Originál zaslal darmon
[B]a takovejh prihod mam fakt hodiny, nekdy to beru jako spiknuti osudu![]()
tak nam jeste neco napis, at se muzam

Originál zaslal bpytlik
[B]kriznik: A co kdyz mel na te modene zaply protiprokluz?? To se pak muze snazit jak chce a nezahrabe (a taky se poradne nerozjede![]()
Originál zaslal darmon
[b] Landing speed tech vetsich letadel je kolem 200-280kmh, takeoff kolem , 250-300, zalezi na konfiguraci letadla
Originál zaslal rene kurc
[b] Jestli to je urážka tak nevím a je jasný,že všude se najdou machři ze schade co budou mít nejapný kecy.Prostě zase klasika PRAHA JE NĚCO a zbytek jsou vidláci(ostrava,krátké zobáky tím tuplem,viď?)
Originál zaslal kriznik
[b] apropo, tys tam byl? a jaktoze jsi nestal na bmwklub.cz miste? v pondeli sem hodime fotky jak to vypadalo... pekna ostuda lidi z bmwklubu, dve auta .... ? hosi hosi, to jste klub?
Originál zaslal Bombarder
[B]Vy tu mate plno reci a nebyli jste schopni dat vedet, ze prijedete..
[B]A k tomu Kubinovi: Mozna ho par lidi znalo i osobne. Jeho sprint jsem nevidel, ale urcite bych mu nefandil, ale poslal ho do prdele..
[B]Mozna se nechteli setkat k vuli mym nevhodnym prispevkum. Je to jejich vec.
A k tomu jak se tam lidi chovali:
Dle meho si musi uvedomit, cim ostrava a okoli prosla za do komunismu. Ze tam prijde banda se vytunenyma skodovkama a ma nevhodne hlasky, to je to nase dedictvi, ktere se projevuje v jinak v kazdych castech republiky.
Originál zaslal abdul
[B]
ti co uz nemaji BMW mohli poreferovat zazitky a zkusenosti z dob kdy ho meli... ja jsem taky sridal auta a motorky jako na bezicim pasu a kdyz bylo nahodou obdobi (7 dni) kdy sem byl bez vozejku tak jsem se v tu dobu necitil menecenym fandou znacky...