 bych bral i kdyby byla bez klímy.................

Vážně- pánové važte si bawa
S bawem mě baví svět!! má Magdalénko:dance:

Originál zaslal darmon
[B]jo ta kuze mne taky sere, v E38 uz tu chybu neudelam, po letech mam zas auto bez kuze a sem z toho spatnej, jenze kdybych do toho sel tak bych chtel rovnou s pameti sedadel a elektricky zadni, a to znamena i novy zrcatka a taky silene kabelu atd, tolik se mi do toho nechce investovat, treba se to zmeni, von vubec bawor obcas vyplivne divnou kombinaci, znamej co ma alpinu ma pameti sedadel a kuzi ale nema nastavovaci volant, nemyslim elektricky, proste vubec nastavovaci.
Sem ti psal na mageo kdysi ze manik prodaval kuzi do sedmy za par kacek,si ju mel koupit.....Jo az budes chtit E38,kamos ma porad tu v te titalsilber v plne palbe(bez navi,lednicky a vyhrivaneho volantu).Na prodej nespecha,ale kdyby nekdo chtel,tak to da pryc....
Originál zaslal bpytlik
[B]Sem ti psal na mageo kdysi ze manik prodaval kuzi do sedmy za par kacek,si ju mel koupit.....Jo az budes chtit E38,kamos ma porad tu v te titalsilber v plne palbe(bez navi,lednicky a vyhrivaneho volantu).Na prodej nespecha,ale kdyby nekdo chtel,tak to da pryc....
mne ani nejde tak o tu kuzi ale o to dratovani okolo, zrcatka a tak..

ad e38, ja to vidim az tak za rok az dva. btw libi se mi jak kazdej pise v plny palbe a pak je vypis veci co tam nejsou

Originál zaslal matej
[B]jeste k tomu kompu.
imobilizer to myslite ten "code" ctyri cisla ktery si tam ulozim a pri kazdym nastartovani je tam zase musim napsat.
ten komp ma taky alarm????!!!!!! jak s tim pracovat???
si zadej 3x blby cislo a poslechni si ten hukot

Originál zaslal bpytlik
[B]Sem ti psal na mageo kdysi ze manik prodaval kuzi do sedmy za par kacek,si ju mel koupit.....Jo az budes chtit E38,kamos ma porad tu v te titalsilber v plne palbe(bez navi,lednicky a vyhrivaneho volantu).Na prodej nespecha,ale kdyby nekdo chtel,tak to da pryc....
Za kolik?
Originál zaslal darmon
[B]mne ani nejde tak o tu kuzi ale o to dratovani okolo, zrcatka a tak..
ad e38, ja to vidim az tak za rok az dva. btw libi se mi jak kazdej pise v plny palbe a pak je vypis veci co tam nejsou![]()
Jo,to me taky dostava...ctu plny naloz krome kuze a navi...tak volam a ptam se,co el. sedacky,co lednicka,co el.volant,co pdc a hovno hovno....pak zjistis ze to ma enom el. okna a klimu:)
Ale vzhledem k tomu ze vim co tam vsecko muze byt,tak se mi to nechtelo vypisovat:)Jo samosebou tam nejsou veci co se davaly do longu,nebo co se davaly prevazne do 750, ze

Originál zaslal bpytlik
[B]Jo,to me taky dostava...ctu plny naloz krome kuze a navi...tak volam a ptam se,co el. sedacky,co lednicka,co el.volant,co pdc a hovno hovno....pak zjistis ze to ma enom el. okna a klimu:)
Ale vzhledem k tomu ze vim co tam vsecko muze byt,tak se mi to nechtelo vypisovat:)Jo samosebou tam nejsou veci co se davaly do longu,nebo co se davaly prevazne do 750, ze![]()
fakt je ze uplne doplna plna se malokdy vidi, ja znam cloveka co ma e32 750 se vsim vsudy, ja mel plnou ve dvou fordech
a co original xenony a bagy??a ten bar chlazeny?
A stejne se mi nejvic libila ta prvni e32 co sem mel....konec 86, vyhrivane el. sedacky s pametma v sede kuzi a autosklopnym zrcatkem na obrubnik a kazdeho sem drtil co to ma za vrak,ze mam 14roku stare auto a ma to,co ten jeho novy shit nevidel ani v dalekohledu
A stejne se mi nejvic libila ta prvni e32 co sem mel....konec 86, vyhrivane el. sedacky s pametma v sede kuzi a autosklopnym zrcatkem na obrubnik a kazdeho sem drtil co to ma za vrak,ze mam 14roku stare auto a ma to,co ten jeho novy shit nevidel ani v dalekohledu

no ja si teda myslim, ze bawa poslednich let se uz dat do plny ani nedaj dat..treba nektery typy kuze i s obsitim pristrojovky si da do auta malokdo... nebo hi aparaturu, pak uz je trapny mit 530d za cenu 740d..
palubaky na e34 jsou videt jen u M5 a 3.0 vejs..
ja teda na e34 mam taky jen ten palubak s nutnosti domejslet si:), zato tam mam ale na jeho nezavisly topeni..nevite nekdo, kolik si tak vezme za hodku? jo a zajimalo by me, jestli ma nekdo s novejsi e34 zatmivani zrcatka..sam ho totiz mam a jeste jsem o tom v devadesatejch letech jeste neslysel...
jinak darmone, projdi se nekdy po nejakym vetsim parkovisti a schvalne mi rekni, kolik aut tam ma el.sitze a navic vyhrejvany? bude jich tak 2%? to je moc...
palubaky na e34 jsou videt jen u M5 a 3.0 vejs..
ja teda na e34 mam taky jen ten palubak s nutnosti domejslet si:), zato tam mam ale na jeho nezavisly topeni..nevite nekdo, kolik si tak vezme za hodku? jo a zajimalo by me, jestli ma nekdo s novejsi e34 zatmivani zrcatka..sam ho totiz mam a jeste jsem o tom v devadesatejch letech jeste neslysel...
jinak darmone, projdi se nekdy po nejakym vetsim parkovisti a schvalne mi rekni, kolik aut tam ma el.sitze a navic vyhrejvany? bude jich tak 2%? to je moc...