Originál zaslal bpytlik
[B]vally: mam 525tds a dam ti na prdel kdy si reknes...
No nevím jestli už si někdy řídil 2,5 litr v benzínu, ale já měl tds-o rok. Když jsem poprvé řídil benzín, byl jsem z toho zklamanej. Tds-o už docela slušně umí zatlačit do sedaček ( samozřejmě záleží s čím to člověk porovnává ) a benzín mi nejdříve připadal takovej vlažnější. Turbo ti dává pocit, že to jede, ale je to jenom pocit a když pak srovnáš rychlost, s jakou tds-o zrychluje nad 150, je proti benzínu pomalejší. Když ve 120 sešlápnem oba čtyřku, tak mi nejdřív možná budeš ujíždět, jenomže ty tam ve 160 už budeš ládovat pětku a já až ve 190 a i na tu pětku to ještě bude chtít dopředu. Je možný, že to moje tds-o, už taky nejezdilo tak jak mělo, ale nad 200 už moc oslnivou akceleraci nepředvádělo. A co se menších rychlostí týče, tak se koukni do tabulek na zrychlení z nuly na 100 a benzín bude zase lepší - myslím, že je to 10,4 - 8,5 ve prospěch benzínu. Taky nevím, co máš za typ, ale jestli E-34, tak určitě víš, že E-39 je i docela pokrok v podvozku. Ovšem je možný že máš E-39 120 kw a třeba i nějakej chip a to potom nemůžu soudit.