Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Brno ted ve stredu...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#41 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Super,už se těším až si to taky skusím.... jen ten kačírek bych rád vynechal,ale nevím ,nšvím jestli se mi to povede... :D
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Bombarder »

M3maniac píše:Super,už se těším až si to taky skusím.... jen ten kačírek bych rád vynechal,ale nevím ,nšvím jestli se mi to povede... :D

JESTLI CHCES, MUZU TI POSLAT LINK NA TROSKU DELSI VIDEO (92mb). JE TO CCA 3 KOLA PRED KACIRKEM. ALE POSLAL BYCH TI TO PRES PM, PROTOZE TO JE NEPUBLIKOVATELNE.. :D

jinak kacirek nedoporucuji nikomu.. :o
karel_vorel

#43 Příspěvek od karel_vorel »

no
Přílohy

[Přípona txt byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]

gusto318is

#44 Příspěvek od gusto318is »

Bombarder píše:
M3maniac píše:Super,už se těším až si to taky skusím.... jen ten kačírek bych rád vynechal,ale nevím ,nšvím jestli se mi to povede... :D

JESTLI CHCES, MUZU TI POSLAT LINK NA TROSKU DELSI VIDEO (92mb). JE TO CCA 3 KOLA PRED KACIRKEM. ALE POSLAL BYCH TI TO PRES PM, PROTOZE TO JE NEPUBLIKOVATELNE.. :D

Ten link by si mi mohol posla?, tam by mala by? aj tá naša naháňačka.. :twisted:
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Bombarder »

gusto318is píše:
Bombarder píše:

Ten link by si mi mohol posla?, tam by mala by? aj tá naša naháňačka.. :twisted:

no, ta tam je. mozna budes zklamany az uslysis, jak rikam, ze te nebudu predjizdet, at si alespon trochu zajezdime mezi bavky..
gusto318is

#46 Příspěvek od gusto318is »

Neboj, ja to rozchodím.. :P
Je to moje prvé bávo, urobil som s ním zatiaľ zhruba 3000 km a na okruhu som vyše dvoch rokov nejazdil, takže nemám stres z toho, že si ma "pojel". :twisted: V každej zákrute som zis?oval, že som mohol by? kľudne o 10-15 km rýchlejší.. :roll: Nabudúce si to môžeme da? znova... :lol:
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Bombarder »

gusto318is píše:Neboj, ja to rozchodím.. :P
Je to moje prvé bávo, urobil som s ním zatiaľ zhruba 3000 km a na okruhu som vyše dvoch rokov nejazdil, takže nemám stres z toho, že si ma "pojel". :twisted: V každej zákrute som zis?oval, že som mohol by? kľudne o 10-15 km rýchlejší.. :roll: Nabudúce si to môžeme da? znova... :lol:

ja byl na okruhu prvne a uz tam asi ani nepojedu, dokud nebudu mit pod prdeli minimalne 300PS..
gusto318is

#48 Příspěvek od gusto318is »

Možno by to chcelo najprv nauči? sa zvláda? tých 192... :twisted: :twisted: :roll: :roll:
Čo ten link?
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Bombarder »

gusto318is píše:Možno by to chcelo najprv nauči? sa zvláda? tých 192... :twisted: :twisted: :roll: :roll:
Čo ten link?

link bude nejdrive dalsi tyden. 192 mam zvladnutych.. jedno vyjeti z X projetych zatacek hodnotim jako velice uspesne. jen vy jste zustali nejak vzadu.
gusto318is

#50 Příspěvek od gusto318is »

No, ak by to bol závod, tak si po tom "výlete" ďaleko za mnou.. 8O
Ak ti môžem poradi?, zaobstaraj si druhú sadu kolies so slickmi, jednak je to kurwa rozdiel a jednak je škoda zniči? za hodinu normálne gumy, ktoré by inak mohli preži? celú sezónu.. 8)
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Bombarder »

gusto318is píše:No, ak by to bol závod, tak si po tom "výlete" ďaleko za mnou.. 8O
Ak ti môžem poradi?, zaobstaraj si druhú sadu kolies so slickmi, jednak je to kurwa rozdiel a jednak je škoda zniči? za hodinu normálne gumy, ktoré by inak mohli preži? celú sezónu.. 8)

jak rikam, na okruh uz asi nepojedu. je to nuda a takovym autem. :twisted:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#52 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Bombarder píše:jak rikam, na okruh uz asi nepojedu. je to nuda a takovym autem. :twisted:

Hod nekam ten nas sprint tlustochu prosim. :-)
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Bombarder »

LOPOLO píše:
Bombarder píše:jak rikam, na okruh uz asi nepojedu. je to nuda a takovym autem. :twisted:

Hod nekam ten nas sprint tlustochu prosim. :-)

ja to fakt nemam. byl to zaver, pro me ne moc lichotivy a tak jsem to radeji smazal. stejne to video stalo za hovno. myslim ten sprint. moc toho neslo videt, krom te mezery ctyr aut. 8O ale ma to urcite fill, tak mu napis..

no, mozna bych ho nasel za vymenu vaseho nejuspesnejsiho alba..
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#54 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Bombarder píše:

No jasně,posílej....už včera bylo pozdě.... :D
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#55 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Bombo bylo to super ..... :mrgreen: ,nejlepší je plný pičo,jeď pičo,baník pičo.... :D cool video :D
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od RuDoSh »

M3maniac píše:Bombo bylo to super ..... :mrgreen: ,nejlepší je plný pičo,jeď pičo,baník pičo.... :D cool video :D

jo je gut :-) jsem kvuli tomu trcel do ted v praci a vyplatilo se :-) pozdeji na brzdy, pozdeji na brzdy... ty si kokot... pico ty si kokot... :lol: fakt gut... mit na to karu tak hned ve stredu jedu :-) konecne video kde neni videt jen zatacka, ale par kol!
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#57 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

RuDoSh píše:
M3maniac píše:Bombo bylo to super ..... :mrgreen: ,nejlepší je plný pičo,jeď pičo,baník pičo.... :D cool video :D

jo je gut :-) jsem kvuli tomu trcel do ted v praci a vyplatilo se :-) pozdeji na brzdy, pozdeji na brzdy... ty si kokot... pico ty si kokot... :lol: fakt gut... mit na to karu tak hned ve stredu jedu :-) konecne video kde neni videt jen zatacka, ale par kol!

Tak,tak... paráda,akorát by to bylo zajímavější točit zezadu....
svob

#58 Příspěvek od svob »

Pojedete někdo na okruh přístí středu??? tj. 23.7.. Já jsem tam každý týden, ale tento jsem byl bez auta :( . Stál jsem na stadionu a nahlížel, jaxe tam vymetá trávník :wink: (bo teda štěrk)
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Kde je to video? Já to chci taky vidět a slyšet :)
Přes WinCommander? Kde?
svob

#60 Příspěvek od svob »

Jawak píše:Kde je to video? Já to chci taky vidět a slyšet :)
Přes WinCommander? Kde?

myslím na straně 3 je nějaký, ale jiný jsem tu nenašel :cry:
Odpovědět