Originál zaslal T.o.m.
[B]možná Shrek ještě taky vyjel po té buchtě:-)
To těžko, byla to tak čtyřicítka a na "učitělky tanca" už nejsem

Originál zaslal Janis
[B]Mne ojebali zrovna teď o víkendu, konkretně v sobotu ve 3 ráno.. Jel jsem ze Zlína přes Napajedlu kolem Fatry. Jedu v klidu 55, rádio duní a já vidím jak se leskne silnice, tak si říkám, kua, že by mrzlo.. tak šlápnu na brzdu a vše O.K., prudce zatočím tam a zpět a taky O.K... v tom se asi 50 metrů přede mnou, ze tmy vynoří maník s nápisem STOP v prackách.
Tak zajedu ke krajnici a on, že chce doklady a blabla.. no a prej, co to bylo, že jestli nejsu pod vlivem.. tak mu dýchnu, dám všechny doklady, ukážu pojistku, vše O.K. Tak on nasratý, že jsem čistý, tak na mne vyrukoval, že jsem při tom manévru přejel plnou čáru...(Opakuju, že to bylo ve 3 ráno, nikde ani noha, nikde ani ruka..)
Říkám, že to asi nemyslí vážně? Všechno mám O.K., chlastat jsem nechlastal, jedu sotva 55, nikde nikdo.. A on, že to myslí vážně, a že za to bude 1000,- pokuty. Tak to už ve mně cukalo, málem pěna u huby.. venku kosa jak kráva a on mne tam 15 minut vysvětluje, že je kokot, a že mě bude buzerovat za úplnou blbost. Tak mu vykládám, že jsem jenom zkoušel, jestli není namrzlá silnice.. a on na to, a? se nerozčilu kvůli 1000 korunám, když mám auto za 2 miliony.
ale lékarníčka asi půl roku propadlá (kua fix). Za lékárničku jsem dostal 500 navíc.
Byli tam dva, tak říkám tomu druhému, že jestli se kolega blbě vyspal, tak a? mu dá na stanici panáka a trošku si s ním pokecá.. protože mě docela sere, že tu mrznu kvůli kokotině, a že se chce vyřádit na mě, když mu stará zahýbá..
Po tomto mém diplomatickém projevu mi to zaokrouhlili na 2000 a mám prý být rád, že to nemám za plnou taxu 5000..
Originál zaslal Shrek
[B]TT: To je taky fakt, bloky max. 1000,- (není-li stanoveno jinak) přičemž při spáchaní více přestupků nelze v rámci společného řízení tyto pokuty sčítat - §12 - platí se jen ten nejvyšší.