Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
DOTAZ
kdyz jsem byl jeste mensi
)) jsem jezdil s mokrym ridicakem audi V8 s nejakyma 280 ponikama, ktery diky bohu hlidalo 4x4 a antihrab /nutno podotknout, ze jsem ji nezboril ani jednou/... mno a jednou jsem jel s kamaradama s jeste mensima brkama
)) na dovolenku na Makarskou... a protoze bylo fajne, klima fachala, dalnice pohoda, dal jsem tempomat na 130, aby to "nezralo" a jedem... twingo!... ok... corsa!... saxo! ok, ok, no co?... polo 1.0i ....a dost!!!
Co z toho plyne? Jde se nechat predjizdet m+dkama do jiste miry, ale pokud se nekdo necha predjizdet celej zivot, pak se nesmi divit, ze jede vzadu
)))))

Co z toho plyne? Jde se nechat predjizdet m+dkama do jiste miry, ale pokud se nekdo necha predjizdet celej zivot, pak se nesmi divit, ze jede vzadu

“Ability is what you're capable of doing.”
Originál zaslal stealth
[B]Kontrolní psychologická otázka: By mě zajímalo, kolik z Vás je schopno jet pomalu a nechat se předjíždět čímkoliv bez jakéhokoliv pocitu ponížení ? :meleme:
Ja uz takhle jezdim zhruba tyden

Já to tak nějak řeším podle nálady,někdy jedu pohodičku jak ty bpytlíku 90,ale když mi sinátor řekne tati dej kládu předjela tě škodovka tak mu musím udělat radost.Já měl taky strašnou radost,když mi bylo 8 a fotřík naší LADĚ 1500 naložil,pamatuju,že jsem ho pořád hecoval,že ten trabík smrdí a že bychom ho měli předjet atd...
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal JFK
[b] ...a jako proc???
Proc si nekoupit M3 jen tak a ne jako doplnek k nejake nove 530?
Otazka vkusu....mam rad vetsi auta.......a taky si rad obcas zablbnu

E36 je krasne auto (coupe) ale mam 5 (sice starsi