ty lampy ala Lexus se mi taky nelíbí
klasika + bílej blinkr je to pravý ořechový
darmon píše:ja vim, nemam to sice tuny hnusnejch plastu ktery davaj radoby rychle image a pak se musi brzdit na pet kmh pred kazdym vajglem na ulici VID LUKASI
Ta Lukášovo e36 mi přijde celkem fešná. Bych neřek tuny hnusnejch plastů. Hlavně se to nedá srovnat s tou nabombírovanou sedmou. Sorry Darmone .
Baxon píše:ty lampy ala Lexus se mi taky nelíbí klasika + bílej blinkr je to pravý ořechový
darmon píše:ja vim, nemam to sice tuny hnusnejch plastu ktery davaj radoby rychle image a pak se musi brzdit na pet kmh pred kazdym vajglem na ulici VID LUKASI
Ta Lukášovo e36 mi přijde celkem fešná. Bych neřek tuny hnusnejch plastů. Hlavně se to nedá srovnat s tou nabombírovanou sedmou. Sorry Darmone .
neda to rozhodne ne ten kluk ci holka proste ten teplous co mu patri ta sedma s ni muze i jezdit narozdil od lukase
Baxon píše:ty lampy ala Lexus se mi taky nelíbí klasika + bílej blinkr je to pravý ořechový
neda to rozhodne ne ten kluk ci holka proste ten teplous co mu patri ta sedma s ni muze i jezdit narozdil od lukase
Me ten naraznik neprijde zas tak vysoko, rekl bych tak o 2-3cm vys nez ten muj... By jsi koukal kde vsude projedu...
No nechci vás nějak prudit, ale uznejte, že zas až tak špatnýto není, nakonec je to každýho věc, mě se to taky nějak dvakrát nelíbí, ale pokud si ty peňouze na to auto vydělá, tak nevidím důvod, aby si člověk nemohl udělat radost, ne? Jo a bílý blinkry mám taky, myslím, že jsou lepší než oranžový. Tak a teď mě ukamenujte...
Plasty jsou to pekne udelane,ale na E 30?No proti gustu....a ta barva(jaka to vlastne je???) je velmi nefotogenicka.Je to asi nejaka stribrna,ale jistej si nejsem,mate me ten nadech do sedofialove...Je potreba to videt na vlastni oci,fotaku se neda verit!
[quote="darmon"]ja vim, nemam to sice tuny hnusnejch plastu ktery davaj radoby rychle image a pak se musi brzdit na pet kmh pred kazdym vajglem na ulici VID LUKASI
Me ten naraznik neprijde zas tak vysoko, rekl bych tak o 2-3cm vys nez ten muj... By jsi koukal kde vsude projedu...[/quote]
no ja hlavne cestou do zlina koukal kde vsude neprojedes
Pivson píše:darmon no koukni na to Je to dost stara fotky, dneska uz tam oranzovy zarovky nejsou, ale ty modrostribrne Ty oraz fakt humus. me se to libi
hm na petce to de, pac nema ty blinkry do blatniku
darmon píše:[quote="Baxon"]ty lampy ala Lexus se mi taky nelíbí klasika + bílej blinkr je to pravý ořechový
[quote="darmon"]ja vim, nemam to sice tuny hnusnejch plastu ktery davaj radoby rychle image a pak se musi brzdit na pet kmh pred kazdym vajglem na ulici VID LUKASI
Me ten naraznik neprijde zas tak vysoko, rekl bych tak o 2-3cm vys nez ten muj... By jsi koukal kde vsude projedu...[/quote]
no ja hlavne cestou do zlina koukal kde vsude neprojedes [/quote]
Pivson píše:darmon no koukni na to Je to dost stara fotky, dneska uz tam oranzovy zarovky nejsou, ale ty modrostribrne Ty oraz fakt humus. me se to libi
hm na petce to de, pac nema ty blinkry do blatniku
Souhlasim s tebou, sedme vic slusi orazovy.
tam je to vetsi plocha.
Ono taky zalezi na barve
Po přečtení předmětu této diskuze jsem si myslel, že někdo rozmlátil káru, nebo že se opravdu něco stalo...
Ale pořád ještě nechápu, co se vlastně stalo?!
Jawak píše:Po přečtení předmětu této diskuze jsem si myslel, že někdo rozmlátil káru, nebo že se opravdu něco stalo... Ale pořád ještě nechápu, co se vlastně stalo?!
Asi to, že se darmonovi začaly líbit oplastovaný káry, který vždycky jako já odsuzoval.