RuDoSh píše:[quote="Georgis"]Asi bych šel do něčeho takového. Dovedu si ji představit na brutálních kolech a na lyžovačce v horách by se mi asi už Octavkáři 4x4 nesmáli.
znamy ma MLko a na horach uz nejednou tahal X5tku...
Blbost. MLka jsou strašný sračky. Buď to byly matláci, co s tím neumí jezdit nebo si myslí, že když mají 4x4 nemusí dávat zimní pneu.
No sorry, ale kdyby ML ko mělo větší světlost, tak je to čistokrevnej offroad. X5 na rozdíl od ML nemá rám a nemá uzávěrky. Ovšem design vnitřku ML je šílenej a použitý plasty hnusný...[/quote]
podle me je ML uplne mimo ve srovnani s X bombou... vnitrek ML je snad zert nebo co... a vyssi svetlost nema takze to zadny offroad neni...
Anonymous píše:podle me je ML uplne mimo ve srovnani s X bombou... vnitrek ML je snad zert nebo co... a vyssi svetlost nema takze to zadny offroad neni...
Mno MLko zvýšit jde (právě díky tomu, že má rám a ne vobyčejnou karosérii). A ML 400 CDI bych si docela nechal líbit...
Vnitřek ML je "levnej", už jsem říkal, ale jako žert mi zas pro změnu přijde "pseudo" pohon 4x4 od BMW...
Anonymous píše:podle me je ML uplne mimo ve srovnani s X bombou... vnitrek ML je snad zert nebo co... a vyssi svetlost nema takze to zadny offroad neni...
Mno MLko zvýšit jde (právě díky tomu, že má rám a ne vobyčejnou karosérii). A ML 400 CDI bych si docela nechal líbit...
Vnitřek ML je "levnej", už jsem říkal, ale jako žert mi zas pro změnu přijde "pseudo" pohon 4x4 od BMW...
proc pseudo? ja neznam nikoho kdo by si na to stezoval... jasne ze mercedes udelal dobry tah tim ze do toho cpe ten ctyrlitr a bramborari na to bohuzel serou:(
No brzdit to kolo, který se začne protáčet, místo toho, abych přesunul výkon na to kolo, který stojí, mi přijde jako nonsens.
Sorry BMW, ale aspoň ty viskózy ste tam mohli dát... je to sice levný řešení, ale tudy cesta do terénu nevede.
No brzdit to kolo, který se začne protáčet, místo toho, abych přesunul výkon na to kolo, který stojí, mi přijde jako nonsens. Sorry BMW, ale aspoň ty viskózy ste tam mohli dát... je to sice levný řešení, ale tudy cesta do terénu nevede.
Me to smysl dava ... neprenasi se pak cirou nahodou vykon prave na dalsi nebrzdeny kola?
No brzdit to kolo, který se začne protáčet, místo toho, abych přesunul výkon na to kolo, který stojí, mi přijde jako nonsens. Sorry BMW, ale aspoň ty viskózy ste tam mohli dát... je to sice levný řešení, ale tudy cesta do terénu nevede.
Me to smysl dava ... neprenasi se pak cirou nahodou vykon prave na dalsi nebrzdeny kola?
Presne tak. Uz spousta E36 nema samosvor ale tuhle elektronickou nahrazku. Je to levnejsi, "jen" vyvoj a pak se "prihraje" do ridicich jednotek patricny software, ve vyrobe uz to nestoji ani fenik.
Shrek píše:A ML 400 CDI bych si docela nechal líbit...
můj známej co ho má by ti ho určitě rozmluvil
závady neberou konce a arogantnost, povýšenost a nevole v M3000 řešit se zákazníkem zmetky co prodávají je na pěstí
samozřejmě se bavíme o funglovce
prej nejhorší auto, co kdy měl
abdul píše:jasne ze mercedes udelal dobry tah tim ze do toho cpe ten ctyrlitr a bramborari na to bohuzel serou:(
neserou, ten jejich 4.0D se do X5 prej nevejde
to se mi nezda starousi, i ten 4,4 benzin vypada v X bombe jak nejaka sestnactka:) kdyby chteli tak to tam nacpou... podle me je to proste jejich rozhodnuti, stejne jako do sedmy v longu se nadava ropa... pritom S klada v longu v nafte se prodava dobre ze...