Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Predni SPZ v prdeli ...
Dneska si tak jedu po Jizni spojce, vsechny 3 pruhy obsazeny, ale rychlost posuvu byla fpoho (90), kdyz v tom zpod kary prede mnou vyleti nakej hranatej kram o velikosti 20x20 cm a leti mi na predek. Stihnul jsem to akorat srovnat, aby mi to vlitlo mezi kola, takze jsem slysel, jak mi to zadriblovalo o spodek a nacez to vyletlo nadhernym obloukem od myho zadku rovnou na kapotu za mnou jedouci oktavie. :bang2: Jedu dal, bez zjevnych motorickych ci podvozkovych obtizi, a kdyz doma zaparkuju, tak koukam a predni SPZ v hajzlu ... Tak se ted snazim uz asi hodinu dovolat na registr vozidel, ale bohuzel v cele CR maji v patek zavreno a timpadem tam nikdo nepracuje :fuckoff: Tak tedka nevim, jestli mam jet v noci na Jizni spojku hledat SPZ zmuchlanou do kulicky, anebo zda-li se mam na to vysrat a pred bengama se vzdycky vymluvit. Dovedu si predstavit, jak vystojim fronticku na registru, obdrzim za poplatek uplne novou dvojici SPZ, pak s tim zase klusu do pojistovny, zase frontu ... :fight: Co vy na to ?
Pratele, sousede a krajani ! Tak jsem se vratil na Jizni spojku a osvobodil jsem ztracenou SPZ ze sparu husteho automobiloveho provozu ! :allright: Sice primo pred ocima mi nebohy kus plechu prelisoval nalozeny kamion (presne jako v te scence, jak slabozrakemu upadnou brejle do silnice), ale po tech 9 hodinach sluneni se uprostred Jizni spojky uz to ani nevadilo :mhihi:
Vyckal jsem az se objevi mezera a statecne vbehl do prostredniho pruhu a pripadal jsem si jako v "Jachyme, hod ho do stroje", kdyz Frantisek Koudelka vyklepaval nejtek ... :bang: SPZ byla dokonale vyklepana dle reliefu vozovky, nadvakrat ohnuta, ale drzela pohromade a kupodivu jsou na ni i pismenka
Vyckal jsem az se objevi mezera a statecne vbehl do prostredniho pruhu a pripadal jsem si jako v "Jachyme, hod ho do stroje", kdyz Frantisek Koudelka vyklepaval nejtek ... :bang: SPZ byla dokonale vyklepana dle reliefu vozovky, nadvakrat ohnuta, ale drzela pohromade a kupodivu jsou na ni i pismenka