Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Predni SPZ v prdeli ...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
stealth
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od stealth »

Dneska si tak jedu po Jizni spojce, vsechny 3 pruhy obsazeny, ale rychlost posuvu byla fpoho (90), kdyz v tom zpod kary prede mnou vyleti nakej hranatej kram o velikosti 20x20 cm a leti mi na predek. Stihnul jsem to akorat srovnat, aby mi to vlitlo mezi kola, takze jsem slysel, jak mi to zadriblovalo o spodek a nacez to vyletlo nadhernym obloukem od myho zadku rovnou na kapotu za mnou jedouci oktavie. :bang2: Jedu dal, bez zjevnych motorickych ci podvozkovych obtizi, a kdyz doma zaparkuju, tak koukam a predni SPZ v hajzlu ... Tak se ted snazim uz asi hodinu dovolat na registr vozidel, ale bohuzel v cele CR maji v patek zavreno a timpadem tam nikdo nepracuje :fuckoff: Tak tedka nevim, jestli mam jet v noci na Jizni spojku hledat SPZ zmuchlanou do kulicky, anebo zda-li se mam na to vysrat a pred bengama se vzdycky vymluvit. Dovedu si predstavit, jak vystojim fronticku na registru, obdrzim za poplatek uplne novou dvojici SPZ, pak s tim zase klusu do pojistovny, zase frontu ... :fight: Co vy na to ?
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

megapruda :-(
d.aemon

#3 Příspěvek od d.aemon »

Nenaděláš nic. :(
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Ser na ni, ja uz bez ni jezdim rok a no problem...
N54 PWR
stealth
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od stealth »

:gopivo: Taky si rikam, ze hlavni SPZ je ta zadni s hologramem a nalepkama :mhihi:
Ocasek

#6 Příspěvek od Ocasek »

predni kazi auto, bez ni to vypada mnohem lip...
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od RuDoSh »

někde ty znacky lisovaly.......bohuzel uz nevim kde.....ale moc za to nechteli.... :)
stealth
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od stealth »

Pratele, sousede a krajani ! Tak jsem se vratil na Jizni spojku a osvobodil jsem ztracenou SPZ ze sparu husteho automobiloveho provozu ! :allright: Sice primo pred ocima mi nebohy kus plechu prelisoval nalozeny kamion (presne jako v te scence, jak slabozrakemu upadnou brejle do silnice), ale po tech 9 hodinach sluneni se uprostred Jizni spojky uz to ani nevadilo :mhihi:
Vyckal jsem az se objevi mezera a statecne vbehl do prostredniho pruhu a pripadal jsem si jako v "Jachyme, hod ho do stroje", kdyz Frantisek Koudelka vyklepaval nejtek ... :bang: SPZ byla dokonale vyklepana dle reliefu vozovky, nadvakrat ohnuta, ale drzela pohromade a kupodivu jsou na ni i pismenka :huh:
Schejbix
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Schejbix »

Tak ted uz si ji muzes maximalne povesit na skobicku :D Ale kaskaderskej kousek to byl peknej :ucta: :ucta:
stealth
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od stealth »

:-) Trochu ji srovnam a bud ji budu vozit v kufru nebo ji pridelam vrutama ;-) A odrazkovej efekt porad maa ! :mhihi:
Kriznik

#11 Příspěvek od Kriznik »

hah :)
na takovyhle akce ber VZDYCKY fotak ;)
d.aemon

#12 Příspěvek od d.aemon »

KAMERU!... KAMERU!... KAMERU! :D :D :D
RostaO

#13 Příspěvek od RostaO »

...ta kamera fakt chybela :D Kazdopadne gratuluji ke kaskaderskemu kousku. Ale stejne nevim, co s takovym hnojem budes delat. Snad to nedas znova na auto ???
tomhrb
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od tomhrb »

Kdybych jel okolo a videl jak se snazis ji sebrat, tak bych ti ji schvalne prejel :D :D :D :hopici: :klub: tak ne no :bigok:
Odpovědět