Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

320d na billboardech

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Martinéz

#101 Příspěvek od Martinéz »

jo, to se mi prave libi, ze ti po stazeni oken zbyde oblouk jako u E31...

pak se mi jeste uuplne nejvic libi, kdyz se tam da ta siroka kapota s velkym znakem:):)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#102 Příspěvek od darmon »

jo jak sem rikal sympaticky ale k nicemu
abdul

#103 Příspěvek od abdul »

Originál zaslal Martinéz
[B]aha, mas pravdu:)
no ale tak mi to prozrad, ja budu jen mlcky poslouchat....takze dvere mely pri zavirani zvuk plechovky na rozdil od BMW a dal....?

zavirani dveri u medveda C klase pro me bylo teda fuckt prekvapko... sveho casu sem mel S 120 takova moje "manicka" a zvuk zavirani dveri naprosto shodny s tim C-ckem... proste maras...
vally
Kontaktovat uživatele:

#104 Příspěvek od vally »

JO JO, pořádný auto se pozná, už když člověk bouchne dveřma..... :)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#105 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Martinéz
[B]diky kluci (hlavne JFK), tak ja zalozim diskuzi v dobrym umyslu sdelit zazitky apod. a nakonec z toho vyjdu jako mladej cucak, kterej nema snad ani pravo tady cokoliv rikat. pripada mi, jako byste doma meli vsichni nejaky eMko, nejlip celou sbirku. ma ji tu jen Heery, Bubi a rene a ani jeden z nich se tu nijak nepovysuje.

to darmon: dik, zes vzal muj nazor s klidem a priznal se k urcite naklonosti k MB. jak je taky celkem muzu, ale BMW je prom me neco vic..jo a sedma je precejen ve svym segmentu trochu tvrdsi a ovladatelnejsi nez jakykoliv MB ty doby.

to JFK: ty jsi se zase rozcilil. a nevim proc, ja ti nerekl ani jedno krivy slovo. to, ze jsem o 10 let mladsi je tva jednoducha zbran, lehce se nadava do cucaku. proto bys se mnou mel mit trochu trpelivosti a vsechno jednodusse vysvetlit nez nekoho vyfaknout a tim skoncit, to umi kazdej, ne jen sefredaktor mimochodem nadejnyho casopisu. jo a mimochodem, ja mel v rodine uz taky par zkusenosti s vice Bawcema, bohuzel vrchol-E31, tu byla v mych jeste nevedomych 8mi letech, kdy jsem si ji pletl s mym anglicakem M1.
a kdyz si u toho delanisiprdele ze stromeckaru, tak ja nemam na aute ani jedinou vec, ktera by tam snad nepatrila, mozna tak pro mirny zlepseni vykonu, ale zvenku krom bily optiky neni NIC. jo jeste M kridlo, ale to tam bylo a pujde asi pryc. ukaz mi jinyho 19ti letyho spratka, kterej ma auto oprosteno hovadin. je jich malo.
byla to od tebe trochu neprimerena reakce, nemyslis?

jinak kdyz uz jsme u toho, to s tim AMG by me opravdu zajimalo..prosim o TVOJE vysvetleni...predem dik. zatim zdar..

hlavne se nerozciluj:):bigok: proste nemam rad benzinkovej tuning.
Martinéz

#106 Příspěvek od Martinéz »

ok, ja uz jsem uplne v klidu. benzinkovej a aps tuning nemam o nic vic radsi nez ty...takze v poho? rad jsem totiz s kazdym za dobre, neni-li to uplnej vym*d.
Odpovědět