Originál zaslal LOPOLO
[B]ale fuj, kazdej slusnej clovek ma modrou![]()
tak tak, nekdo levnejsi nekdo drazsi, ale vsichni stejne krasne modrou:) :gobeer:
Originál zaslal LOPOLO
[B]kamo, nejsem z tech kteri by delali v hospode ramena , ostatne nemam na to postavu a vylizanej mozek a vojnu povazuju za NAPROSTO promrdanej cas k nicemu. Vim asi o miliarde zajimavejsich cinnosti cim se zabejvat nez bejt na vojne. Taky v dobe kdy se me to tykalo trvala tahle sranda 2 roky a ANO, jsem velmi rad ze mam modrou. Byla to svyho casu pro me priorita ji ziskat.
Originál zaslal LOPOLO
[B]kamo, nejsem z tech kteri by delali v hospode ramena , ostatne nemam na to postavu a vylizanej mozek a vojnu povazuju za NAPROSTO promrdanej cas k nicemu. Vim asi o miliarde zajimavejsich cinnosti cim se zabejvat nez bejt na vojne. Taky v dobe kdy se me to tykalo trvala tahle sranda 2 roky a ANO, jsem velmi rad ze mam modrou. Byla to svyho casu pro me priorita ji ziskat.
Originál zaslal T.o.m.
[B]Se snad podle vás ti co na vojně byli maj za to stydět, né? Myslím, že je to úplně naopak. Já mít modrou tak to ze sebe nikde nevylejvám a modlím se, a? mi navymění obvoďáka. Jsem rád, že jsem tam byl a dalo mi to hodně.
Kdo tam nebyl tak nepochopí. Ten rok jsem dohnal v klidu.
Originál zaslal Lion
[B]2 Bubi:At ten tvůj kámoš udělá tak jak tu všichni píšou tj. Bud at jde ještě někam na školu a ono se to do tý doby zruší..Mimo jiné takhle to ted dělá můj brácha..A nebo prostě to uhrát na tu modrou u svýho obvodáka..Můj kámoš co šel se mnou k odvodům tak si před tou lékařskou prohlídkou vypil hodně silný kafe aby měl vysokej tlak a jště si na záchodě než šel dovnitř udělal pár kliků a pak to ještě uhrál na bolesti zad..No a další je jít na civilku..je to sice 1 a půl roku ale něco by si i vydělal..Ale já sem radči volil tu vojnu aspon v budoucnu mužeš dělat státní zaměstnání..Jednoho známýho na vojně mám, má tam vcelku velký slovo ale jednu výhodu už sem si u něj vybral a to tu abych se dostal na náký dobrý místo po ten rok co budu na vojně....Takže ten padá..jinak neznám nikoho..Takže asi tak: Pokud je tvůj kámoš trochu na učení tak at to vošulí školou, pokud má dobrýho lékaře tak at to s ním uhraje na modrou..Jinak jiný řešení neni..
![]()
Originál zaslal T.o.m.
[B]Se snad podle vás ti co na vojně byli maj za to stydět, né? Myslím, že je to úplně naopak. Já mít modrou tak to ze sebe nikde nevylejvám a modlím se, a? mi navymění obvoďáka. Jsem rád, že jsem tam byl a dalo mi to hodně.
Kdo tam nebyl tak nepochopí. Ten rok jsem dohnal v klidu.