A po zkusenosti jsem trval na klimatizaci!!! Nikdy vice bez ni. Kdyz jsem BMW obhlizel. pusobylo na me auto nevalnym dojmem. Okrapane od nejakeho idiota motor od oleje. Predni naprava vymlacena. Nic moc. puv cena 99tis. A pac jsem ze Zlinska a jel jsem za tim az do H.K. TAk jsem rekl ze za vic jak 87tis to nechci. NO a jsem si ho odvezl. Po 300km co jsem jel domu jsem se zamiloval do automatu, ktery fakci jako hodinky motor krasne sevelil A celkove si me BMW podmanilo. Rozhodle jsem se BMW dat poradne do kopy. A jeste mam tendence se stat soucasti neceho. Prahnouce po klubu.

A predne bych mel par otazek.
K te naprave. NEco tam pri pomale jizde prez hrby mlati pr. koleje. Pri rychlostech nad 120 mi vibruje volant. Pak se ustali. Auto je celkove ne dobre ovladatelne, obzvlaste v kolejich geoska v riti. jasna vec. Ale co ty cepy. Zjistoval jsem ceny vseho. A celkova vymena vseho je pekne mastna

DAle motor byla tam plna syntetika to jsem hnedle vylel a hodil tam polosint. Doufaje ze to nepotece. Ale bohuzel tece nekudy. Nevim presne kde. Nejde tam videt. Ale mnohem mene nez se sintetikou. Ze by hlava. Jenze v chladici kapaline nemam vubec olej. Ani kapalinu v oleji. Vetsinou se to tak pozna ze tesneni pod halvou je v haji.