JFK píše:co s turistkama:), sem si sebou privezl jednu top modelku, prsa č. 5 , velikost trička M a udělá mě za 5.3 vteřiny kdykoliv:o)))))))))))))) akorád kdo má pořád kupovat ty gumy:)
A až pojedeš domu tak tě udělá ta buchta z navigace

co a kde delas?:)Speedy píše:chi, to je prča, ale myslel jsem, že to nedočtu...
2 LOPOLO: nervy prachy do motoru a šetři na Mko.328 si nech jako 2.auto do rodiny(nebo na zimu?)
Jinak 50% výkonu navrch by 2,8snesla (když to snese 1,3 (70kW) do škodofky...)
2 JFK: kvůli té Tvé káře jsem si musel jít koupit brindáček. Kolegové říkali, že jsem asi něco chytnuljak furt sliním...
M5 je o luxusu a frčí fakt pěkně, ale třeba to STi má kratkou skříň a je spíš kostitřas. Ale živit bych to nechtěl...Leda že by mi v práci přidali aspoň na těch 100k čistýho![]()
Tak zdar a hlavně nebourat, byla by to věčná škoda(u nás v práci se třeba na Mkový stroje nedá skoro nic sehnat)
Ja to nechci srovnávat, jenom jsem chtel rict, že když sračkovitý motor "snese" 100% narust výkonu, tak proč by pan BMW motor nesnesl 100k navrch?LOPOLO píše:nee - zatim nic jinyho nechci kupovat. Jen si vobcas ujedu ale sem uplne spokojenej. Snad jen ten diferak. Mno a se skodovkou typu felicie bych to nesrovnaval.
aaaa, pan nahradni dily:) ted jsem rozsypal spojku, ale total, domu jsem jel pouze na trojku:o) Fakt nemate Sachse na M5???Speedy píše:ELIT.. :mhehe:JFK píše:co a kde delas?:)Speedy píše:chi, to je prča, ale myslel jsem, že to nedočtu...
Tak zdar a hlavně nebourat, byla by to věčná škoda(u nás v práci se třeba na Mkový stroje nedá skoro nic sehnat)