Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

řidiči

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od RuDoSh »

nevypada to zle
Kriznik

#42 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal lubosh
[B]Jo a je to kluk (Krystof), narodil se 29.5.2003 ve 21.05. Vazi 2,60 a meri 44cm. A mamina i prcek jsou zdravi. :D :D :D

GRATULACE chlape ;)
:gobeer:
Lukke

#43 Příspěvek od Lukke »

Originál zaslal lubosh
[B]Jo a je to kluk (Krystof), narodil se 29.5.2003 ve 21.05. Vazi 2,60 a meri 44cm. A mamina i prcek jsou zdravi. :D :D :D

Taky se přidávám k veeeeliký gratulaci!!!! :gobeer: :gobeer: :gopivo:
Georgis
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Georgis »

Originál zaslal RuDoSh
[B]nevypada to zle

No a vovovov vo vo tom to je.:D
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#45 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

hey, gratulace, tatko :-))) a tech 2,6 koukejte poradne vykrmit :-))) /kamos mel 5,2 kdyz se narodil :-) /
“Ability is what you're capable of doing.”
Lukke

#46 Příspěvek od Lukke »

Originál zaslal Hanz
[B] a tech 2,6 koukejte poradne vykrmit :-))) /kamos mel 5,2 kdyz se narodil :-) /

To já měl 4,9 kg :eek: a zato teď mám 64 kg. :D :D :D Pořádně vykrmovat. :)
lubosh
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od lubosh »

Moc diky chlapi, mam z nej obrovskou radost. A co se vahy tyka, tak ja mel 2,80 kg a ted mam 90 kg. Tak si myslim ze to brzy dozene. Jeste jednou dik. :)
HEERY
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od HEERY »

Tez gratuluji
Petr_1

#49 Příspěvek od Petr_1 »

Gratuluji a přeji hezké a klidně probdělé noci při křiku nového člena rodu. Ale jinak je to super.
lubosh
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od lubosh »

Fakt je to super :super: :super:

Az mu budou dva, tak mu kopim trikolku od BMW :D
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#51 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

skoda ze mi nejsou 2 a oldman se nejmenuje lubosh :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
TT
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od TT »

to Georgis: gratuluji otče, 90kg to je dobrej základ, 95kg je lepší-viz. JÁ, musíš prcka pěkně vykrmovat ne aby to byla nějaká muší váha, víš jak by to blbě vypadalo, kdyby z novýho bajera (v 18-ti) vylezla 50-ti kilogramová sušinka ?, -omlouvám se všem podvýživám jestli jsem se jich dotkl:gobeer: :D
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Georgis
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Georgis »

Originál zaslal TT
[B]to Georgis: gratuluji otče, 90kg to je dobrej základ, 95kg je lepší-viz. JÁ, musíš prcka pěkně vykrmovat ne aby to byla nějaká muší váha, víš jak by to blbě vypadalo, kdyby z novýho bajera (v 18-ti) vylezla 50-ti kilogramová sušinka ?, -omlouvám se všem podvýživám jestli jsem se jich dotkl:gobeer: :D

Ta gratulace nepatří mě ale luboshovi. Taky se přidávám ke gratulaci. Mně pánbůh nadělil dvě chcaleny, takže bmwtrojkolka nebude.
TT
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od TT »

červená -fialová , kdo si to má ksakru pamatovat, samozřejmě gratulace LUBOSHOVI, a Georgisovi se omlouvám, že jsem z něj udělal čerstvého otce:) .....mám to nějak rozmáznutý:drink: :) tak soráč kuci
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
JFK Čestný člen
Čestný člen

#55 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Kriznik
[B]kdyz se vycukat nechas tvoje minus...
prece kdyz jedu tak je mi jedno jestli tam budu o 3min nebo o 7min driv... a kdyz jedu 200 pocitam s tim ze v levym jezdi i "normalni" auta 130! a nebudu nadavat kdyz musim zpomalit, co bych z toho taky mel? jenom to ze bych si zanadaval na "kokota" co jede "jenom" 150? ...

a pokud porad nekdo nadava na lidi v levym pruhu... no tak... trosku ohleduplnosti by neskodilo ne? to ze kazdej nema BMW neznamena ze nema povoleni jezdit v levym pruhu

No tyvole, Pajo, co to slysim???:D :D :D Vzpomen si na nocni jizdu z HK, jak jsi vjel borcovi do protismeru ve 170-ti km/hod a neminil jsi uhnout. Takova ruska ruleta, a jenom proto, ze te vyblikal, ze mas xenony:):D :D :D :D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#56 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal RuDoSh
[B]Kriznik - mi rekni ze jsi vzdycky tak tolerantni.......ano snazim se jezdit opatrne....rychlejsim uhybat, nebo zbytecne neblikat (troubit :-)), ale koho obcas nechytne rapl? Proste se naseres a pak te dorazi kazda piic*vina.....jinak mala rada k tem kamionum....kdyz vas naserou tak jim nikdy neslapejte na brzdy...... :-) pze kdyz ten kamion veze treba 20 tun tak se mu to blbe brzdi a to nemluvim o tom bordelu co map v kabine a tom co muze udelat na tom nakladu......... no nic trosku :offtopic: :D

Bud v pohode, kdyz jeste nebyl Kriza poamerictelej, tak byl stejnej rapl jako my vsichni:ucta: :D :D :D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#57 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Kriznik
[B]kdyz jsem jezdil po cechach a jel jsem rychle pocital jsem s tim ze driv nebo pozdejs budu muset brzdit, nepamatuju se zebych na nekoho nadaval... a kdyz se zamnou priritilo nejaky SLko 200+ kdyz jsem mel 180 a videl jsem ho dostatecne daleko tak jsem mu sel z cesty a kdyz jsem zrovna predjizdel tak pockal...
jedinej kdo se me snazil vyblikat byly vesmes firemni 1.8 octavky... no ale co nadelas ... pak jsem na ne aplikoval srandu s vlackem... ;)

Hele, vlacek je muj patent,jooo???:bigok: :bigok: :gobeer:
Ocasek

#58 Příspěvek od Ocasek »

Originál zaslal TT
[B]omlouvám se všem podvýživám jestli jsem se jich dotkl:gobeer: :D

dalsi hlaska? ;)

lubosh :potlesk: congratz vole ;)
Kriznik

#59 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal JFK
[B]No tyvole, Pajo, co to slysim???:D :D :D Vzpomen si na nocni jizdu z HK, jak jsi vjel borcovi do protismeru ve 170-ti km/hod a neminil jsi uhnout. Takova ruska ruleta, a jenom proto, ze te vyblikal, ze mas xenony:):D :D :D :D

nepopiram ;) taky te to pekne probralo s deliria ... a hoch si jen tak neblikne ...
a nebylo to protoze bliknul jednou, ale protoze BLIKNUL ... ja jsem na nej blikl ze teda dalkovy mam jeste v zaloze ... a on si ty dalkovy ROZSVITIL ... a to je kurva rozdil v noci kdyz ti sviti soustavne dalky protitobe... ;)
tak jsem ho trosku vystresnul nooo... :angel:

Originál zaslal ROBIK
[b] Bud v pohode, kdyz jeste nebyl Kriza poamerictelej, tak byl stejnej rapl jako my vsichni

jojo trosku jiste, ale tady se jezdi tak pohodove ze me to bavi vic vazne ;)
p.s: "bud v pohode" ... kriste nechytej ty prisernosti od nej... :)

Originál zaslal robik
[b] Hele, vlacek je muj patent,jooo???

nikdo ti ho nebere ;)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od darmon »

Originál zaslal Dave
[B]
Jo jo když ti vjede kamión na dálnici do levého tak to je hnus a když uvážíš že vějšina má omezovač na 90 km/h (a pak velká skupina co jej mají odblokovaný)

na 80km/h a odblokovanej stejne moc neprida kvuli prevodovce, takze tech 90max je realnych, omezovac to tipa na tachometrovych cca 85, kdyz jedou rychlejc tak na volnobeh, pak se z toho daj vytlacit dobry cisla :)

Obrázek

aneb az vas bude prejdizdet zeleny MB Atego na D1, tak pozdravte moji mladou :)

Nejhorsi sou kamionaci co si v nakym zuzeni si zacnou hrat na dopravni policii a blokujou levej pruh, to dycky kdyz jedu s mladou tak jim nadavam do kund do vysilacky

A co se tyce prejdizdeni, lidi s ruznejma vrazdama obvykle zacnou pridavat kdyz je chce mlada predjizdet, jedem treba domu, nebo na znamy trase a tam nakej komediant ve vesnici co ma 15 metru zpomali na 40, chcem ho vzit pac vime ze pak je kopec a 20tun se do kopce rozjede pomalejc nez felicie, trotl to uvidi a zacne pridavat, ono pak staci se s tim nakladakem do nej zacit zarazovat a je klid :)
Odpovědět