Jeste bych mel asi napsat ze to normalne nedelam ... jakoze neblikam na nikoho pokud to neni vylozene nutny .. treba deda na prazdny dalnici v levym pruhu jedouci 120 a tak.
Originál zaslal Hanz
[B]Lopolo, Čistič Lopolo!))) to je treba, onehda me chtel tlacit do kopce s 740iA /nic ve zlym Abdule
/, probihalo to zhruba stejne, prilitnul rozjetej, prestoze byla kolona a epilepticky drasal dalkovy, tak jsem slusne uhnul a zaradil se za nej... pak lower machinery uvolnila cestu a fun zacal
)) toho casu jsem jeste sedlal italskou imitaci bavoraku a jen lehce podradil na 4ku a dal cihlu
)) kdyz jsme jej mijeli v 220 v kopci, kamos mu ukazoval fakace a smal se jak malej jarda.... tipek v kravate cucel tupe pred sebe a delal, ze nas nevidi
)))
Originál zaslal rene kurc
[B]Přesně tak,levý resp. rychlý pruh je na to aby v něm jeli auta jedoucí rychleji než v pruhu pravém a navíc se v něm nemá jezdit,ale pouze předjíždět( nebavím se o obci) Nesnáším,když jedu po dálnici(nejmenovanou rychlostí) a předemnou jede hovado v levým 90km/h a předjíždí 5 minut auto v pravém ,které jede 89km/h.Když jedu v levým já a ze zadu letí někdo rychleji tak dupu do prava a ještě se mu omluvím,že jsem si všim pozdě a nenutím někoho dupnout na brzdy ve 200km/h !( no už se těším na chytráky co mi tu budou psát ,že hovado je ten co jezdí 200)