Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Závodník Peugeot 206 a moje zrcátka

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od beemwex »

s tou avií bych to videl,tak-že jela před tebou,,aplachtou brnkla vo větev-ta se utrhla a zlomila na dva kusy,a každy kus si našel tví zrcatka!!!!!!to by šlo.né?-------ja si taky u kary s tim voknem na cucky poradil.na kamínek od kola se to uhrat nedalo,tak jsem řek,že ze střechy dodavky spad rampouch----no a kačky jsou po mesíci doma!!oprava za 7800,- faktura na po dohodě 8500,-!!!!!!!!a dnes mi přišlo 8500,-v plny výši. :wink: :wink: :wink:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#22 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

No hlavne tu vsichni piste kdo jak jste udelal nejakej pojistovaci podvod... :o
N54 PWR
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od beemwex »

Lukas H. píše:No hlavne tu vsichni piste kdo jak jste udelal nejakej pojistovaci podvod... :o
neboj-tu vraždu jsem nepřiznal...!!! :lol: :lol: :lol:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#24 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Bombarder píše:
rene kurc píše:No malé doporučení,najdi si u Vás na vsi nějakýho aviatyka co ti do něj jako nacouval,pojištovna ti to zaplatí z jeho zákonného a pokud to bude firemní auto kde jsou pojíštěni hromadně tak ani nepřijdou o bonus... dáš mu láhev a je to....jinak si myslím,že celé zrcátko plus lak bude koštovat v BMW balík.......kterej si necháš vyplatit a koupíš za něj oba špígly....
Jinak nechápu jak ti ten zmrd z tou 206kou mohl ujet,leda že by to byl ten z toho bilbordu se 180 koníkama :D dup na brzdy,vypnout ASC ,2 plný,otočka a za minutu jsem za zmrdem a :gun01:

ale dej pozor, az ti do toho bude nekdo bourat, tak nezapomen rozhazet zbytky zrcatka po zemi. jednou me tak bengove odchytli..

Jací bengové? do 20k nemusíš poldy volat woe!!!
Lukke: no obě si koupíš z toho jednoho proplaceného-podle mě bude stát tak 8k!Snad nechcete pojíštovákovi povídat pohádky o jedne větvi na dva díly..... :o
vita
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od vita »

Vandalismus zní dobře :shock: ,přišel jsem a už to tam bylo...hotovo.proplatit 17 - 5 =12 000.- to už snad půjde pořídit.
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Tak to na tom ještě vyděláš :)
Vše špatné je k něčemu dobré :D
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Béďa »

rene kurc píše:
Bombarder píše:
rene kurc píše:No malé doporučení,najdi si u Vás na vsi nějakýho aviatyka co ti do něj jako nacouval,pojištovna ti to zaplatí z jeho zákonného a pokud to bude firemní auto kde jsou pojíštěni hromadně tak ani nepřijdou o bonus... dáš mu láhev a je to....jinak si myslím,že celé zrcátko plus lak bude koštovat v BMW balík.......kterej si necháš vyplatit a koupíš za něj oba špígly....
Jinak nechápu jak ti ten zmrd z tou 206kou mohl ujet,leda že by to byl ten z toho bilbordu se 180 koníkama :D dup na brzdy,vypnout ASC ,2 plný,otočka a za minutu jsem za zmrdem a :gun01:

ale dej pozor, az ti do toho bude nekdo bourat, tak nezapomen rozhazet zbytky zrcatka po zemi. jednou me tak bengove odchytli..

Jací bengové? do 20k nemusíš poldy volat woe!!!
Lukke: no obě si koupíš z toho jednoho proplaceného-podle mě bude stát tak 8k!Snad nechcete pojíštovákovi povídat pohádky o jedne větvi na dva díly..... :o

Ehm.. jaci bengove.. kdyz auto patri treti osobe tak musis flojdy volat vzdycky.. jinak mas smulu!!
Lukke

#28 Příspěvek od Lukke »

Nikdy jsem si nic proplácet nenechal tak nevim, jak to chodí. Když to nechám na ten vandalismus, tak bude muset přijít se na to pojiš?ovák podívat ne... To bych musel nějak narafičit, a rozházet kusy po zemi a tak... Nebo co je celý odmontovat že mi je ukradli? :lol: A když seženu toho aviatika, nedostane on pokutu od flojdů?
Teď mi jde o to jak to funguje u pojiš?ovny. To si budu muset nechat udělat v BMW, zaplatit jim 20k za obě zrcátka a pak si to nechat proplatit? Když si je koupim někde za 2k, jak mi potom dá pojiš?ovna 15k? Zkusim teď zavolat do Autecu kolik stojí nový.
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od 530DAT »

mozna bych se jel podivat po vokoli jestli nekde to zabozroutsky auticko nepotkam jestl jel 150 tak to tam musel znat neeee 8) Jinak bych to ohlasil na neznamyho pachatele na PMO a za to clovek prece nemuze a je to pravda, ale znam to me se to stalo taky jen neujeli. Jo a koukals po bocnim skle jestli tam nemas vod toho skla ze zrcatka tukance....ja je tam mel
Anonymous

#30 Příspěvek od Anonymous »

2Lukke: no aspon te muze tesit, zes to nevodnes hur, jak to licis, moh bejt borec zkourenej :P a to ho pak nejaka rano vo spigl nemohla rozhodit, uznej :?
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Anonymous píše:2Lukke: no aspon te muze tesit, zes to nevodnes hur, jak to licis, moh bejt borec zkourenej :P a to ho pak nejaka rano vo spigl nemohla rozhodit, uznej :?

>>Anonymus> Jsi řidič toho Dególa, když to tak dobře víš :) Přiznej se!
Ale s tím hulením máš pravdu, aneb
Why do you drink and drive when you can smoke and fly?
:mrgreen:
raff

#32 Příspěvek od raff »

Jawak píše:>>Anonymus> Jsi řidič toho Dególa, když to tak dobře víš :) Přiznej se!
Ale s tím hulením máš pravdu, aneb
Why do you drink and drive when you can smoke and fly?
:mrgreen:

2Jawak: Sorry, to byla moje hláška, jen jsem nebyl přihlášenej....ale já to nebyl, do 206 bych nesed´, natož ji řídit :cucim:
cabadaj

#33 Příspěvek od cabadaj »

Taky bys to mohl zahrat na poviné ručení někoho komu nebude vadit že přijde o 300.- bonus.Prostě nahlasiš že to do tebe naprděl a on se nebude branit.
Odpovědět