Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

DOTAZ

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Ocasek

#41 Příspěvek od Ocasek »

jo a jeste bych se na nej podival, pousmal se a mrknul.. pak bych si jeste treba nasadil slunecni brejle nebo si zacal cist noviny... :D
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#42 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Originál zaslal stealth
[B]Kontrolní psychologická otázka: By mě zajímalo, kolik z Vás je schopno jet pomalu a nechat se předjíždět čímkoliv bez jakéhokoliv pocitu ponížení ? :meleme:

Ja, protoze sem uz velkej :D
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#43 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

kdyz jsem byl jeste mensi :-))) jsem jezdil s mokrym ridicakem audi V8 s nejakyma 280 ponikama, ktery diky bohu hlidalo 4x4 a antihrab /nutno podotknout, ze jsem ji nezboril ani jednou/... mno a jednou jsem jel s kamaradama s jeste mensima brkama :-))) na dovolenku na Makarskou... a protoze bylo fajne, klima fachala, dalnice pohoda, dal jsem tempomat na 130, aby to "nezralo" a jedem... twingo!... ok... corsa!... saxo! ok, ok, no co?... polo 1.0i ....a dost!!!
Co z toho plyne? Jde se nechat predjizdet m+dkama do jiste miry, ale pokud se nekdo necha predjizdet celej zivot, pak se nesmi divit, ze jede vzadu :-))))))
“Ability is what you're capable of doing.”
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od bpytlik »

Originál zaslal stealth
[B]Kontrolní psychologická otázka: By mě zajímalo, kolik z Vás je schopno jet pomalu a nechat se předjíždět čímkoliv bez jakéhokoliv pocitu ponížení ? :meleme:

Ja uz takhle jezdim zhruba tyden :) A je mi to uplne u prdele, protoze na rovince kde jedu 90 me nekdo predjede, ale v prvni zatacce,vsichni zpomali a ja ji projedu dal 90,tak jsem jim zase za prdeli....Zere mi to 6 litru nafty a smeju se :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#45 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Já to tak nějak řeším podle nálady,někdy jedu pohodičku jak ty bpytlíku 90,ale když mi sinátor řekne tati dej kládu předjela tě škodovka tak mu musím udělat radost.Já měl taky strašnou radost,když mi bylo 8 a fotřík naší LADĚ 1500 naložil,pamatuju,že jsem ho pořád hecoval,že ten trabík smrdí a že bychom ho měli předjet atd...
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od bpytlik »

:) :) :) Hehe cool :) To ja se vcera nechal vyhecovat od kamose a projel dve zatacky dverma napred, ale pak mi bylo lito gum a nechal jsem toho :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#47 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No ale kdyby jsi to sem tam neudělal tak řekni,že by tě to bavilo !!!Prostě v bawu se to sem tam musí !!!!!!
stealth
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od stealth »

Sem tam pravidelně vždycky, když jedu přes Ještěd ... :bigdevil: :rally:
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od bpytlik »

Originál zaslal rene kurc
[B]No ale kdyby jsi to sem tam neudělal tak řekni,že by tě to bavilo !!!Prostě v bawu se to sem tam musí !!!!!!

No jasne, proto mam taky bmw.....Jezdim podle nalady a rozhodne nemusim byt porad vsude prvni,ale kdyz me to chytne,tak.... :)
vally
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od vally »

Originál zaslal rene kurc
[B]No ale kdyby jsi to sem tam neudělal tak řekni,že by tě to bavilo !!!Prostě v bawu se to sem tam musí !!!!!!

Přesně tak, bawo je přeci také o emocích a každej baworáček občas potřebuje vyzkoušet jestli jsou pod kapotou všechny koně a jestli se nějakej neulejvá :drive:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od RuDoSh »

hmmmm......dverma na pred muzu jezdit tak akorat v zime...... :-/ no mozna dobre ze tak... :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#52 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Tak to střel(ne rozstřel),něco přidej a vem tu M tróju.A mužeš si jezdit dveřma napřed kdy se ti zlíbí!!!Myslím tu 94ku u nás koupenou a nebitou.Určitě by dal ještě nějakou slevičku RuDoShu!
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od RuDoSh »

radsi pojizdnou 525tds nez M3 na sracky :) A jeste to auto nemam zaplacene takze nepripada v uvahu........a jestli neco s M tak jedine M5 :frr:
:D
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#54 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Jasan ,já nevěděl,že jsi na limuzínky.To bych ti to nenavrhoval,šlo jen o tu krásnou jízdu bokem!!!
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od RuDoSh »

no mit ty prachy tak bych tu M3 snesl, ale vedle v garazi by musela stat jeste minimalne nova 530d :D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#56 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal RuDoSh
[B]no mit ty prachy tak bych tu M3 snesl, ale vedle v garazi by musela stat jeste minimalne nova 530d :D

...a jako proc???
Proc si nekoupit M3 jen tak a ne jako doplnek k nejake nove 530?:bigok:
assassin
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od assassin »

Originál zaslal Ocasek
[B]kdyz bych jel ve Ferrari tak bych se nechal klidne predjet stodvacou :) nebo bych mozna udelal to ze kdyz by me predjizdela o 1km/h rychleji, stahl bych okenko hezky bych vystrcil rucicku, oprel se, podradil a frrrk ;)

...mno myslim, ze bys rozhodne ani nemusel podrazovat :)
matej
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od matej »

Originál zaslal JFK
[B]...a jako proc???
Proc si nekoupit M3 jen tak a ne jako doplnek k nejake nove 530?:bigok:

presne stejne bys do ty 530d vlez jenom tehdy kdyby m3 bylo na srvisni prohlidce

ps:respekt 530d
milo
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od milo »

cim to je ze vsetci co maju 7mu nesadnu do 5ky, vsetci co maju 5ku nesadnu do 3ky a vsetci co trojku tak do ziadnej inej? :-D
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od RuDoSh »

Originál zaslal JFK
[b] ...a jako proc???
Proc si nekoupit M3 jen tak a ne jako doplnek k nejake nove 530?

Otazka vkusu....mam rad vetsi auta.......a taky si rad obcas zablbnu :) ......no kazdopadne tam M3 je sen stejne jako nova 530d :bigcry:

E36 je krasne auto (coupe) ale mam 5 (sice starsi :) ) tak me to k nim vic tahne.........pred rokem jsem mluvil jinak.......presne naopak :)
Odpovědět