Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Povinné ručení zdraží o stovky korun
- Lion
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal RuDoSh
[B]a proc? Jedine obdobi kdy muzes poradne zaradit aniz by extra ubyvalo pneu![]()
To jo to más pravdu ale uz nehodlám po zime celej motor cistit od tý zasraný soli..Mel sem prosolený celí auto..Za tu srandu si párkrát zagumovat na snehu me to opravdu nestojí..Je to opravdu prdel ale uz ne víc..Jedine s jinym autem ale mýho mazla si budu setrit..:bigok:
doporucuju zvednout na spalky, pneu dat do perinaku, sedacky potahnout igelitem a z auta odsat vzduch... pravidelne chodit otacet, obracet a zahrejvat....
se ti jako postupne rozpousti nebo wo co gou? mam pocit, ze se to tu uz resilo, ale kazdej na to jde jinak, nekdo si proste koupi auto a pak chodi pesky nebo si pujcuje jiny....
se ti jako postupne rozpousti nebo wo co gou? mam pocit, ze se to tu uz resilo, ale kazdej na to jde jinak, nekdo si proste koupi auto a pak chodi pesky nebo si pujcuje jiny....
“Ability is what you're capable of doing.”
Originál zaslal Lion
[B]To víze ze se to tu resilo ale vim co je sul za sajrajt..Ono to rok vydrzí ale druhej uz to vsude rezne..A na to já nemám zaludek..Proto já studen si auto opravdu setrím a hýckám a na zimu jezdím se skodovkou..:allright:
sul je urcite sracka o tom se nemusime vubec dohadovat, ale jestli ti bawo po jedne zime rezne tak je to totalka mastena autogenem ktery to cely roztopil a tedka ti to hnije... jina moznost me nenapada... jinak auto mam na to at s nim jezdim... v zime to plati dvojnasob... doby kdy sme jezdili ve vozejku typ S120 ktera fuckt tu sul nedavala jsou opravdu uz davno pryc...

-
- Kontaktovat uživatele:
Vídíte já mám báwo a přes zimu jezdím taky Š120 :bike:
Protože jezdím každej den a po Praze to uplně stačí a proč si huntovat auto na těch pražskejch silnicích.
Samo že bawem v zimě taky jezdím, ale ne tolik jako v letě a po každy jizdě pěkně omeju tu sul
s těma kamínkama je to pravda, chtělo by to takovou tu masku na předek, jak maj amíci
Protože jezdím každej den a po Praze to uplně stačí a proč si huntovat auto na těch pražskejch silnicích.
Samo že bawem v zimě taky jezdím, ale ne tolik jako v letě a po každy jizdě pěkně omeju tu sul
s těma kamínkama je to pravda, chtělo by to takovou tu masku na předek, jak maj amíci
-
Originál zaslal Pivson
[B]Vídíte já mám báwo a přes zimu jezdím taky Š120 :bike:
Co mas na mysli? jakou masku? nejak si to nemuzu vybavit, ja mam i na haupne skoro az nahora a to me uz fakt pije krev

-
- Kontaktovat uživatele:
To musí bejt dobrý, amíci to maji holt zmáknutý. Ty kamínky mě taky pěkně štvou a ani v zimě jako na jaře, když pak opravujou silnici. To pak člověk musí dodržovat pořádný rozestupy, jinak ho auto předním. A úplně nejlepší je, když to nasypou někde do zatáčky a ani jí neoznačí. Hlavně motorkáří mají pak plný ruce práce...
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal vally
[B]To musí bejt dobrý, amíci to maji holt zmáknutý. Ty kamínky mě taky pěkně štvou a ani v zimě jako na jaře, když pak opravujou silnici. To pak člověk musí dodržovat pořádný rozestupy, jinak ho auto předním. A úplně nejlepší je, když to nasypou někde do zatáčky a ani jí neoznačí. Hlavně motorkáří mají pak plný ruce práce...
mozna je to dobre, ale vypada to hrozne :ble: