Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

V jakém nej autě ste jeli ?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lada Zuzjak

#101 Příspěvek od Lada Zuzjak »

Originál zaslal darmon
[B]a takovejh prihod mam fakt hodiny, nekdy to beru jako spiknuti osudu :)

tak nam jeste neco napis, at se muzam :D
Kriznik

#102 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal bpytlik
[B]kriznik: A co kdyz mel na te modene zaply protiprokluz?? To se pak muze snazit jak chce a nezahrabe (a taky se poradne nerozjede :)

chces mi naznacit, ze protikluz u ferrari radsi nez kola spali spojku? :)

Originál zaslal darmon
[b] Landing speed tech vetsich letadel je kolem 200-280kmh, takeoff kolem , 250-300, zalezi na konfiguraci letadla

presne tak, 280-290 je speed pri kterym vetsina vetsich dopravnich letadel zveda predni kolo a za dve tri vteriny za nim jde zbytek, landing speed je 250 a min (pochopitelne jsou i vyjimky)

Originál zaslal rene kurc
[b] Jestli to je urážka tak nevím a je jasný,že všude se najdou machři ze schade co budou mít nejapný kecy.Prostě zase klasika PRAHA JE NĚCO a zbytek jsou vidláci(ostrava,krátké zobáky tím tuplem,viď?)

no hele, nevim kolik sprintu jsi absolvoval v cechach v roli divaka, ale to co jsme se shrekem slyseli tady je bezkonkurencni... ja sam jsem puvodem z moravy, sice delsi cas zivota ziju v praze ale to je jedno. A uprimne jsem se stydel za ty vidlaky, kteri sezrali uplne nejvic rozumu... jasne i v cechach jsou zavistivci, ale jeste se mi nestalo aby nekdo na cloveka s lepsim autem rval veci jako "tahni zpatky do italie ap." ... nic proti nikomu
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#103 Příspěvek od Bombarder »

Originál zaslal kriznik
[b] apropo, tys tam byl? a jaktoze jsi nestal na bmwklub.cz miste? v pondeli sem hodime fotky jak to vypadalo... pekna ostuda lidi z bmwklubu, dve auta .... ? hosi hosi, to jste klub?

Vy tu mate plno reci a nebyli jste schopni dat vedet, ze prijedete..

A k tomu Kubinovi: Mozna ho par lidi znalo i osobne. Jeho sprint jsem nevidel, ale urcite bych mu nefandil, ale poslal ho do prdele..
Kriznik

#104 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal Bombarder
[B]Vy tu mate plno reci a nebyli jste schopni dat vedet, ze prijedete..

my tam ale nejeli jako bmwklub.cz ... ale o tom jina diskuse

[B]A k tomu Kubinovi: Mozna ho par lidi znalo i osobne. Jeho sprint jsem nevidel, ale urcite bych mu nefandil, ale poslal ho do prdele..

typicky... ale o tom jina diskuse
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#105 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

jestli ho pojel vrak tak je to vostuda at ma auto jakykoli :D
skautik Čestný člen
Čestný člen

#106 Příspěvek od skautik Čestný člen »

[B]Vy tu mate plno reci a nebyli jste schopni dat vedet, ze prijedete..

A k tomu Kubinovi: Mozna ho par lidi znalo i osobne. Jeho sprint jsem nevidel, ale urcite bych mu nefandil, ale poslal ho do prdele..

kdo je Kubin a co proti nemu mate?
T.o.m.

#107 Příspěvek od T.o.m. »

2 V.I.P.

Celou dobu tam křičel jen jeden ke smrti vyděšenej škodovkář, který viděl poprvé v životě tolik koní pohromadě a utrpěl patrně nějaký silnější nervový otřes, který dokrmoval určitě alkoholem.

Jestliže si někdo dělá obrázek o celé akci na základě vystoupení již zniňovaného individua, tak nevím. Sprintů jsem viděl haba kuk od "Aše po Košíce". A? mě nikdo neříká, že se nikdy nenajde pár chrostou co chroustaj nahlas.;-)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#108 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

to křížník:No zase si to tam musel napsat o těch vidlácích,ale v čechách to jsou už jen závistivci...Jinak i kdyby jste tu jeli za nevím co tak jste to mohli tady napsat,myslel jsem,že jsme tu parta nadšenců,ale jak vidím tak bychom vás tam jen zdržovali od práce.Šlo o to si jen podat ruku ,říct čau a pár slov....Můj názor,takže musím dát zapravdu georgisovi i bombimu...:hmhm:
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#109 Příspěvek od Bombarder »

Mozna se nechteli setkat k vuli mym nevhodnym prispevkum. Je to jejich vec.
A k tomu jak se tam lidi chovali:
Dle meho si musi uvedomit, cim ostrava a okoli prosla za do komunismu. Ze tam prijde banda se vytunenyma skodovkama a ma nevhodne hlasky, to je to nase dedictvi, ktere se projevuje v jinak v kazdych castech republiky.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#110 Příspěvek od RuDoSh »

Originál zaslal skautik
[b] kdo je Kubin a co proti nemu mate?

Asi nejaky uhlobaron :D
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#111 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No docela slušně to umí s hokejkou ten Kubín!!!Tak dobře,že má férko v garáži.... :mhehe:
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#112 Příspěvek od bpytlik »

neplest kubinu a kubína....ten druhej jsem ja a ferarko v garazi nemam, grrrrrrrr.......
Kriznik

#113 Příspěvek od Kriznik »

rene > my si s georgisem a tomasem rukou potrasli ... o bombarderovi ani tobe jsem(me) nevedeli

jinak nevim, ale dle myho melo prijet daleko vic lidi z okoli, brno atd. baworaku je dost, nevim co tu omylas jenom nas ...

howgh
;)
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#114 Příspěvek od Bombarder »

Neslo o to si potrepat z rukou, ale o to, ze se tu nekdo neco snazil organizovat pod hlavickou BMW klubu a ten ani nebyl schopen rict, jo stavime se nebo alespon bůůůů.

... ale o tom jina diskuse !!!!!!!!
skautik Čestný člen
Čestný člen

#115 Příspěvek od skautik Čestný člen »

[B]Mozna se nechteli setkat k vuli mym nevhodnym prispevkum. Je to jejich vec.
A k tomu jak se tam lidi chovali:
Dle meho si musi uvedomit, cim ostrava a okoli prosla za do komunismu. Ze tam prijde banda se vytunenyma skodovkama a ma nevhodne hlasky, to je to nase dedictvi, ktere se projevuje v jinak v kazdych castech republiky.

tak to ja nevim teda cim si prosla ostrava za komunismu, taky prosim vysvetli jak jsi to myslel. Vzdyt to byl jeden z nejbohatsich kousku nasi zeme, tam chodila vetsina statnich penez.
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#116 Příspěvek od Bombarder »

Proc by statni penize chodily do ovy?? Vetsina penez sla z ovy do phy na úředníčky. Tady se muselo makat, aby vzkvetal zbytek vlasti..

Nejbohatsi, jak to myslis? Nebyli bohati a chudi.
JFK Čestný člen
Čestný člen

#117 Příspěvek od JFK Čestný člen »

no to jsou zase keci...:eek:

ja nevim, kdo organizoval prijezd bmwklubu do ostr., a je mi to uprime jedno, protoze bmw uz nevlastnim, takze bych se mezi vas stejne necpal a hlavne jsem tam nejel kvuli bmwklubu, ale pracovne. a kriza a shrek taky.

ke kubinovi: lidi zacali remcat uz po prvni jizde se suprou, ze jako kdyz ma nekdo prachy tak se mu to vyhrava apod. a pri jizde s fiatkem uz kecalo min tretina lidi. a kdyz to projel, tak to uz jsem si pripadal jak na hokeji vsetin-sparta :D
to rene: nevim, kde beres tu jistotu, ze jsem mluvil o tobe, ale potrefena husa.... hlavne kliiiiiiiiiiiiid:D :bigok: :gobeer:
proste se na tomhle srazu seslo moooc skodovkaru a spol, nez je zvykem a nekde se to muselo promitnout... :bigok: :bigok: :bigok:
smula, ze to bylo zrovna v ostrave:D :D :D nejenom muj nazor:fuckoff:

ps: nemam na cele napsano: chci se muchlovat z bmwklubem: kde jste kdo. takze sory, ze jsme se nepotkali:bigok:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#118 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Sorry bpytlíku,poplet mě skautík! :mhehe:
abdul

#119 Příspěvek od abdul »

toz chlapi, jak to tak tady ctu tak vidim cim dal vic nevrazivosti...

myslim ze urcite byla skoda ze jsme se nepotkali a nepokecali...

prvni severomoravsky regionalek podle me byl fajn...

ti co uz nemaji BMW mohli poreferovat zazitky a zkusenosti z dob kdy ho meli... ja jsem taky sridal auta a motorky jako na bezicim pasu a kdyz bylo nahodou obdobi (7 dni) kdy sem byl bez vozejku tak jsem se v tu dobu necitil menecenym fandou znacky...

pres ty kecy magoru kolem sprintu se holt musite prenest....
takovi blbci se najdou vsude... nekde jich prijede vic nekde mene...

to Skautik: fuckt si me pobavil tim jak tady na Ostravu slo hodne penez:D

to Bombarder: naprosty souhlas: prachy sly odtud pryc...
JFK Čestný člen
Čestný člen

#120 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal abdul
[B]
ti co uz nemaji BMW mohli poreferovat zazitky a zkusenosti z dob kdy ho meli... ja jsem taky sridal auta a motorky jako na bezicim pasu a kdyz bylo nahodou obdobi (7 dni) kdy sem byl bez vozejku tak jsem se v tu dobu necitil menecenym fandou znacky...

obcas mi to tady prijde jak na foru minimalne ferka nebo lamba: jaky zazitky? jaky fanda znacky? bmw je good kara, ale zase zadnej zazrak (z bodu A a do bodu B -tot vse:)) Jo M3 (a i M5), to je jiny kafe, ale z tim jsem zazil z par lidma takovy prdele, ze to nema cenu nekomu vypravet. Proste mi to prijde zbytecny, kdyz v tom aute pri ty prdeli nesedeli, tak nepochopi...
Odpovědět