Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

alkohol

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Johnny

#1 Příspěvek od Johnny »

Dneska jsem viděl v televizních novinách na nově vostrou bouračku. Čtyři lidi v nějaký škodivce (asi Fabii) zaparkovali rovnou do nějakýho baráku. Díra ve zdi jako svině, všichni mrtví. Stalo se to někde na severu Čech. Jeli z nějaký diskotéky nebo co. Oni řikali, že pitva zjistí, jestli měl řidič v krvi chlast. Já si ale myslim, že musel mít asi dost, když to takhle dopadlo. Alkohol prostě za volant nepatří! Fakt bych lidi co říděj vožralý a nedejbože někoho zraní nebo dokonce zabijou nejraději vodstřelil!!!!!!!!!!!!!!!!!
stealth
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od stealth »

Jo, to je každej víkend pravidelně. Zajímavý je, že se většinou zabijou ve Škodovkách ... Asi ta značka nějak svádí k tomu, předvést se, že to není tak strašný auto, jak se říká ... a pak to takhle dopadne ... ;-) Ale neberte mě zas tak vážně, zrovna jsem konzumoval :gobeer: :hehehe: :cuz:
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od beemwex »

Originál zaslal Johnny
[B]Dneska jsem viděl v televizních novinách na nově vostrou bouračku. Čtyři lidi v nějaký škodivce (asi Fabii) zaparkovali rovnou do nějakýho baráku. Díra ve zdi jako svině, všichni mrtví. Stalo se to někde na severu Čech. Jeli z nějaký diskotéky nebo co. Oni řikali, že pitva zjistí, jestli měl řidič v krvi chlast. Já si ale myslim, že musel mít asi dost, když to takhle dopadlo. Alkohol prostě za volant nepatří! Fakt bych lidi co říděj vožralý a nedejbože někoho zraní nebo dokonce zabijou nejraději vodstřelil!!!!!!!!!!!!!!!!!
bylo to u mimoně------dlouhy rovimky a pak zakruta.tam to svádí!!!!!!!!:shit: :gobeer: :shit: tatinek pučil škocku,a synator jel rychlejc ,aby mu větrem zaschlo razítko v řidičaku.----jak to asi dopada v rodinach kde fotři synkum pujčujou sylnější káry---brrrr
Ocasek

#4 Příspěvek od Ocasek »

hmmm chudáci lidi co doplatili na čůráka co si sedl vožralej za volant... ach jo, tak mlady si snad nezasloužej umřít vinou nějakýho zmrda co se neumí ovládnout!

beemwex: škůdka je "silnější" kára jo? hehe :) a říkam, nejde o to kolik mu je ale o to že je to debil když si za to sedne nalitej...
ach jo.. další promarněné životy, připadá mi to,že se tohle děje pořád, každej den snad někde čtu o něčem podobném... :(
Ocasek

#5 Příspěvek od Ocasek »

BECHY
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od BECHY »

Jo, Mimon znam, meli sme tam barak... Znam i ten kam to vrazil. Tam normalni a strizlivej clovek nemuze vyjet ze zatacky... Musel bejt na plech!!!
Ocasek

#7 Příspěvek od Ocasek »

řikám prostě čůůůůůůůrrrrráááááák !!!!!! měli to o něm říct i v TV páč si víc nezaslouží...
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od bpytlik »

Originál zaslal Ocasek
[B]hmmm chudáci lidi co doplatili na čůráka co si sedl vožralej za volant...

Nic proti,ale jejich picovina ze sedaji s ozralym za volant.....obcanky snad uz meli a kdyz sou blbi, tak se pak nemuzou divit....
Ocasek

#9 Příspěvek od Ocasek »

to ono jim to je jedno... sice řidiči taky, ale já kdybych byl vožralej jakkoli tak bych si za volant prostě nesedl, to je věc co prostě nikdy neudálám... k vožralýmu bych si klidně sedl... to je něco jinýho.. teda aspoň já to tak chápu...
Ocasek

#10 Příspěvek od Ocasek »

a sorry teda že je mi líto zbytečně promarněných životů !!
marwal
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od marwal »

je to hrozný... alkohol je svinstvo... nejhorší je to že těm lidem už život nevrátí... ale museli jet jak hovada.... a byt vožralej...
marwal
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od marwal »

a určitě nebyli připoutaný... na tuty
Ocasek

#13 Příspěvek od Ocasek »

hej alkohol neni svinstvo !!!!!!!!! jen si nesmíš sednout za volant.. (řidítka........)

no myslím, že je jedno jestli byli připoutaný nebo ne... mrkni na odkaz s tou reportáží o kousek nahoru... jak vypadá to auto... museli bejt na kašičku........ :(
Johnny

#14 Příspěvek od Johnny »

JO a to mi taky připomíná nevydařenej sraz v Příbrami v červnu nebo kdy to bylo. Tam jezdil vožralej po letišti kde kdo a taky to pár lidí vodsralo. Prostě kdo je vožralej at zůstane u chlastu a nepredvádí se, že umí jezdit i když je v lihu......"vždyt jsem měl jenom čtyry piva, co se může stát...."
Ocasek

#15 Příspěvek od Ocasek »

to ono po čtyřech pivech sem úplně v poho, ale do auta bych si stejně nesedl... snad ani po jednom....
Johnny

#16 Příspěvek od Johnny »

Originál zaslal Ocasek
[B]to ono po čtyřech pivech sem úplně v poho, ale do auta bych si stejně nesedl... snad ani po jednom....

No dyt vo to jde. Já se taky necejtim po ctyrech pivech tak, že nejsem schopnej řídit, ale jde o princip...
Ocasek

#17 Příspěvek od Ocasek »

no tak to já se ani po deseti pivech necejtim že nejsem schopnej řídit, ale neudělal bych to :)
Johnny

#18 Příspěvek od Johnny »

tak to uz je pro mé sebevědomí kvalitního řidiče příliš...
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od bpytlik »

ocasek: a kam bys taky sedal,kdyz zadne auto nemas :)
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od beemwex »

Originál zaslal bpytlik
[B]ocasek: a kam bys taky sedal,kdyz zadne auto nemas :)
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D motto:"KDYŽ JEDU-NEPIJU,KDYŽ PIJU-NEJEDU,KDYŽ NEMAM AUTO-SEM V PRDELI!":D :gobeer:
Odpovědět