Tak jsem se vámi nechal inspirovat, otevřel dlouho hledanou lahev Ryzlinku Rýnského z roku 1999 (původní cena cca. 50 Kč), vypil jsem to z lahve a musel jsem souhlasit s etiketou, kde píšou vypít hned....chu? dobrá, stav ještě lepší, ale Budvar RULEZ! Všem co rozumí vínu (na rozdíl odemně) se omlouvám, ale byl jsem spokojen...jen mi těch 0,75 připadalo málo na dvouhodinovej filmeček....
Originál zaslal Hanz [B]se nediv , ze pak bouráš ze by cesta za volantem? )))
Mnooo, když jsem ve čkrtek boural, tak bych asi ještě nadejchal, ale to jenom proto, že ten metan se z toho žaludku dostal do plic a tak to ze mě táhlo...Taky bylo půl sedmé ráno...po chlastu nejezdim. Jinak ta "nehoda" dopadla bez újmy na zdravý i na autě, jen mě musela tahat Praga V3S
jo mozne to je, staci poslat logo klubu (ale myslim ze to nezna nikdo :shit: ) a nejake povidacky, ale chtelo by to neco serioveho, kde ten manik prilozi sablonu a vypiskuje, protoze kdyby mel brousit na kazdou flasku neco jineho tak nevim do kdy by to udelal, zvlast ted pred vanoci, kdy je teho az az. tak si reknite kdo co chcete a hlavne kolik, snad mi da mnozstevni slevu.