Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

odhad - spotreba

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
darmon
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od darmon »

jo ta kuze mne taky sere, v E38 uz tu chybu neudelam, po letech mam zas auto bez kuze a sem z toho spatnej, jenze kdybych do toho sel tak bych chtel rovnou s pameti sedadel a elektricky zadni, a to znamena i novy zrcatka a taky silene kabelu atd, tolik se mi do toho nechce investovat, treba se to zmeni, von vubec bawor obcas vyplivne divnou kombinaci, znamej co ma alpinu ma pameti sedadel a kuzi ale nema nastavovaci volant, nemyslim elektricky, proste vubec nastavovaci.

A digiklima mi nechybi, pres zimu tam mam porad 22 a pres leto porad 18
Tonda

#22 Příspěvek od Tonda »

U dvanactivalce mi to na volnobeh ukazuje 2,6 litru za hodinu.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od darmon »

mno vlastne tu alpinu o ktery se zminuju mas ted ty :)
Maverick

#24 Příspěvek od Maverick »

Originál zaslal Lukas H.
[B]Zaklad je proste zaklad, podle Tebe socialni verze... Nedokazal predstavit zovot?, to zase prekvapuje me... Co na tom hledas?

Základ je mít BMW a je jedno v jaké výbavě. E39 bych bral i kdyby byla bez klímy.................;) smozřejmě zadarmo:lool2: :lool2: :lool2: :lool2: :lool2: :lool2:

Vážně- pánové važte si bawa

S bawem mě baví svět!! má Magdalénko:dance: :banan: :banan: :allright:
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od bpytlik »

Originál zaslal darmon
[B]jo ta kuze mne taky sere, v E38 uz tu chybu neudelam, po letech mam zas auto bez kuze a sem z toho spatnej, jenze kdybych do toho sel tak bych chtel rovnou s pameti sedadel a elektricky zadni, a to znamena i novy zrcatka a taky silene kabelu atd, tolik se mi do toho nechce investovat, treba se to zmeni, von vubec bawor obcas vyplivne divnou kombinaci, znamej co ma alpinu ma pameti sedadel a kuzi ale nema nastavovaci volant, nemyslim elektricky, proste vubec nastavovaci.

A digiklima mi nechybi, pres zimu tam mam porad 22 a pres leto porad 18

Sem ti psal na mageo kdysi ze manik prodaval kuzi do sedmy za par kacek,si ju mel koupit.....Jo az budes chtit E38,kamos ma porad tu v te titalsilber v plne palbe(bez navi,lednicky a vyhrivaneho volantu).Na prodej nespecha,ale kdyby nekdo chtel,tak to da pryc....
Tonda

#26 Příspěvek od Tonda »

Originál zaslal darmon
[B]mno vlastne tu alpinu o ktery se zminuju mas ted ty :)

Jo Jo:walk:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#27 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

To tu neni nikdo s TDS a plnym kompem? :) Ta spotreba by me zajimala...
N54 PWR
matej
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od matej »

jeste k tomu kompu.

imobilizer to myslite ten "code" ctyri cisla ktery si tam ulozim a pri kazdym nastartovani je tam zase musim napsat.

ten komp ma taky alarm????!!!!!! jak s tim pracovat???
darmon
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od darmon »

Originál zaslal bpytlik
[B]Sem ti psal na mageo kdysi ze manik prodaval kuzi do sedmy za par kacek,si ju mel koupit.....Jo az budes chtit E38,kamos ma porad tu v te titalsilber v plne palbe(bez navi,lednicky a vyhrivaneho volantu).Na prodej nespecha,ale kdyby nekdo chtel,tak to da pryc....

mne ani nejde tak o tu kuzi ale o to dratovani okolo, zrcatka a tak.. :)
ad e38, ja to vidim az tak za rok az dva. btw libi se mi jak kazdej pise v plny palbe a pak je vypis veci co tam nejsou :)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od darmon »

Originál zaslal matej
[B]jeste k tomu kompu.

imobilizer to myslite ten "code" ctyri cisla ktery si tam ulozim a pri kazdym nastartovani je tam zase musim napsat.

ten komp ma taky alarm????!!!!!! jak s tim pracovat???

si zadej 3x blby cislo a poslechni si ten hukot :), ale ono to je propojeny s tim firemnim alarmem nakym zpusobem. pac kdyz to zamknu normalne tak se alarm neaktivuje, jen kdyz dam kod neboco, ale taky tam muze bejt nejaka podivena elektrika.
d.aemon

#31 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal bpytlik
[B]Sem ti psal na mageo kdysi ze manik prodaval kuzi do sedmy za par kacek,si ju mel koupit.....Jo az budes chtit E38,kamos ma porad tu v te titalsilber v plne palbe(bez navi,lednicky a vyhrivaneho volantu).Na prodej nespecha,ale kdyby nekdo chtel,tak to da pryc....

Za kolik?
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od bpytlik »

Originál zaslal darmon
[B]mne ani nejde tak o tu kuzi ale o to dratovani okolo, zrcatka a tak.. :)
ad e38, ja to vidim az tak za rok az dva. btw libi se mi jak kazdej pise v plny palbe a pak je vypis veci co tam nejsou :)

Jo,to me taky dostava...ctu plny naloz krome kuze a navi...tak volam a ptam se,co el. sedacky,co lednicka,co el.volant,co pdc a hovno hovno....pak zjistis ze to ma enom el. okna a klimu:)
Ale vzhledem k tomu ze vim co tam vsecko muze byt,tak se mi to nechtelo vypisovat:)Jo samosebou tam nejsou veci co se davaly do longu,nebo co se davaly prevazne do 750, ze :)
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od bpytlik »

Originál zaslal d.aemon
[B]Za kolik?

Toz nevim na kolik si to ted ceni....Kdybys mu dal sestimistnou cifru se 4kou na zacatku,urcite by to pustil....
darmon
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od darmon »

Originál zaslal bpytlik
[B]Jo,to me taky dostava...ctu plny naloz krome kuze a navi...tak volam a ptam se,co el. sedacky,co lednicka,co el.volant,co pdc a hovno hovno....pak zjistis ze to ma enom el. okna a klimu:)
Ale vzhledem k tomu ze vim co tam vsecko muze byt,tak se mi to nechtelo vypisovat:)Jo samosebou tam nejsou veci co se davaly do longu,nebo co se davaly prevazne do 750, ze :)

fakt je ze uplne doplna plna se malokdy vidi, ja znam cloveka co ma e32 750 se vsim vsudy, ja mel plnou ve dvou fordech
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od bpytlik »

Ma tam i vyhrivany volant,vzadu chlazeny bar a pdc??
darmon
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od darmon »

vzadu bar ma, PDC taky, ten volant to nevim, ale ani nevim ze k e32 byl moznej, v nabidkovym listu nefiguruje, ale faktem je ze ja ho mam jen pro 740 '93
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od bpytlik »

a co original xenony a bagy??a ten bar chlazeny?
A stejne se mi nejvic libila ta prvni e32 co sem mel....konec 86, vyhrivane el. sedacky s pametma v sede kuzi a autosklopnym zrcatkem na obrubnik a kazdeho sem drtil co to ma za vrak,ze mam 14roku stare auto a ma to,co ten jeho novy shit nevidel ani v dalekohledu :)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od darmon »

ma 93 rok takze bagy ano a xenony taky. ad sklopny zrcatka, jo jo ty patri k vybave sedadla s pameti.
Martinéz

#39 Příspěvek od Martinéz »

no ja si teda myslim, ze bawa poslednich let se uz dat do plny ani nedaj dat..treba nektery typy kuze i s obsitim pristrojovky si da do auta malokdo... nebo hi aparaturu, pak uz je trapny mit 530d za cenu 740d..

palubaky na e34 jsou videt jen u M5 a 3.0 vejs..
ja teda na e34 mam taky jen ten palubak s nutnosti domejslet si:), zato tam mam ale na jeho nezavisly topeni..nevite nekdo, kolik si tak vezme za hodku? jo a zajimalo by me, jestli ma nekdo s novejsi e34 zatmivani zrcatka..sam ho totiz mam a jeste jsem o tom v devadesatejch letech jeste neslysel...

jinak darmone, projdi se nekdy po nejakym vetsim parkovisti a schvalne mi rekni, kolik aut tam ma el.sitze a navic vyhrejvany? bude jich tak 2%? to je moc...
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od bpytlik »

kamos ma kuzi i s obsitim pristrojovky v sedme z 96...a taky DSP,akorat nema navi:(
Odpovědět