Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jak na POLICII

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Bubi

#1 Příspěvek od Bubi »

Fíglů a fint existuje celá řada. Tohle je pro mne novinka a již první otestování přineslo ovoce!!!

V úterý při testování hotových úprav po Praze jsem projel kolem policejní felicie a přidupnul pedál k podlaze. Houkačka, majáček a frrr za mnou. Po 500 m byly světla, takže jsem v klidu zastavil a čekal.

Felda mi dojela, zablokovala cestu a s rukou na pistoli vylezl policajt a policajtka. Vystupte si, žádné rychlé pohyby, atd...

Musím hned podotknout, že jsem byl nadšený a jako v transu z toho, jak teď mazlík jezdí. Takže vidina třeba 2000 Kč pokuty mi fakt byla jedno.

První co bylo, proč jsem jim chtěl ujet. Musel jsem se začít smát... :) :) :) To je trošku rozhodilo, hlavně tu policajtku. Taková typická fuchtle, malá a přitloustlá. Odpověděl jsem, že jsem jim ujet nechtěl, protože jinak bysme si tady takhle nepovídali :) :) :)

Poprvé v životě mi dali dýchnout, samozřejmě výsledek negativní. Pak důkladná kontrola auta, atd...

Vždycky jsem při podobných věcech slušný a ochotný, nicméně tentokrát mi to všechno bylo jedno.

Začali něco blekotat o rychlé jízdě, tak jsem jim řekl, že to je opravdu zbytečná debata, neb mi to nemají jakkoliv dokázat.

Pak jsem si neodpustil něco, co mi kamarád poradil a co mu zachránilo již několik pokut. Řekl jsem jim: jel jsem možná o něco rychleji, ale vy nemáte předpisové oblečení, chybí vám čepice a ty rozepnuté košile to snad nemyslíte vážně. Ještě k tomu se ke mně chováte arogantně.

Pokud tedy budeme řešit nějakou pokutu, chci to na složenku a k zápisu připíši všechny tyto věci a nedostatky.

Tím to skončilo! :) :) :)

Policisté jsou JENOM zaměstnanci a jakýkoliv takový zápis jim působí problémy a i oni mohou práci ztratit.

Takže, pokud někdy dostáváte složenku a máte podepsat zápis o přestupku (nebo jak se to jmenuje), připište tam veškeré nedostatky ze strany policie co nastanou. Plus samozřejmě jejich osobní číslo. Věřte tomu, že ten zápis a tím i povinnost zaplatit složenku raději zničí a vyhodí, než aby se to pak muselo řešit z jejich strany u nadřízeného.

Pro jednou je to třeba jedno, ale když pak takový policista bude na koberečku po několikáté za sebou, určitě ho nadřízený nebude mít v oblibě a odměny a spol. nejsou pravidlem.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od RuDoSh »

Originál zaslal Bubi
[b] nemáte předpisové oblečení, chybí vám čepice a ty rozepnuté košile to snad nemyslíte vážně

heh zrovna dnes sem to s otcem resil :)
taky mi rikal ze je mam vyfuckovat
Johnny

#3 Příspěvek od Johnny »

Dost slušný! Jenže nikdy nevíš, na jakýho kokota zrovna narazíš. Taky by se mohli pěkně nasrat a zčíhnout ti celou káru. Vlastně ty jsi v podstatě nic neprovedl, nebo ti to teda nebylo jak dokázat. Jo, je to celkem frajeřina, takhle s nima vym?dat!
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od beemwex »

Tak takhle vypadá mindrak policajta-z toho,že mu jeho soukroma felicie takhle nejede!!!!!!!!:drive2: :bigok:
tomhrb
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od tomhrb »

Chudaci policajti, asi nestihali.. ale uz se vidim jak jim rikam ze maj rozeplou kosili.. :bigok:
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od beemwex »

Originál zaslal tomhrb
[B]Chudaci policajti, asi nestihali.. ale uz se vidim jak jim rikam ze maj rozeplou kosili.. :bigok:
a co kdyby mel rozepnutej poklopec???:D :D :D :D
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od RuDoSh »

Originál zaslal beemwex
[b] a co kdyby mel rozepnutej poklopec???

pro ty pripady voz v aute fotak, a jeste ho muzes zalovat ze te sexualne obtezoval :D
Marty

#8 Příspěvek od Marty »

:benga: :bang2: Jojo Bubi
abdul

#9 Příspěvek od abdul »

jeste nikdy mi polda nerek ze sem mu chtel ujet:D asi bych se rechtal jeste pul hodky potom:D
TT
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od TT »

Originál zaslal Bubi
[B]Fíglů a fint existuje celá řada. Tohle je pro mne novinka a již první otestování přineslo ovoce!!!

Pak jsem si neodpustil něco, co mi kamarád poradil a co mu zachránilo již několik pokut. Řekl jsem jim: jel jsem možná o něco rychleji, ale vy nemáte předpisové oblečení, chybí vám čepice a ty rozepnuté košile to snad nemyslíte vážně. Ještě k tomu se ke mně chováte arogantně.

Pokud tedy budeme řešit nějakou pokutu, chci to na složenku a k zápisu připíši všechny tyto věci a nedostatky.

Tím to skončilo! :) :) :)

Policisté jsou JENOM zaměstnanci a jakýkoliv takový zápis jim působí problémy a i oni mohou práci ztratit.

Takže, pokud někdy dostáváte složenku a máte podepsat zápis o přestupku (nebo jak se to jmenuje), připište tam veškeré nedostatky ze strany policie co nastanou. Plus samozřejmě jejich osobní číslo. Věřte tomu, že ten zápis a tím i povinnost zaplatit složenku raději zničí a vyhodí, než aby se to pak muselo řešit z jejich strany u nadřízeného.

Pro jednou je to třeba jedno, ale když pak takový policista bude na koberečku po několikáté za sebou, určitě ho nadřízený nebude mít v oblibě a odměny a spol. nejsou pravidlem.

:) znám pár takovejch policajtů, který by si s tebou vytřeli prdel,

:) a dalších pár, kteří tu práci jen tak neztratěj, (x průserů už měli a stále je dělaj a neni páka, která by je od policie dostala) samozřejmě Tobě teď hrálo do karet , že si kápnul na dvě úplně stupidní hovada, kteří jsou podělaný z kde jakýho kloučka ....:) přál bych Ti pár mých známých, kteří jen čekaj až se nějakej :) mamlas ozve s upraveností, to bys pak taky mohl pěkně lítat vzduchem,
....fakt je ten , že dokázat bez fotek někomu, že jel rychle je blbost a člověk , kterej to uzná je blb,:)
abdul

#11 Příspěvek od abdul »

Originál zaslal TT
[B]:) znám pár takovejch policajtů, který by si s tebou vytřeli prdel,

:) a dalších pár, kteří tu práci jen tak neztratěj, (x průserů už měli a stále je dělaj a neni páka, která by je od policie dostala)

myslim ze to neni az tak pravda:)
TT
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od TT »

Originál zaslal abdul
[B]myslim ze to neni az tak pravda:)

:) neříkám všichni, řekl jsem někteří, kdybych je neznal , tak tady o tom nevedu diskuzi, nemyslíš?.....

:) a starej fiškus, kterej má odslouženo, alespoň 5 let se určitě nenechá vyvést z míry ústrojovou kázní, nebo mi chceš říct, že se policajti nechaj zastrašovat výhružkama, ala "dejte mi Vaše služební číslo, já se postarám o to , že zítra budete z uniformy, pha ha ha, to jsou jen kecičky nevyzrálých puber?áčků, kteří se podobnejma žvástama chvástaj v putice svým kamarádům, a pak když ho četnici na ulici lapnou tak serou magi v kostkách......
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#13 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Podle vlastní zkušenosti je 90% poldů debilních a zakomplexovaných.Jako když jsem v ostravě zaparkoval na autoburze a jedno kolo stálo asi 5cm za čárou kde už bylo stání zakázáno a on na mně,že si mám vzít doklady a jít za ním k jejich autu,které stálo asi 100m za mnou.Já jsem mu na to řek a? se nezlobí že nepůjdu,že mám v autě 4 letého syna(jinak to bylo na hodně frekv.silnici)A on začal dost zvišovat hlas tak jsem se nenechal a řek mu,že akorát buzerujou lidi místo aby jím pomáhali a chránili jejich bezpečí.Samozřejmě ještě vyšším hlasem než on.Ten nevěděl co mi má říct, polknul na sucho a vrátil mi doklady.Pravdou je,že jsem párkrát potkal férové poldy,když mi naměřili na D1 200km/h a on se mě zeptal jestli nemám 200kč!!!Já mu je dal a ještě mu poděkoval!!!
TT
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od TT »

.... no debatovat s Vámi o tom jací jsou policajti a , že 90 procent je debilních, myslím si o Tobě svoje?? ...mezi policajtama jsou debilové, stejně jako mezi doktorama , prodavačema , učitelama atd., ale když řekneš , že 90 procent policajtů stojí za hovno a léčej si na lidech komplexi, možná máš rené trošku zvrácené myšlení, když tady pochvaluješ, policajta, kterej ti naměří dvě kila na dálnici a pak chce po tobě 200Kč????(chápu, že každej chce ušetřit) ...ale, tenhle policajt je u mě debil, musíš počítat s tím, že když jedeš dvě kila , a chytnou tě , tak možná zaplatíš 2000,- Kč, pak , ale neříkej , že když chtěj za takovou rychlost dva táci, tak že si na tobě léčej komplexi, jsou to tvoje sračky , že jedeš tak rychle, zrovna tak si ten policajt může říkat, že si v silnym autě léčíš komplexi ty:)
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#15 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

mam s policajtama ruzny zkusenosti, ale faktem je, ze v ramci sumitu jsem u nich chvilku byl na "pracovni exkurzi" a muzu jen potvrdit, ze je to hokna, kde je potreba tech nejlepsich lidi, nejlip zaplacenych a ktery to bavi.... zel bohu jsou u nas platovy podminky takovy jaky jsou, tak je zbytecny se divit, co tam dela taky za lidi /vyjimky jsou a budou/.........
........ to co Bubi zazil je sice zabavny a ctivy... ale jak pise TT :-)

a s tema komplexama- se oplne bojim jit do silnejsi kary, ze to bude pak mit vliv na funkci :-)))))))
“Ability is what you're capable of doing.”
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od bpytlik »

no platovy podminky....sem nedavno slysel ze prumerny plat obyc. statniho benga je nekde pres 30k, tak nevim....
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#17 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No tak soráč,myslet si o mně můžeš co chceš tak jako já o tobě.Z předchozí debaty jsem usoudil,že máš spoustu kamarádů u policie(pokuď jím nejsi sám),ale nezlob se na mně, tady si sám dal jeden příklad o tom jak by bubi či někdo jiný ,který by upozornil na nesprávnou ustrojenost lítal vzduchem!Meleš nesmysly a sám tím co si napsal potvrzuješ má slova,cituji:pár mých známých jen čeká až se ozve nějakej mamlas s upraveností.Není jejich práce se těšit na takové mamlasy,ale oni se doopravdy těší-No coment.Jinak s tím,že zaplatím flajstr 2k za to,že jedu 200 počítám,ale nechápu proč by ten policajt co mi dal jen 200kč měl být debil!!!No zrovna ti tví kámoši by mi určitě dali tu dvojku,ale kdyby za mnou jela stejně rychle pěkná kundička tak by ji řekli jen ty ty ty a popřípadě škemrali o tel.číslo !!!Psal jsem jen o tom jaké mám s nimy zkušenosti já, nic víc nic míň.Jinak mám mezi nimi taky pár kámošů,ale jsou mezi těmi 10%ty.No a rychlým autem si komplexy neléčím,akorát je mám rád.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#18 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No a chlubit se,že poldové,které znáš měli x průserů a dělaj je dál aníž by se o práci museli bát je taky dost debilní nemyslíš???V podstatě vše co si o nich napsal,jsi napsal proti ním tak si to uvědom...V jejich prospěch bylo jen to,že si z ních udělal machry....na které není páka!!!
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Baxon »

Pár :benga: jich taky znám. Ty co jsou :eh: od přírody, jsou i v práci - to jsou ti debílkové. Ty pohodáři jsou pohodoví i vpráci. Je jasný, že to není 90% : 10% a rené to vzal trochu s nadsáskou. Jsou to stejný kluci jako my a to?kové a mamči od rodin. Obyčejný lidy se svýma náladama, vlastnostma atd. Vždycky záleží na situaci, co jsi prosral a jakou má četník náladu.

Originál zaslal TT
[B]přál bych Ti pár mých známých, kteří jen čekaj až se nějakej :) mamlas ozve s upraveností, to bys pak taky mohl pěkně lítat vzduchem,

No ono je něco jinýho zmrskat v paneláku ve sklepě pár fe?áků, ožralů atd. A nebo na silnici vytáhnout s káry frajera a pěkně mu naložit.

Originál zaslal TT
[B]a pár, kteří tu práci jen tak neztratěj, (x průserů už měli a stále je dělaj a neni páka, která by je od policie dostala)

I když se to zdá neuvěřitelný, tak se stačí občas večer kouknout na zprávy :(. Bohužel něco na tom bude.

TT: Určitě sis nenačipoval káru abys jezdil předpisák po dálnici 130km/h. A když tě změřej :benga: a dostaneš pokutu za překročení rychlosti (např. mimo obec 150 zas takovej problem neni - asi tak jak po dálnici 200) a příslušník ti řekne "200 kila to spraví" určitě mu nezačneš řikat jestli není debilní, že by ti měl napařit alespoň dvojku.

V autě když jsi sem vědom, že jsem něco prosral (většinou rychlá jízda :drive2:) a čapnou mě benga. Sklopim uši dělám ze sebe debílka a skouším komunikovat a odměkčit někdy ty jejich přísný pohledy - jsou to taky lidi nééé. Je mi jasný, že když si budu hrát na mistra světa, tak vzduchem asi lítat nebudu, ale můžou mi znepříjemnit život (třeba přijít o papíry). To by byla kru?árna.

Jo a na motorce na :benga: :prd2: . Se nikdo na mě nemůže zlobit páč tam to je o papíry pořád. Na dvojku jedu 160 a max. povolená rychlost u nás 130. Nekoupil jsem si mašinu abych jezdil maximálně půl plynu na 2ku, když mám šest rychlostí :D .
Většinou to chápou, tak na mě taky serou a přimhouřej oko.
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Béďa »

2Baxon: masina Ti urcite jede 80 i na sestku, takze nevidim duvod proc by jsi "musel" jezdit jako prase a tocit kazdej kvalt na max.!
NO.. je fakt ze tam je tak 1/4 otacek a neni to vono :D , ale predpisy jsou od toho, aby se jim nase chovani na silnici aspon trochu blizilo, ne? :D

Jinak kdyz mluvite o poldech.. musite se na to koukat z pohledu policie, tudiz ten co vam da za 200km/h dve stovky, tak je opravdu vul.. nebere svou praci vazne, anebo je na kluky a moc ses mu libil.. :D
Odpovědět