Lukas H. píše:Kua co to tu je zase za picoviny? Zase tema ktery se zvrtne v uplnej offtopic... Prispevek mel znit asi takhle: mam tohle a tohle a az si budu kupovat dalsi karu bude to tahle a tahle a bude vypadat asi takhle (fotka)... Je na tom neco tezkeho?
ja sem jim tu uz chtel neco napsat v tomto smyslu:)
nechci vam tady kazit radost, ale to tema je o necem jinem... nebo jak vidim tak se tady bude nakupovat carrera, cls-ko a jiny zalezitosti v cenovkach X mega? jestli jo tak gratuluju... jestli ne tak zalozte tema me vysnene auto a pak muzem porovnavat: "co se bude kupovat" a "co by se kupovalo" protoze mezi tim budou urcite vetsi rozdily myslim...
Kua umite cist? Nebo jste vsichni tak ve vate? Tema je moje dalsi kara, a ne moje vysnena kara... Na tu se muze zalozit dalsi tema... Ale tady je to od zacatku skoro vsechno off topic... Vlastne jako vsude...
abdul píše:nechci vam tady kazit radost, ale to tema je o necem jinem... nebo jak vidim tak se tady bude nakupovat carrera, cls-ko a jiny zalezitosti v cenovkach X mega? jestli jo tak gratuluju... jestli ne tak zalozte tema me vysnene auto a pak muzem porovnavat: "co se bude kupovat" a "co by se kupovalo" protoze mezi tim budou urcite vetsi rozdily myslim...
Myslim jak to ted je je to vic zabavnejsi nez pokud bychom sem davali fotky nejakych realnych predstav.Jak mam vedet co presne si koupim?Ted jsem s autem spokojenej a za dva roky muzu mit jen na shade ale taky to muze byt na M3 tak jak mam vedet co bude?
No jaká bude třeba moje příští kára to je teď ale těžko říct, protože to není zrovna aktuální a až bude, tak třeba bude jiná situace, a? už finanční nebo se uvidí co se bude zrovna nabízet...
Tím chci říct, že v tuhle chvíli nemůžu vědět, co to bude a třeba to tak má víc lidí, tak aspoň pošlu co bych chtěla aby to bylo...
Ale máte recht, že by to mohlo být v jiným tématu no...