Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vojna - předvolání k odvodu
Originál zaslal afterburner
[B]Kurva vo čem byste se chtěli svobodně rozhodovat? Já si myslim, že a? je tenhle stát jakejkoliv, tak toho do vás od malička dal až až, a že to, abyste mu to vrátili jediným rokem života, ve kterým se (pokud budete mmít zájem) ,můžete něco naučit, neni zas tolik. Když to tak vemete, tak je to jediná povinnost, kterou vůči svý zemi máte.
A pokud jde o tu buzeraci, tak si myslim, že na těch vašich intrech a školách (včetně těch mojich) nás buzerovali mnohem víc a všichni jsme jak tupci poslouchali. Na vojně je aspoň přesně daný, kdo co musí a může.
A jak byste bránili svoje holky, mámy, děti a kámoše, kdyby fakt nějaká válka byla? Ujeli byste svýma báwama? Hmm, taky řešení, ale pak bych se musel asi hanbou vodprásknout.
ses fuckt uplne mimo... co do me stat dal??? mam soukromyho doktora, chodim na soukromou skolu... a kdyby mi neco dal, tak kde na to asi vzal ze? co sem do neho nalil na spotrebnich danich radeji nechci ani vedet, protoze by se mi udelalo spatne... kolik sem do statu nacpal na DPH uz radeji vubec nechtit vedet... jestli te nekdo buzeroval na intru tak je to tvoje vec, kdo a jak te buzeroval na vojne je taky tvoje vec, ale nesdeluj nam prosimte tady svoje dusevni sracky...
[B]Kurva vo čem byste se chtěli svobodně rozhodovat? Já si myslim, že a? je tenhle stát jakejkoliv, tak toho do vás od malička dal až až, a že to, abyste mu to vrátili jediným rokem života, ve kterým se (pokud budete mmít zájem) ,můžete něco naučit, neni zas tolik. Když to tak vemete, tak je to jediná povinnost, kterou vůči svý zemi máte.
A pokud jde o tu buzeraci, tak si myslim, že na těch vašich intrech a školách (včetně těch mojich) nás buzerovali mnohem víc a všichni jsme jak tupci poslouchali. Na vojně je aspoň přesně daný, kdo co musí a může.
A jak byste bránili svoje holky, mámy, děti a kámoše, kdyby fakt nějaká válka byla? Ujeli byste svýma báwama? Hmm, taky řešení, ale pak bych se musel asi hanbou vodprásknout.
To snad nemyslíš vážně. :debil: Neopsals to z z nějakého manifestu KSČ. :ble:
-
Tak jestli jste tady všichni takhle zaujatý, tak fak sory, ale v takovýmhle klubu bejt nechci. A kdo si Abdule myslíš, že tomu tvýmu doktorovi to studium zaplatil? A tvým učitelům taky? Ty to někdy ze svých daní zaplatíš? Na to zapomeň.
Teď jsem se zase nasral já. Nejsem žádnej komouš a BMW mam rád, i kdyby bylo z Bužumbury. Ale jestli jsou tady všichni jen modráci, který jsou na to ještě hrdý, tak se s váma nemam vo čem bavit.
Teď jsem se zase nasral já. Nejsem žádnej komouš a BMW mam rád, i kdyby bylo z Bužumbury. Ale jestli jsou tady všichni jen modráci, který jsou na to ještě hrdý, tak se s váma nemam vo čem bavit.
-
- Kontaktovat uživatele:
[B]Tak jestli jste tady všichni takhle zaujatý, tak fak sory, ale v takovýmhle klubu bejt nechci. A kdo si Abdule myslíš, že tomu tvýmu doktorovi to studium zaplatil? A tvým učitelům taky?
Komunisti? Budme jim vdecni ze se mame tak dobre jak se mame a vzpomente si na to u voleb

-
Originál zaslal LOPOLO
[B]To si delas prdel, ne .. stat do me neco dal? A kde na to ten parchant vzal? A kdo to je ten stat? Ke svy zemi necitim absolutne zadnou povinnost .. i kdyz zakony, pokud to jen trochu jde, dodrzuju. Na ochranu svy rodiny bych vynalozil veskery usili a prostredky ale rozhodne by to nebyl pobyt v armade. Nejsem vlastenec a ani v podstate nevim co to znamena. Jestli je to nostalgickej pocit pri pohledu na rodnou hroudu, tak jo .. ale jestli by to melo znamenat polozit za ni zivot, tak to teda ani nahodou.
Joo presne tak...takze :fuckoff:
[B]Tak jestli jste tady všichni takhle zaujatý, tak fak sory, ale v takovýmhle klubu bejt nechci. A kdo si Abdule myslíš, že tomu tvýmu doktorovi to studium zaplatil? A tvým učitelům taky? Ty to někdy ze svých daní zaplatíš? Na to zapomeň.
Eee?.

-
Ale hovno. Já budu rád diskutovat (i když pracuju přímo na ministerstvu obrany, to je pravda), ale tady to fakt vypadá, že si všichni myslí, že kdo byl na vojně je nějakej blb. Já si o vlastenectví taky nedělam iluze, ale aspoň kousek toho pocitu by v sobě mohl mít každej, ne? A napsat tady že na stát seru? To řikají leda tak nějaký anarchisti nebo úplně vypatlaný hovada v hospodě u piva. ( To bylo pro tebe Bombarder)
Hele, muj nazor na pobyt na vojne znas a ten se nemeni. Anarchista nejsem, pracuju, platim dane a sem spis doprava. Stat pro me nic moc neznamena a je na muj vkus priliz nabubrelej. Nic moc po nem nechci a taky mu nehodlam nic moc davat. Sam dobre vis jak stat hospodari a jakou uroven sluzeb poskytuje. To ze si myslis ze by mel mit kousek vlastenectvi v sobe kazdej je tvoje vec, ja muzu zit kdekoli v civilizovanym svete a na cesky republice nelpim. To je vsechno.
[B]Ale hovno. Já budu rád diskutovat (i když pracuju přímo na ministerstvu obrany, to je pravda), ale tady to fakt vypadá, že si všichni myslí, že kdo byl na vojně je nějakej blb. Já si o vlastenectví taky nedělam iluze, ale aspoň kousek toho pocitu by v sobě mohl mít každej, ne? A napsat tady že na stát seru? To řikají leda tak nějaký anarchisti nebo úplně vypatlaný hovada v hospodě u piva. ( To bylo pro tebe Bombarder)
No tak se nakonec taky zapojim.

ale jinak dobra diskuze

Originál zaslal LOPOLO
[B]Hele, muj nazor na pobyt na vojne znas a ten se nemeni. Anarchista nejsem, pracuju, platim dane a sem spis doprava. Stat pro me nic moc neznamena a je na muj vkus priliz nabubrelej. Nic moc po nem nechci a taky mu nehodlam nic moc davat. Sam dobre vis jak stat hospodari a jakou uroven sluzeb poskytuje. To ze si myslis ze by mel mit kousek vlastenectvi v sobe kazdej je tvoje vec, ja muzu zit kdekoli v civilizovanym svete a na cesky republice nelpim. To je vsechno.
Tenhle názor mi je blízkej. Nedokázal bych to napsat líp, jen bych použil trošku tvrdší slova při psaní o státu.