Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Podpora Jardy(Jawaka)
- TURBO_KrteK
-
- Kontaktovat uživatele:
Asi pujdu ke stvestkam.....fakt me ta zatacka prisla prilis jednoducha, ze by tam Jarda udelal chybu, myslel jsem si ze tam musel byt chodec nebo zvire.
Ale co jsem podle stop na vozovce nepoznal, bylo to, ze tam v tom aute jeli dva!
Kazdopadne ten Jarduv kamos je hrdina a co je predevsim prima a z ceho se sam poucim je to, ZE MEL SEBOU NUZ!!!
Ale co jsem podle stop na vozovce nepoznal, bylo to, ze tam v tom aute jeli dva!

Kazdopadne ten Jarduv kamos je hrdina a co je predevsim prima a z ceho se sam poucim je to, ZE MEL SEBOU NUZ!!!
psena píše:Asi pujdu ke stvestkam.....fakt me ta zatacka prisla prilis jednoducha, ze by tam Jarda udelal chybu, myslel jsem si ze tam musel byt chodec nebo zvire.
Ale co jsem podle stop na vozovce nepoznal, bylo to, ze tam v tom aute jeli dva!![]()
jako spravnej chlap ne? ty ho nemas?

krom toho, hrdina nehrdina, doufam, ze by to udelal kazdej kdo by v tom aute jel

-
- Kontaktovat uživatele:
psena píše:Asi pujdu ke stvestkam.....fakt me ta zatacka prisla prilis jednoducha, ze by tam Jarda udelal chybu, myslel jsem si ze tam musel byt chodec nebo zvire.
Ale co jsem podle stop na vozovce nepoznal, bylo to, ze tam v tom aute jeli dva!![]()
Jen pro info v tom aute jeli 3...
Jo a prece každý muž má nůž... Né?

Bwambovak píše:Drzim palce a rikam si ze kocky radsi prejizdet i kdyz mam zvirata rad.
Taktak , moje řeč, raději přejet...bohužel ..

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
skautik píše:psena píše:Kazdopadne ten Jarduv kamos je hrdina a co je predevsim prima a z ceho se sam poucim je to, ZE MEL SEBOU NUZ!!!
jako spravnej chlap ne? ty ho nemas?![]()
krom toho, hrdina nehrdina, doufam, ze by to udelal kazdej kdo by v tom aute jel
Hrdina je pro me kazdej kdo tesne pred vlastnim upadnutim do bezvedomi mysli a take pomuze kamaradovi.Verim ze standartni je v pripade soku a vlastniho zraneni myslet spis na sebe.Ale ja to jen domenka, nikdy jsem nic podobneho nezazil.
A propo, jak jsou na tom ti dalsi kluci?
kaca píše:Bwambovak píše:Drzim palce a rikam si ze kocky radsi prejizdet i kdyz mam zvirata rad.
Taktak , moje řeč, raději přejet...bohužel ...Začátkem června jsem ve 170 sjela něco bílého (asi kočku podle skalpu na plastu)
poněvadž jsem u toho psala smsku, no masakrrr, plasty letěly vzduchem...ale možná že kdybych se tomu vyhla tak je to masakrrr pro mě..
![]()
no nevim jestli pri rizeni psat sms je zdravi prospesne. At tak nebo onak

-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
skautik píše:kaca píše:Bwambovak píše:Drzim palce a rikam si ze kocky radsi prejizdet i kdyz mam zvirata rad.
Taktak , moje řeč, raději přejet...bohužel ...Začátkem června jsem ve 170 sjela něco bílého (asi kočku podle skalpu na plastu)
poněvadž jsem u toho psala smsku, no masakrrr, plasty letěly vzduchem...ale možná že kdybych se tomu vyhla tak je to masakrrr pro mě..
![]()
ve 170 psat sms ???? to neni nerozum, to je hazard, co kdyby tam misto kocky bylo dite ???? taky by plasty leteli vzduchem ......
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras píše:skautik píše:kaca píše:[quote="Bwambovak"]Drzim palce a rikam si ze kocky radsi prejizdet i kdyz mam zvirata rad.
![]()
ve 170 psat sms ???? to neni nerozum, to je hazard, co kdyby tam misto kocky bylo dite ???? taky by plasty leteli vzduchem ......[/quote]
Presne tak. Vzpamatuj se. SMS psat za jizdy je hazard nejen se sebou, ale i s ostatnima okolo. To Ti snad neutece a nebo si zastav a napis si to v klidu. Alespon tam nebudes mit chyby

-
- Kontaktovat uživatele:
1Pavel píše:patras píše:skautik píše:[quote="kaca"][quote="Bwambovak"]Drzim palce a rikam si ze kocky radsi prejizdet i kdyz mam zvirata rad.
![]()
ve 170 psat sms ???? to neni nerozum, to je hazard, co kdyby tam misto kocky bylo dite ???? taky by plasty leteli vzduchem ......[/quote]
Presne tak. Chlape vzpamatuj se. SMS psat za jizdy je hazard nejen se sebou, ale i s ostatnima okolo. To Ti snad neutece a nebo si zastav a napis si to v klidu. Alespon tam nebudes mit chyby

Moje rec... Lepsi prijet o minutu pozdeji nez vubec...