Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
alkohol
Dneska jsem viděl v televizních novinách na nově vostrou bouračku. Čtyři lidi v nějaký škodivce (asi Fabii) zaparkovali rovnou do nějakýho baráku. Díra ve zdi jako svině, všichni mrtví. Stalo se to někde na severu Čech. Jeli z nějaký diskotéky nebo co. Oni řikali, že pitva zjistí, jestli měl řidič v krvi chlast. Já si ale myslim, že musel mít asi dost, když to takhle dopadlo. Alkohol prostě za volant nepatří! Fakt bych lidi co říděj vožralý a nedejbože někoho zraní nebo dokonce zabijou nejraději vodstřelil!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
bylo to u mimoně------dlouhy rovimky a pak zakruta.tam to svádí!!!!!!!!:shit: :gobeer: :shit: tatinek pučil škocku,a synator jel rychlejc ,aby mu větrem zaschlo razítko v řidičaku.----jak to asi dopada v rodinach kde fotři synkum pujčujou sylnější káry---brrrrOriginál zaslal Johnny
[B]Dneska jsem viděl v televizních novinách na nově vostrou bouračku. Čtyři lidi v nějaký škodivce (asi Fabii) zaparkovali rovnou do nějakýho baráku. Díra ve zdi jako svině, všichni mrtví. Stalo se to někde na severu Čech. Jeli z nějaký diskotéky nebo co. Oni řikali, že pitva zjistí, jestli měl řidič v krvi chlast. Já si ale myslim, že musel mít asi dost, když to takhle dopadlo. Alkohol prostě za volant nepatří! Fakt bych lidi co říděj vožralý a nedejbože někoho zraní nebo dokonce zabijou nejraději vodstřelil!!!!!!!!!!!!!!!!!
hmmm chudáci lidi co doplatili na čůráka co si sedl vožralej za volant... ach jo, tak mlady si snad nezasloužej umřít vinou nějakýho zmrda co se neumí ovládnout!
beemwex: škůdka je "silnější" kára jo? hehe
a říkam, nejde o to kolik mu je ale o to že je to debil když si za to sedne nalitej...
ach jo.. další promarněné životy, připadá mi to,že se tohle děje pořád, každej den snad někde čtu o něčem podobném...
beemwex: škůdka je "silnější" kára jo? hehe

ach jo.. další promarněné životy, připadá mi to,že se tohle děje pořád, každej den snad někde čtu o něčem podobném...

JO a to mi taky připomíná nevydařenej sraz v Příbrami v červnu nebo kdy to bylo. Tam jezdil vožralej po letišti kde kdo a taky to pár lidí vodsralo. Prostě kdo je vožralej at zůstane u chlastu a nepredvádí se, že umí jezdit i když je v lihu......"vždyt jsem měl jenom čtyry piva, co se může stát...."