Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Povinné ručení zdraží o stovky korun

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Pivson »

http://www.novinky.cz/01/24/48.html

je to na pikaču, pořád nemaj dost, hold se zase bude dělat větší skoda.
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Klakson »

zloději :eek:
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od bpytlik »

Ale picu, nemam rad pojistovny, aleco maji delat,kdyz to bude v zakone?? Kdyz mate pojisteni s vyssim limitem tak vam to muze byt fuk...
darmon
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od darmon »

mno at zije evropska unie :)
Lion
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Lion »

Ach jo, jsou to kurvy..:(..Uz takhle to je pekne v prdeli a jeste nemaj dost..Seru na to, na zimu si auto vzdy odhlasim..Stejne nejezdim..Parchanti..:fakac:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od RuDoSh »

Originál zaslal Lion
[b] Ach jo, jsou to kurvy....Uz takhle to je pekne v prdeli a jeste nemaj dost..Seru na to, na zimu si auto vzdy odhlasim..Stejne nejezdim..Parchanti..

a proc? Jedine obdobi kdy muzes poradne zaradit aniz by extra ubyvalo pneu :)
Johnny

#7 Příspěvek od Johnny »

jo to je fuckt!
Lion
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Lion »

Originál zaslal RuDoSh
[B]a proc? Jedine obdobi kdy muzes poradne zaradit aniz by extra ubyvalo pneu :)

To jo to más pravdu ale uz nehodlám po zime celej motor cistit od tý zasraný soli..Mel sem prosolený celí auto..Za tu srandu si párkrát zagumovat na snehu me to opravdu nestojí..Je to opravdu prdel ale uz ne víc..Jedine s jinym autem ale mýho mazla si budu setrit..:bigok:
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#9 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

doporucuju zvednout na spalky, pneu dat do perinaku, sedacky potahnout igelitem a z auta odsat vzduch... pravidelne chodit otacet, obracet a zahrejvat....
se ti jako postupne rozpousti nebo wo co gou? mam pocit, ze se to tu uz resilo, ale kazdej na to jde jinak, nekdo si proste koupi auto a pak chodi pesky nebo si pujcuje jiny....
“Ability is what you're capable of doing.”
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od bpytlik »

Jojo taky nechapu, auto mam prece od toho abych s nim jezdil. Zvlast v zime, kdyz je zima jak cip a na cestach sama sracka, dojedu vzdycky pokud mozno az ke vchodu abych se od toho nezasral (kdo ma ty boty furt pucovat)...Kdyz prsi tak taky auto schovavas, aby ti nenavlhlo??? boze boze...
Lion
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Lion »

To víze ze se to tu resilo ale vim co je sul za sajrajt..Ono to rok vydrzí ale druhej uz to vsude rezne..A na to já nemám zaludek..Proto já studen si auto opravdu setrím a hýckám a na zimu jezdím se skodovkou..:allright:
abdul

#12 Příspěvek od abdul »

Originál zaslal Lion
[B]To víze ze se to tu resilo ale vim co je sul za sajrajt..Ono to rok vydrzí ale druhej uz to vsude rezne..A na to já nemám zaludek..Proto já studen si auto opravdu setrím a hýckám a na zimu jezdím se skodovkou..:allright:

sul je urcite sracka o tom se nemusime vubec dohadovat, ale jestli ti bawo po jedne zime rezne tak je to totalka mastena autogenem ktery to cely roztopil a tedka ti to hnije... jina moznost me nenapada... jinak auto mam na to at s nim jezdim... v zime to plati dvojnasob... doby kdy sme jezdili ve vozejku typ S120 ktera fuckt tu sul nedavala jsou opravdu uz davno pryc...:)
Martinéz

#13 Příspěvek od Martinéz »

no sul neni jedinej shit. to treba tata ma po 2 letech provozovani auta uplne predek omlacenej od kaminku.
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Pivson »

Vídíte já mám báwo a přes zimu jezdím taky Š120 :bike:
Protože jezdím každej den a po Praze to uplně stačí a proč si huntovat auto na těch pražskejch silnicích.

Samo že bawem v zimě taky jezdím, ale ne tolik jako v letě a po každy jizdě pěkně omeju tu sul

s těma kamínkama je to pravda, chtělo by to takovou tu masku na předek, jak maj amíci
Lada Zuzjak

#15 Příspěvek od Lada Zuzjak »

Originál zaslal Pivson
[B]Vídíte já mám báwo a přes zimu jezdím taky Š120 :bike:
Protože jezdím každej den a po Praze to uplně stačí a proč si huntovat auto na těch pražskejch silnicích.

Samo že bawem v zimě taky jezdím, ale ne tolik jako v letě a po každy jizdě pěkně omeju tu sul

s těma kamínkama je to pravda, chtělo by to takovou tu masku na předek, jak maj amíci

Co mas na mysli? jakou masku? nejak si to nemuzu vybavit, ja mam i na haupne skoro az nahora a to me uz fakt pije krev :mad:
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Pavel 528 »

Je to takova cerna kuze a natahnes to na predek auta..
vally
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od vally »

To musí bejt dobrý, amíci to maji holt zmáknutý. Ty kamínky mě taky pěkně štvou a ani v zimě jako na jaře, když pak opravujou silnici. To pak člověk musí dodržovat pořádný rozestupy, jinak ho auto předním. A úplně nejlepší je, když to nasypou někde do zatáčky a ani jí neoznačí. Hlavně motorkáří mají pak plný ruce práce...
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od RuDoSh »

Originál zaslal vally
[B]To musí bejt dobrý, amíci to maji holt zmáknutý. Ty kamínky mě taky pěkně štvou a ani v zimě jako na jaře, když pak opravujou silnici. To pak člověk musí dodržovat pořádný rozestupy, jinak ho auto předním. A úplně nejlepší je, když to nasypou někde do zatáčky a ani jí neoznačí. Hlavně motorkáří mají pak plný ruce práce...

mozna je to dobre, ale vypada to hrozne :ble:
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Pavel 528 »

vypada to blbe,ale je to ucelne...
Odpovědět