Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vojna - předvolání k odvodu

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
abdul

#21 Příspěvek od abdul »

Originál zaslal LOPOLO
[B]ale fuj, kazdej slusnej clovek ma modrou :D

tak tak, nekdo levnejsi nekdo drazsi, ale vsichni stejne krasne modrou:) :gobeer:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od RuDoSh »

Originál zaslal abdul
[B]tak tak, nekdo levnejsi nekdo drazsi, ale vsichni stejne krasne modrou:) :gobeer:

a pak ze v BMW nejezdi mafiani.... :D :gobeer:
TT
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od TT »

co je vždy? na vojně je pěkně, mě tam bylo fajn:)
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
skautik Čestný člen
Čestný člen

#24 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal tomhrb
[B]:D Ty vole to ses docela hustej invalida. Cim si vyplnil mezeru misto radia, kdyz ho neposlouchas jelikoz ses hluchej? :bigok: :eek:

nic, kupuju si auta co radia nemaji v zakladni vybave :)

to jsi mel videt jak jsem donutil Rudoshe, Lukase H. a JFK "mluvit" znakovou reci
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od RuDoSh »

jo jo :bigok: :box: :cuz: nejakou takovou :D
vita
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od vita »

ale ,pan x.y. z vojenský nemocnice mě našel spouusty vředů a tak jsem už 12let domodra:) ,ale mám obavy ,že ten člověk asi něco odseděl.:mad: Bylo to tam tenkrát jako na Václaváku a cena byla 5k. Jinak Modrá je dobrá:fuckoff: :fuckoff:
T.o.m.

#27 Příspěvek od T.o.m. »

Originál zaslal TT
[B]co je vždy? na vojně je pěkně, mě tam bylo fajn:)

tak tak, hned bych šel znova:)
afterburner

#28 Příspěvek od afterburner »

LOPOLO a abdul:
řikejte si co chcete, ale já bych se modrou vůbec nechlubil. Takový mam nejradši, v hospodě jsou to největší ranaři a na vojně by se jim první den stejskalo po mamince, tak tam radši nejdou.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#29 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

kamo, nejsem z tech kteri by delali v hospode ramena , ostatne nemam na to postavu a vylizanej mozek a vojnu povazuju za NAPROSTO promrdanej cas k nicemu. Vim asi o miliarde zajimavejsich cinnosti cim se zabejvat nez bejt na vojne. Taky v dobe kdy se me to tykalo trvala tahle sranda 2 roky a ANO, jsem velmi rad ze mam modrou. Byla to svyho casu pro me priorita ji ziskat.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#30 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Originál zaslal TT
[B]co je vždy? na vojně je pěkně, mě tam bylo fajn:)

protoze ty ses regulerni magor :D :bigok: :bigok: :gobeer: :gobeer:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#31 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal LOPOLO
[B]kamo, nejsem z tech kteri by delali v hospode ramena , ostatne nemam na to postavu a vylizanej mozek a vojnu povazuju za NAPROSTO promrdanej cas k nicemu. Vim asi o miliarde zajimavejsich cinnosti cim se zabejvat nez bejt na vojne. Taky v dobe kdy se me to tykalo trvala tahle sranda 2 roky a ANO, jsem velmi rad ze mam modrou. Byla to svyho casu pro me priorita ji ziskat.

souhlas
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Baxon »

Originál zaslal LOPOLO
[B]kamo, nejsem z tech kteri by delali v hospode ramena , ostatne nemam na to postavu a vylizanej mozek a vojnu povazuju za NAPROSTO promrdanej cas k nicemu. Vim asi o miliarde zajimavejsich cinnosti cim se zabejvat nez bejt na vojne. Taky v dobe kdy se me to tykalo trvala tahle sranda 2 roky a ANO, jsem velmi rad ze mam modrou. Byla to svyho casu pro me priorita ji ziskat.

Přesně tak.
Když se moji vrstevníci vrátili z vojny, měl jsem už zařízenej kvartýr a káru a oni holou :prdel2: a bydleli u rodičů.
VOJNA JE PRO:2fuck: čas. Nic víc. ;-)

Srandu jsem si užil na intru, alespoň jsem nikde nemusel běhat s pistolkou a hrát si na vojáčky, to mám už dávno za sebou. Bylo mi tušim 6 let :D
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Bombarder »

Je fakt, ze to je projebany cas, ale urcite ti vojna i neco daaa.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#34 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal Bombarder
[B]Je fakt, ze to je projebany cas, ale urcite ti vojna i neco daaa.

napriklad?
T.o.m.

#35 Příspěvek od T.o.m. »

Se snad podle vás ti co na vojně byli maj za to stydět, né? Myslím, že je to úplně naopak. Já mít modrou tak to ze sebe nikde nevylejvám a modlím se, a? mi navymění obvoďáka. Jsem rád, že jsem tam byl a dalo mi to hodně.

Kdo tam nebyl tak nepochopí. Ten rok jsem dohnal v klidu.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#36 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal T.o.m.
[B]Se snad podle vás ti co na vojně byli maj za to stydět, né? Myslím, že je to úplně naopak. Já mít modrou tak to ze sebe nikde nevylejvám a modlím se, a? mi navymění obvoďáka. Jsem rád, že jsem tam byl a dalo mi to hodně.

vzhledem k tomu, co delam, cim se zivim od stredni skoly, bych ten rok hodne dlouho dohanel a ztrata by byla velka.

ja chodil do skautu a to me dalo taky hodne, mozna daleko vic nez vam ta vojna :)
Lion
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Lion »

2 Bubi:At ten tvůj kámoš udělá tak jak tu všichni píšou tj. Bud at jde ještě někam na školu a ono se to do tý doby zruší..Mimo jiné takhle to ted dělá můj brácha..A nebo prostě to uhrát na tu modrou u svýho obvodáka..Můj kámoš co šel se mnou k odvodům tak si před tou lékařskou prohlídkou vypil hodně silný kafe aby měl vysokej tlak a jště si na záchodě než šel dovnitř udělal pár kliků a pak to ještě uhrál na bolesti zad..No a další je jít na civilku..je to sice 1 a půl roku ale něco by si i vydělal..Ale já sem radči volil tu vojnu aspon v budoucnu mužeš dělat státní zaměstnání..Jednoho známýho na vojně mám, má tam vcelku velký slovo ale jednu výhodu už sem si u něj vybral a to tu abych se dostal na náký dobrý místo po ten rok co budu na vojně..:(..Takže ten padá..jinak neznám nikoho..Takže asi tak: Pokud je tvůj kámoš trochu na učení tak at to vošulí školou, pokud má dobrýho lékaře tak at to s ním uhraje na modrou..Jinak jiný řešení neni..:(
skautik Čestný člen
Čestný člen

#38 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal Lion
[B]2 Bubi:At ten tvůj kámoš udělá tak jak tu všichni píšou tj. Bud at jde ještě někam na školu a ono se to do tý doby zruší..Mimo jiné takhle to ted dělá můj brácha..A nebo prostě to uhrát na tu modrou u svýho obvodáka..Můj kámoš co šel se mnou k odvodům tak si před tou lékařskou prohlídkou vypil hodně silný kafe aby měl vysokej tlak a jště si na záchodě než šel dovnitř udělal pár kliků a pak to ještě uhrál na bolesti zad..No a další je jít na civilku..je to sice 1 a půl roku ale něco by si i vydělal..Ale já sem radči volil tu vojnu aspon v budoucnu mužeš dělat státní zaměstnání..Jednoho známýho na vojně mám, má tam vcelku velký slovo ale jednu výhodu už sem si u něj vybral a to tu abych se dostal na náký dobrý místo po ten rok co budu na vojně..:(..Takže ten padá..jinak neznám nikoho..Takže asi tak: Pokud je tvůj kámoš trochu na učení tak at to vošulí školou, pokud má dobrýho lékaře tak at to s ním uhraje na modrou..Jinak jiný řešení neni..:(

nemusi se ucit, ta se prihlasi na nejakou havirinu do ostravy tam berou kazdyho at prijde na zapis a pak ma celej rok volno, chodit tam nemusi. sice ho nekdy v breznu vyhodi ale zase se muze prihlasit a zase ho vemou a tak to muze delat myslim 4roky
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Bombarder »

Originál zaslal SKAUTIK
[b] napriklad?

co? naucis se zachazet se sapíkem a jinou vojenskou technikou jako v mem pripade. taky podstatne - jak zabit cas, kdyz neni co delat. treba neco priucit mlade, atd.
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Baxon »

Originál zaslal T.o.m.
[B]Se snad podle vás ti co na vojně byli maj za to stydět, né? Myslím, že je to úplně naopak. Já mít modrou tak to ze sebe nikde nevylejvám a modlím se, a? mi navymění obvoďáka. Jsem rád, že jsem tam byl a dalo mi to hodně.

A co s tím má obvoďák společnýho :dunno: ? Ten ti píše tak maximálně doporučení. Těžko by ti dělal asi fibroskopii a podobný odborný zákroky :fuckoff: :D. A u odvodový komise taky nedřepí. A dokonce jsem ho už i vyměnil a kupodivu mi modrou nikdo nesebral. To je záhada.

Že mám modrou mě nesere, tak proč se stydět? Fuckt nevím.

Pokud máš názor, že kluci s modrou knížkou jsou něco míň jak ty, tak sorry asi se ti někde zazelenalo a už ti věřím, že ti to něco dalo. To nebylo vezlim, o.k. ;-)
Odpovědět