Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vojna - předvolání k odvodu

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#121 Příspěvek od Pivson »

Tak jsem zapotil mozkový buňky a přečetl to celý.

Ehm, diskuze o .....
abdul

#122 Příspěvek od abdul »

Originál zaslal afterburner
[B]Kurva vo čem byste se chtěli svobodně rozhodovat? Já si myslim, že a? je tenhle stát jakejkoliv, tak toho do vás od malička dal až až, a že to, abyste mu to vrátili jediným rokem života, ve kterým se (pokud budete mmít zájem) ,můžete něco naučit, neni zas tolik. Když to tak vemete, tak je to jediná povinnost, kterou vůči svý zemi máte.
A pokud jde o tu buzeraci, tak si myslim, že na těch vašich intrech a školách (včetně těch mojich) nás buzerovali mnohem víc a všichni jsme jak tupci poslouchali. Na vojně je aspoň přesně daný, kdo co musí a může.
A jak byste bránili svoje holky, mámy, děti a kámoše, kdyby fakt nějaká válka byla? Ujeli byste svýma báwama? Hmm, taky řešení, ale pak bych se musel asi hanbou vodprásknout.

ses fuckt uplne mimo... co do me stat dal??? mam soukromyho doktora, chodim na soukromou skolu... a kdyby mi neco dal, tak kde na to asi vzal ze? co sem do neho nalil na spotrebnich danich radeji nechci ani vedet, protoze by se mi udelalo spatne... kolik sem do statu nacpal na DPH uz radeji vubec nechtit vedet... jestli te nekdo buzeroval na intru tak je to tvoje vec, kdo a jak te buzeroval na vojne je taky tvoje vec, ale nesdeluj nam prosimte tady svoje dusevni sracky...
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#123 Příspěvek od bpytlik »

hehe to je hustota tady :)
fornax

#124 Příspěvek od fornax »

[B]Kurva vo čem byste se chtěli svobodně rozhodovat? Já si myslim, že a? je tenhle stát jakejkoliv, tak toho do vás od malička dal až až, a že to, abyste mu to vrátili jediným rokem života, ve kterým se (pokud budete mmít zájem) ,můžete něco naučit, neni zas tolik. Když to tak vemete, tak je to jediná povinnost, kterou vůči svý zemi máte.
A pokud jde o tu buzeraci, tak si myslim, že na těch vašich intrech a školách (včetně těch mojich) nás buzerovali mnohem víc a všichni jsme jak tupci poslouchali. Na vojně je aspoň přesně daný, kdo co musí a může.
A jak byste bránili svoje holky, mámy, děti a kámoše, kdyby fakt nějaká válka byla? Ujeli byste svýma báwama? Hmm, taky řešení, ale pak bych se musel asi hanbou vodprásknout.

To snad nemyslíš vážně. :debil: Neopsals to z z nějakého manifestu KSČ. :ble:
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#125 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

amen:-)
“Ability is what you're capable of doing.”
d.aemon

#126 Příspěvek od d.aemon »

No pěkně :mhihi:
afterburner

#127 Příspěvek od afterburner »

Tak jestli jste tady všichni takhle zaujatý, tak fak sory, ale v takovýmhle klubu bejt nechci. A kdo si Abdule myslíš, že tomu tvýmu doktorovi to studium zaplatil? A tvým učitelům taky? Ty to někdy ze svých daní zaplatíš? Na to zapomeň.
Teď jsem se zase nasral já. Nejsem žádnej komouš a BMW mam rád, i kdyby bylo z Bužumbury. Ale jestli jsou tady všichni jen modráci, který jsou na to ještě hrdý, tak se s váma nemam vo čem bavit.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#128 Příspěvek od RuDoSh »

[B]Tak jestli jste tady všichni takhle zaujatý, tak fak sory, ale v takovýmhle klubu bejt nechci. A kdo si Abdule myslíš, že tomu tvýmu doktorovi to studium zaplatil? A tvým učitelům taky?

Komunisti? Budme jim vdecni ze se mame tak dobre jak se mame a vzpomente si na to u voleb :D
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#129 Příspěvek od Bombarder »

Souhlasim s modryma. Na stat se muzu vysrat !
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#130 Příspěvek od RuDoSh »

nerozdeloval bych to na modre a zelene.....je sposta lidi kteri maji modrou a na vojnu by sli....i kdyz se jim hodne divim....
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#131 Příspěvek od Bombarder »

Jo ty znam. To jsou Jouzové z vesnic, u kterych pretrvava nazor, kdo nebyl na vojne neni chlap.
afterburner

#132 Příspěvek od afterburner »

Kdo má modrou a šel by na vojnu si jí asi zaslouží, páč je nejspíš schizofrenik :-)
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#133 Příspěvek od bpytlik »

KDO NEBYL NA VOJNE NENI CHLAP !!!!
tak a mate to :) :) :)
Prox

#134 Příspěvek od Prox »

Originál zaslal LOPOLO
[B]To si delas prdel, ne .. stat do me neco dal? A kde na to ten parchant vzal? A kdo to je ten stat? Ke svy zemi necitim absolutne zadnou povinnost .. i kdyz zakony, pokud to jen trochu jde, dodrzuju. Na ochranu svy rodiny bych vynalozil veskery usili a prostredky ale rozhodne by to nebyl pobyt v armade. Nejsem vlastenec a ani v podstate nevim co to znamena. Jestli je to nostalgickej pocit pri pohledu na rodnou hroudu, tak jo .. ale jestli by to melo znamenat polozit za ni zivot, tak to teda ani nahodou.

Joo presne tak...takze :fuckoff:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#135 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

[B]Tak jestli jste tady všichni takhle zaujatý, tak fak sory, ale v takovýmhle klubu bejt nechci. A kdo si Abdule myslíš, že tomu tvýmu doktorovi to studium zaplatil? A tvým učitelům taky? Ty to někdy ze svých daní zaplatíš? Na to zapomeň.
Teď jsem se zase nasral já. Nejsem žádnej komouš a BMW mam rád, i kdyby bylo z Bužumbury. Ale jestli jsou tady všichni jen modráci, který jsou na to ještě hrdý, tak se s váma nemam vo čem bavit.

Eee?.:eek: To te fakt rozhodi jinej nazor nez mas ty? :shit: .... je mezi nama i par vojaku z povolani a nemaj s tim problem jako ty. Proste respektujou jinej nazor a my jejich. Jestli sis myslel ze se bavime jen vo modrejch knizkach nebo obrane vlasti a ty by ses pak nemel s nama o cem bavit tak asi jo. Chtelo by to najit klub cestnejch obrancu milovany vlasti nebo tak neco. :hlasatel: :gun11: :gun10: :gun07: :gun05:
afterburner

#136 Příspěvek od afterburner »

Ale hovno. Já budu rád diskutovat (i když pracuju přímo na ministerstvu obrany, to je pravda), ale tady to fakt vypadá, že si všichni myslí, že kdo byl na vojně je nějakej blb. Já si o vlastenectví taky nedělam iluze, ale aspoň kousek toho pocitu by v sobě mohl mít každej, ne? A napsat tady že na stát seru? To řikají leda tak nějaký anarchisti nebo úplně vypatlaný hovada v hospodě u piva. ( To bylo pro tebe Bombarder)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#137 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Hele, muj nazor na pobyt na vojne znas a ten se nemeni. Anarchista nejsem, pracuju, platim dane a sem spis doprava. Stat pro me nic moc neznamena a je na muj vkus priliz nabubrelej. Nic moc po nem nechci a taky mu nehodlam nic moc davat. Sam dobre vis jak stat hospodari a jakou uroven sluzeb poskytuje. To ze si myslis ze by mel mit kousek vlastenectvi v sobe kazdej je tvoje vec, ja muzu zit kdekoli v civilizovanym svete a na cesky republice nelpim. To je vsechno.
tomhrb
Kontaktovat uživatele:

#138 Příspěvek od tomhrb »

[B]Ale hovno. Já budu rád diskutovat (i když pracuju přímo na ministerstvu obrany, to je pravda), ale tady to fakt vypadá, že si všichni myslí, že kdo byl na vojně je nějakej blb. Já si o vlastenectví taky nedělam iluze, ale aspoň kousek toho pocitu by v sobě mohl mít každej, ne? A napsat tady že na stát seru? To řikají leda tak nějaký anarchisti nebo úplně vypatlaný hovada v hospodě u piva. ( To bylo pro tebe Bombarder)

No tak se nakonec taky zapojim. :) Jako nezlobse na me, ale ten tvuj nazor ze ses vlastenec atd.. ze nam stat neco dal jo? Tak to fakt nechapu.. Nevim opravdu co mi tenhle stat dal, leda porad neco bere, dane, zakony na picu, soudy na hovno, proste stat absolutne vo nicem. Jedniny davame tak mi statu, myslim hlavne poslance a tuhle verbes.. A naka vojna? Vojna je podle me dost na hovno, osobne sem teda zrovna civilkar :) , ale tam sem sel proto ze sem potreboval prachy, ktery se u civilky daj vydelat a ne smrdet v kasarnach! Muj nazor: stat = poslanci - a tem sme vsichni u prdele! :321: :bigok:
ale jinak dobra diskuze :D
Martinéz

#139 Příspěvek od Martinéz »

vydelat prachy na civilce?:)
Petr_1

#140 Příspěvek od Petr_1 »

Originál zaslal LOPOLO
[B]Hele, muj nazor na pobyt na vojne znas a ten se nemeni. Anarchista nejsem, pracuju, platim dane a sem spis doprava. Stat pro me nic moc neznamena a je na muj vkus priliz nabubrelej. Nic moc po nem nechci a taky mu nehodlam nic moc davat. Sam dobre vis jak stat hospodari a jakou uroven sluzeb poskytuje. To ze si myslis ze by mel mit kousek vlastenectvi v sobe kazdej je tvoje vec, ja muzu zit kdekoli v civilizovanym svete a na cesky republice nelpim. To je vsechno.

Tenhle názor mi je blízkej. Nedokázal bych to napsat líp, jen bych použil trošku tvrdší slova při psaní o státu.
Odpovědět