Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Brno ted ve stredu...
-
- Klubové ID: 59
- Kontaktovat uživatele:
JESTLI CHCES, MUZU TI POSLAT LINK NA TROSKU DELSI VIDEO (92mb). JE TO CCA 3 KOLA PRED KACIRKEM. ALE POSLAL BYCH TI TO PRES PM, PROTOZE TO JE NEPUBLIKOVATELNE..M3maniac píše:Super,už se těším až si to taky skusím.... jen ten kačírek bych rád vynechal,ale nevím ,nšvím jestli se mi to povede...

jinak kacirek nedoporucuji nikomu..

-
-
Ten link by si mi mohol posla?, tam by mala by? aj tá naša naháňačka..Bombarder píše:JESTLI CHCES, MUZU TI POSLAT LINK NA TROSKU DELSI VIDEO (92mb). JE TO CCA 3 KOLA PRED KACIRKEM. ALE POSLAL BYCH TI TO PRES PM, PROTOZE TO JE NEPUBLIKOVATELNE..M3maniac píše:Super,už se těším až si to taky skusím.... jen ten kačírek bych rád vynechal,ale nevím ,nšvím jestli se mi to povede...![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
no, ta tam je. mozna budes zklamany az uslysis, jak rikam, ze te nebudu predjizdet, at si alespon trochu zajezdime mezi bavky..gusto318is píše:Ten link by si mi mohol posla?, tam by mala by? aj tá naša naháňačka..Bombarder píše:JESTLI CHCES, MUZU TI POSLAT LINK NA TROSKU DELSI VIDEO (92mb). JE TO CCA 3 KOLA PRED KACIRKEM. ALE POSLAL BYCH TI TO PRES PM, PROTOZE TO JE NEPUBLIKOVATELNE..M3maniac píše:Super,už se těším až si to taky skusím.... jen ten kačírek bych rád vynechal,ale nevím ,nšvím jestli se mi to povede...![]()
jinak kacirek nedoporucuji nikomu..![]()
-
-
- Kontaktovat uživatele:
ja byl na okruhu prvne a uz tam asi ani nepojedu, dokud nebudu mit pod prdeli minimalne 300PS..gusto318is píše:Neboj, ja to rozchodím..![]()
Je to moje prvé bávo, urobil som s ním zatiaľ zhruba 3000 km a na okruhu som vyše dvoch rokov nejazdil, takže nemám stres z toho, že si ma "pojel".V každej zákrute som zis?oval, že som mohol by? kľudne o 10-15 km rýchlejší..
Nabudúce si to môžeme da? znova...
![]()
-
-
-
- Kontaktovat uživatele:
jak rikam, na okruh uz asi nepojedu. je to nuda a takovym autem.gusto318is píše:No, ak by to bol závod, tak si po tom "výlete" ďaleko za mnou..![]()
Ak ti môžem poradi?, zaobstaraj si druhú sadu kolies so slickmi, jednak je to kurwa rozdiel a jednak je škoda zniči? za hodinu normálne gumy, ktoré by inak mohli preži? celú sezónu..![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
ja to fakt nemam. byl to zaver, pro me ne moc lichotivy a tak jsem to radeji smazal. stejne to video stalo za hovno. myslim ten sprint. moc toho neslo videt, krom te mezery ctyr aut.LOPOLO píše:Hod nekam ten nas sprint tlustochu prosim.Bombarder píše: jak rikam, na okruh uz asi nepojedu. je to nuda a takovym autem.

no, mozna bych ho nasel za vymenu vaseho nejuspesnejsiho alba..
No jasně,posílej....už včera bylo pozdě....Bombarder píše:JESTLI CHCES, MUZU TI POSLAT LINK NA TROSKU DELSI VIDEO (92mb). JE TO CCA 3 KOLA PRED KACIRKEM. ALE POSLAL BYCH TI TO PRES PM, PROTOZE TO JE NEPUBLIKOVATELNE..M3maniac píše:Super,už se těším až si to taky skusím.... jen ten kačírek bych rád vynechal,ale nevím ,nšvím jestli se mi to povede...![]()

-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
jo je gutM3maniac píše:Bombo bylo to super .....,nejlepší je plný pičo,jeď pičo,baník pičo....
cool video

Tak,tak... paráda,akorát by to bylo zajímavější točit zezadu....RuDoSh píše:jo je gutM3maniac píše:Bombo bylo to super .....,nejlepší je plný pičo,jeď pičo,baník pičo....
cool video
jsem kvuli tomu trcel do ted v praci a vyplatilo se
pozdeji na brzdy, pozdeji na brzdy... ty si kokot... pico ty si kokot...
fakt gut... mit na to karu tak hned ve stredu jedu
konecne video kde neni videt jen zatacka, ale par kol!