Hm, moc dík, ta fotka je fakt o ničem, nepíšou ani v jakém je stavu, ani kde to bylo koupené, či kolik to mělo majitelů. Ale chtělo by to omrknout víc. Já sice do Olomouce jezdím, ale momentálně tam cestu nemám. pokud bys tam jel kolem, nafo? to prosím a napiš jak to vidíš, jestli je to o.k., nebo šrot.
Dík.
nejsem si jistej, ze M3 v. 328i je jednoznacna volba M3... zalezi na cloveku, kolik si muze dovolit na provoz, jak moc auto vyuzije, najede a pod... M3 neni zrovna racionalni volba ))))))
OK, v mem pripade. jezdim feldou a v garazi čihá 325 na vikendy. ja bych si proste nekoupil 328, no kazdopadne bych se pred koupi, alespon svezl s M3 a potom se rozhodoval. s M3 je skoda jezdit do prace a jeste k tomu v ove. nekde to nechas a sedis cely vystraseny jestli ti neco nelohnou.
Originál zaslal Hanz [B]nejsem si jistej, ze M3 v. 328i je jednoznacna volba M3... zalezi na cloveku, kolik si muze dovolit na provoz, jak moc auto vyuzije, najede a pod... M3 neni zrovna racionalni volba ))))))
Na kazdodeni pouzivani je 328 skoro idealni .. teda po 325tds nebo 330d
TO LOPOLO: no tak si nám to tu pěkně zamotal,trošku dvě úplně jiné věci né 325tds a 330d.Jinak podle mě po všech stránkách mi nejlépe vychází 325i,jako poměr cena-výkon-náklady...M3 by si měl opravdu koupit jen fanda,co tím žije a nevadí mu sem tam nějaká nákladnější investice.Jinak je to jeden z málá spor?áků ve kterém se dá klidně jezdit káždý den.
rene: souhlasim s 325i coz je temer stejny jako 328i a ty diesly .. zkratka, je s nema velmi prijemny svezeni a naklady na provoz jsou jeste nekde jinde. Neni na tom co menit
Hm, a teda mi ještě řekněte, proč původní
325i pak 328i a teď opět 325i, mají stejný výkon, včem se teda liší?
Četl jsem, že 328i má hlavu motoru hlinikovou, proto je lehčí a lepší, než 325i, ale proč se teda zas vrátili k 325i z 328i, to ta hlava nebyla zas tak dobrá?
No 325ka se dělala od roku 90 do roku 95 a měla 192ps,328 od roku 94-98 a měla 193ps no a nevrátili se k 325ce,ale k 323 s obsahem jako 325,ale už s jen 170ps.No a proč?No protože to tak už ve vývoji aut je.
Originál zaslal gelty [B]Hm, a teda mi ještě řekněte, proč původní 325i pak 328i a teď opět 325i, mají stejný výkon, včem se teda liší? Četl jsem, že 328i má hlavu motoru hlinikovou, proto je lehčí a lepší, než 325i, ale proč se teda zas vrátili k 325i z 328i, to ta hlava nebyla zas tak dobrá?
Jednak vubec nemaji stejnej vykon i kdyz je to dost priskrceny. V konich to sice neni ale kroutak u 328 je vyrazne jinej nez u 325 a tomu taky odpovida jizdni komfort do 3500 otacek. Je to proste trosku jiny auto a priskrceny je pravdepodobne proto, ze se v civilizovanym svete plati pojistka z vykonu a nikoli objemu.
aha, tak teď mi je to už jasné! To znamená, že podle tvých údajů je na tom lepší ta 328i!?
Je silnější v nižších otáčkách a menší spotřeba (teoreticky).
Ale co ta nová 325i (v modelech E46) vžy? ta má taky 193 PS a přitom oběm znovu 2,5!?
Originál zaslal gelty [B]aha, tak teď mi je to už jasné! To znamená, že podle tvých údajů je na tom lepší ta 328i!? Je silnější v nižších otáčkách a menší spotřeba (teoreticky). Ale co ta nová 325i (v modelech E46) vžy? ta má taky 193 PS a přitom oběm znovu 2,5!?
protoze nejspis z jistili, ze v necivilizovanem svete se pojistak plati za objem
o e46 vim prd, ale kdyz v 316 muze bejt 1.9 (videl jsem nekde na to reklamu) tak proc by nemohla byt v 325 2.8