Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

JFK´s M5 E39 :-)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od Lukáš »

JFK píše:co s turistkama:), sem si sebou privezl jednu top modelku, prsa č. 5 , velikost trička M a udělá mě za 5.3 vteřiny kdykoliv:o)))))))))))))) akorád kdo má pořád kupovat ty gumy:)

A až pojedeš domu tak tě udělá ta buchta z navigace :-)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#142 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

JFK píše:
Leni píše:
JFK píše:[quote="darmon"][quote="JFK"]Je to prca to tady sledovat:) Serte na net, vemte sve kary ven mezi lidi, ne?:)

mame za tebou jet do madarska ? si se posral, ne ? :)

jsem jel domu a usnul jsem (pohodli, znas to, to je hned:)) a tempomat me odvezl az k Balatonu, ted tady sedim u vody:o)

hele a jak si přišel k tomu belgickýmu pasu???[/quote]

to je jeden z mnoha...:)[/quote]

To má od Jawaka ,diplomatickej !!! :D
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#143 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Psst, ale neříkejte to dál :wink: :)
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#144 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

prokousal jsem se....! a jako joo... :lol:
“Ability is what you're capable of doing.”
JFK Čestný člen
Čestný člen

#145 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Tak už mě chytili:( Zase zpatky domu...:))))))))
Martinéz

#146 Příspěvek od Martinéz »

Si prej prerazil zavory...ze by inspirace beemwexem? :lol:

..jo a ze ses vydaval za prodece BMW v baru nechapu, to si jako nemel na utratu? (chapu, neco ta karka spolyka :wink: )
JFK Čestný člen
Čestný člen

#147 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Martinéz píše:Si prej prerazil zavory...ze by inspirace beemwexem? :lol:

..jo a ze ses vydaval za prodece BMW v baru nechapu, to si jako nemel na utratu? (chapu, neco ta karka spolyka :wink: )

to ani nevim s tou zavorou:o) uz jsem se dlouho nedival na TV, jak to vlastne dopadlo?:)))
vally
Kontaktovat uživatele:

#148 Příspěvek od vally »

No pokud vim, tak tě chytli maďarský benga. Doufam, že to nebylo v honičce s těma jejich RS-ama, to by byla ostuda :D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#149 Příspěvek od JFK Čestný člen »

vally píše:No pokud vim, tak tě chytli maďarský benga. Doufam, že to nebylo v honičce s těma jejich RS-ama, to by byla ostuda :D

tak to jsem neco prospal:o))) skoda, mohl byt race s uherakama
JFK Čestný člen
Čestný člen

#150 Příspěvek od JFK Čestný člen »

se divim, ze se Lukas nepochlubi, ze zacal schanet navi, po jedne noci v M5:o))))))))))))))
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#151 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

:lol: chi, to je prča, ale myslel jsem, že to nedočtu...
2 LOPOLO: nervy prachy do motoru a šetři na Mko.328 si nech jako 2.auto do rodiny(nebo na zimu? :-))
Jinak 50% výkonu navrch by 2,8snesla (když to snese 1,3 (70kW) do škodofky...)
2 JFK: kvůli té Tvé káře jsem si musel jít koupit brindáček. Kolegové říkali, že jsem asi něco chytnul :shock: jak furt sliním...

M5 je o luxusu a frčí fakt pěkně, ale třeba to STi má kratkou skříň a je spíš kostitřas. Ale živit bych to nechtěl...Leda že by mi v práci přidali aspoň na těch 100k čistýho :roll:

Tak zdar a hlavně nebourat, byla by to věčná škoda(u nás v práci se třeba na Mkový stroje nedá skoro nic sehnat :-( )
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#152 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

nee - zatim nic jinyho nechci kupovat. Jen si vobcas ujedu ale sem uplne spokojenej. Snad jen ten diferak. Mno a se skodovkou typu felicie bych to nesrovnaval.
JFK Čestný člen
Čestný člen

#153 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Speedy píše::lol: chi, to je prča, ale myslel jsem, že to nedočtu...
2 LOPOLO: nervy prachy do motoru a šetři na Mko.328 si nech jako 2.auto do rodiny(nebo na zimu? :-))
Jinak 50% výkonu navrch by 2,8snesla (když to snese 1,3 (70kW) do škodofky...)
2 JFK: kvůli té Tvé káře jsem si musel jít koupit brindáček. Kolegové říkali, že jsem asi něco chytnul :shock: jak furt sliním...

M5 je o luxusu a frčí fakt pěkně, ale třeba to STi má kratkou skříň a je spíš kostitřas. Ale živit bych to nechtěl...Leda že by mi v práci přidali aspoň na těch 100k čistýho :roll:

Tak zdar a hlavně nebourat, byla by to věčná škoda(u nás v práci se třeba na Mkový stroje nedá skoro nic sehnat :-( )

co a kde delas?:)
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#154 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

LOPOLO píše:nee - zatim nic jinyho nechci kupovat. Jen si vobcas ujedu ale sem uplne spokojenej. Snad jen ten diferak. Mno a se skodovkou typu felicie bych to nesrovnaval.

Ja to nechci srovnávat, jenom jsem chtel rict, že když sračkovitý motor "snese" 100% narust výkonu, tak proč by pan BMW motor nesnesl 100k navrch?
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#155 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

JFK píše:

ELIT.. :mhehe:
Vendy

#156 Příspěvek od Vendy »

Speedy píše:
JFK píše:

aaaa, pan nahradni dily:) ted jsem rozsypal spojku, ale total, domu jsem jel pouze na trojku:o) Fakt nemate Sachse na M5???
JFK Čestný člen
Čestný člen

#157 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Vendy píše:
Speedy píše:
JFK píše:[quote="Speedy"]:lol: chi, to je prča, ale myslel jsem, že to nedočtu...

aaaa, pan nahradni dily:) ted jsem rozsypal spojku, ale total, domu jsem jel pouze na trojku:o) Fakt nemate Sachse na M5???[/quote]

Jsem se zapomel lognout:)
abdul

#158 Příspěvek od abdul »

JFK píše:
Vendy píše:
Speedy píše:[quote="JFK"][quote="Speedy"]:lol: chi, to je prča, ale myslel jsem, že to nedočtu...

aaaa, pan nahradni dily:) ted jsem rozsypal spojku, ale total, domu jsem jel pouze na trojku:o) Fakt nemate Sachse na M5???[/quote]

Jsem se zapomel lognout:)[/quote]

tak to toho moc nevydrzela doktore:)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#159 Příspěvek od JFK Čestný člen »

abdul píše:
JFK píše:
Vendy píše:[quote="Speedy"][quote="JFK"][quote="Speedy"]:lol: chi, to je prča, ale myslel jsem, že to nedočtu...

Jsem se zapomel lognout:)[/quote]

tak to toho moc nevydrzela doktore:)[/quote]

spojka je desne poddimenzovana, ale tahle uz byla nacnuta:)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#160 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No bohužel 400 koníků je 400 koníků.... já dělal spojku na emku taky 2x...... :D prostě ty srandičky nekonečných koleček a oblaka kouře něco stojí.... kuwa už a? mám emko a je pěkně !!! :D
Odpovědět