skautik píše:gelty píše:M3maniac píše:[quote="Lukas H."][quote="gelty"]Sem chtěl k té M3 z Tipcars taky něco dodat, ale zas by se na mě slétlo helno nadávek a urážek.....
P.S.jak bylo řečeno, předek asi bouranej, tak zadek taky, protože 3 brzd.světlo bylo v 96 série a ten jí ho nemá, nebo je fakt jiná kastle....
Asi jeden bezvýznámný paskvil, čekající na nějakého trumberu...

Co to zase meles? Treti brzdovka je az od 97...
no nevím nevím,já mám 96ku s brzdovkou.....

Konečně se mě tady někdo zastal.
Všichni jsou chytří jak kráva....

[/quote]
lol
hele kamo, ty jsi nahore psal, ze jsi k te M3 chtel neco rict, ale ze jsi radsi mlcel aby jsme te nesepsuli, pak jsi napsal ze predek asi bouranej a zadek taky. Z toho jsem usoudil, ze jsi poznal ze je to srot uz z fotek, ale radsi jsi nam sem nic nepsal.... ja chci vedet jak to teda je. jak jsi na to prisel jeste pred tim nez jogurt napsal ze to videl na vlastni oci.

rene ja jsem ten vin nevidel, v kazdem pripade mas VIN na x mistech a neni problem se podivat. konkretne na kastli mas VIN na stitcich ktere jsou prinytovane spesl nyty s logem BMW, nebo se pletu?
zadni brzdovka nema zadnou vypovidajici hodnotu

[/quote]
Ehm, já to napsal, až to Jogurt viděl, koukni se pořádně nejdřív na celé téma, od začátku, než něco napíšeš!

Já si to co napsal Jogurt přečetl, pak na to odpověděl a přidal k tomu svou kašičku s tím světlem...
Takže, já to viděl taky s fotek, jen sem četl a četl a četl . . .