Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

vyblikal sem jaguara ( i kdyz to nedelam )

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#1 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Jedu si takle dneska vecer na moravu pokecat. Pohodicka, 130 - 150km/hod, posloucham hudbu a valcuju. V jednom z kopcu se zacina tvorit fronta v levym pruhu a vsechno se zpomaluje. Provoz je ale plynulej a jedem tak kilo. Sem na konci fronty asi osmi aut a nikdo neprudi a v pohode bez krece cekame az se ti se slabsima autama v klidu zaradej pred kamiony. Najednou se zezadu pririti nejakej pan silnic s oplem 2.5 ci co a problikne me. Rikam si, hmm, asi je trochu slepej a nevidel celej ten strudl. Ale von zas ... odstup tak 30m ( asi na kurewskej rozjezd s trhanim asfalfu) a do toho jeste levej blinkr. Zajimavy, rikam si, asi specha a ted to vsichni vime a chystam se mu pri nejblizsi prilezitosti uhnou. Kdyz to udelal asi po sesty, nasral sem se a dostal naval spravedlivyho hnevu a vnuknuti stat se moralnim stabilizatorem dopravy. Pockal jsem az se zaradi clovek prede mnou .. podotykam ze to byl NORMALNI ridic ( to je jen tak nevidi) oktavky ze Slovenska a zaradil se za nej. Jeste nez sem to udelal, uz jsem ho mel 20 centaku za zadkem. Nasranost stoupala a tak sem se v pravym pruhu ani nevohral, dal levej, dalkovy a behem 5 vterin ho vytlacil ( moralnim pravem :) ) z levyho pruhu. Najednou jel v klidu a nespechal a pozdeji me pri 90 predjel - ve zuzeni ) Rikam si, to sem si teda uzil a mel sem nepochopitelnou detinskou radost. Ujizdim si na svy vlastni dobrote a citu pro vychovu nezdarnej ridicu a hle, dalsi takovej. Tentokrat v jaguaru ( ta vec pred X typem asi .. hovno se v tom vyznam ) . Ten byl jeste nervoznejsi a problikaval i lidi jedouci v levym pruhu primo za kamionem i kamion sam. Dalsi naval vychovatelskejch pohnutek mixnutej vo trosku respektu ke znacce jeho auta se vobjevil docela rychle. Trosku sem pridal a zaradil se v rozumnym odstupu primo za nej. Furt poblikaval i s blinkrem a ja cekal. Kamion se konecne odsunul a voba sme vyrazili. K mymu velkymu prekvapeni sem ho pomerne rychle dojel a vyblikal ho z pruhu. Byl evidentne prekvapenej taky, protoze mu to pomerne dlouho trvalo nez pochopil, ze by mel uhnout. Pozdeji jsem se zarazil do pravyho ja a nechal se predjet s prijemnym pocitem dobre vykonany prace. Dva skoropouceny ridici za jeden vecer je fain. :-)

Jeste bych mel asi napsat ze to normalne nedelam ... jakoze neblikam na nikoho pokud to neni vylozene nutny .. treba deda na prazdny dalnici v levym pruhu jedouci 120 a tak.
T.o.m.

#2 Příspěvek od T.o.m. »

sem si dal ten článek jako snídani....................snídaně byla vítečná, akorát mě bolí ukazováček levé ruky z toho problikávání (sem se do toho takhle zakous):super: :bigdevil:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal T.o.m.
[B]sem si dal ten článek jako snídani....................snídaně byla vítečná, akorát mě bolí ukazováček levé ruky z toho problikávání (sem se do toho takhle zakous):super: :bigdevil:

tak tak, prijemne naladen na celodeni prace :)
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Jen tak dal Lopolo, koukam ze uz Ti ten sestival prirostl k srdci... :D
N54 PWR
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#5 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Lopolo, Čistič Lopolo! :-)))) to je treba, onehda me chtel tlacit do kopce s 740iA /nic ve zlym Abdule :-) /, probihalo to zhruba stejne, prilitnul rozjetej, prestoze byla kolona a epilepticky drasal dalkovy, tak jsem slusne uhnul a zaradil se za nej... pak lower machinery uvolnila cestu a fun zacal :-))) toho casu jsem jeste sedlal italskou imitaci bavoraku a jen lehce podradil na 4ku a dal cihlu :-))) kdyz jsme jej mijeli v 220 v kopci, kamos mu ukazoval fakace a smal se jak malej jarda.... tipek v kravate cucel tupe pred sebe a delal, ze nas nevidi :-))))
“Ability is what you're capable of doing.”
abdul

#6 Příspěvek od abdul »

Originál zaslal Hanz
[B]Lopolo, Čistič Lopolo! :-)))) to je treba, onehda me chtel tlacit do kopce s 740iA /nic ve zlym Abdule :-) /, probihalo to zhruba stejne, prilitnul rozjetej, prestoze byla kolona a epilepticky drasal dalkovy, tak jsem slusne uhnul a zaradil se za nej... pak lower machinery uvolnila cestu a fun zacal :-))) toho casu jsem jeste sedlal italskou imitaci bavoraku a jen lehce podradil na 4ku a dal cihlu :-))) kdyz jsme jej mijeli v 220 v kopci, kamos mu ukazoval fakace a smal se jak malej jarda.... tipek v kravate cucel tupe pred sebe a delal, ze nas nevidi :-))))

kdyz to ridi blbec tak ani sedma nepomuze:) co to bylo konkretne ta imitace Brambory z italie?:) jinak i do kopce nemam problem 250km/h:)
DaF

#7 Příspěvek od DaF »

Lopolo Cistic... To je vytecny prirovnani... Sestihrnky jsou super... Lopolo, nekde jsem cetl Tvoji hlasku, ze "kolem 4tis otacek se zacinaji dit fakt divny veci"... Celkem se mi rozzaril usmev na rtech...
Jinak Italska imitace BaWka... Tim Hans myslel svoji Lancii s motorem 2.0 Turbo 16V se CTYRMA VALCEMA? ...
Janis

#8 Příspěvek od Janis »

Originál zaslal Lukas H.
[B]Jen tak dal Lopolo, koukam ze uz Ti ten sestival prirostl k srdci... :D

To přiroste k srdci každému.:D Jinak.. LOPOLO jen tak dále!
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

nene .. to byl jen ulet .. sem klidnej neagresivni ridic
Janis

#10 Příspěvek od Janis »

Originál zaslal LOPOLO
[B]nene .. to byl jen ulet .. sem klidnej neagresivni ridic

Ehm, ehm.. takový typický :angel: s :devil2: v těle.. nebo naopak? PS: Beztak je pro ně čest, když je vyblikal Masta of da light! :D
stealth
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od stealth »

Originál zaslal Janis
[B] PS: Beztak je pro ně čest, když je vyblikal Masta of da light! :D

:hehehe: :hehehe: :mhihi:
Janis

#12 Příspěvek od Janis »

Kua, to bylo chytrý, že? Jóó když se daří, tak se daří...:lol2:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#13 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

:D
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od RuDoSh »

Originál zaslal LOPOLO
[B]nene .. to byl jen ulet .. sem klidnej neagresivni ridic

jo asi je, hlaska z IRC : jezdite jak prasata :-)
ja sem pan vopatrnej
HEERY
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od HEERY »

Ja jsem tez klidnej a moc v levem neblaznim,ale kdyz je nekdo tupej a tlacim ho a nic tak troubim a on sice s posunkama ,ale uhne...Zvlaste na jizni spojce se me to stava...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#16 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Přesně tak,levý resp. rychlý pruh je na to aby v něm jeli auta jedoucí rychleji než v pruhu pravém a navíc se v něm nemá jezdit,ale pouze předjíždět( nebavím se o obci) Nesnáším,když jedu po dálnici(nejmenovanou rychlostí) a předemnou jede hovado v levým 90km/h a předjíždí 5 minut auto v pravém ,které jede 89km/h.Když jedu v levým já a ze zadu letí někdo rychleji tak dupu do prava a ještě se mu omluvím,že jsem si všim pozdě a nenutím někoho dupnout na brzdy ve 200km/h !( no už se těším na chytráky co mi tu budou psát ,že hovado je ten co jezdí 200)
abdul

#17 Příspěvek od abdul »

Originál zaslal rene kurc
[B]Přesně tak,levý resp. rychlý pruh je na to aby v něm jeli auta jedoucí rychleji než v pruhu pravém a navíc se v něm nemá jezdit,ale pouze předjíždět( nebavím se o obci) Nesnáším,když jedu po dálnici(nejmenovanou rychlostí) a předemnou jede hovado v levým 90km/h a předjíždí 5 minut auto v pravém ,které jede 89km/h.Když jedu v levým já a ze zadu letí někdo rychleji tak dupu do prava a ještě se mu omluvím,že jsem si všim pozdě a nenutím někoho dupnout na brzdy ve 200km/h !( no už se těším na chytráky co mi tu budou psát ,že hovado je ten co jezdí 200)

jedine souhlasim... kdyz ficim z Praglu a jedu pres dve kilecka tak se nezarazuju ale stejne porad cumim do toho spiglu kdyby nekdo ficel at hned uhnu... curaky co predjizdeji kdyz jedou o 2km/h rychlejc nez vrak pred nima taky naprosto zboznuju... je to domena kamionu... jeden leze 80 druhy 81 a uz se sere do leveho na dvou tydeni vylet...
Odpovědět