Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Chodite se take projizdet v bazarovych autech? - kraviny 1
Za 1. takovy projizdky nedelam kazdy tyden...myslel sem to tak, ze pro nekoho to je mozna trochu tezsi odmitnout projizdku v M3, nez pro nekoho kdo ji ma anebo ma aspon znamyho, kterej ho sveze. Ja jel poprvy v eMku, myslim jakykoli, uz sem jel ve vsem moznem a neco i vazne jelo, ale bohuzel az do ted zadny M! A to mi uz taky neni zrovna 18, ale nemam takovy money, ani spravny znamy. Fanda BMW sem uz fakt dost dlouho az ted prvni Msvezeni a hned slysim hlasky o tom jak lidem otravuju zivot, ztracim cas a nicim kary...
-
- Kontaktovat uživatele:
jako na pisecku ...
kazdej ma jinej nazor na vec na co ma svoje pravo, nevim proc se tady tak rezete a porad dokola ...
prafda ze jsem tady chwilu, kdyz jsem se registroval myslel jsem ze to je forum priznivcu znacky BMW bez ohledu na to jestli mam pod kapotou 100 nebo 400 koni, ale asi ne ... zvrhava se to na vzajemny napadavani clenu ... tato diskuse je toho prikladem ...
takze tedka hura do me ...

prafda ze jsem tady chwilu, kdyz jsem se registroval myslel jsem ze to je forum priznivcu znacky BMW bez ohledu na to jestli mam pod kapotou 100 nebo 400 koni, ale asi ne ... zvrhava se to na vzajemny napadavani clenu ... tato diskuse je toho prikladem ...

xsun píše:jako na pisecku ...kazdej ma jinej nazor na vec na co ma svoje pravo, nevim proc se tady tak rezete a porad dokola ...
A tak to bys tady asi musel pobejt dýl, abys řek takovou věc, nemyslíš ?
Ne že by to tady někdy tak nevypadalo, některý lidi by svoje výrazivo mohli fakt zmírnit, ale pořád je to tak, že sem choděj´ lidi, co maj báwo za trochu víc než káru na frajeření, aspoň doufám

-
- Kontaktovat uživatele:
hm, snad jsem uplne mimo misu, jenom rikam jak to na me pusobi po prvnich par tydnech ... mno aspon se clovek nad nekterejma prispevkama pobavi
chodim sem casto a nerikam ze to tady neni dobry a neni tu hafo clenu kteri pod smyslem klubu vidi to co ja ... nekteri to ale podle me fakt dost hroti, nebudu jmenovat ... drif jsem byl clenem hondaklubu a zdalo se mi to trocha jiny ... bylo to o ciste laske k H na kapote
...

chodim sem casto a nerikam ze to tady neni dobry a neni tu hafo clenu kteri pod smyslem klubu vidi to co ja ... nekteri to ale podle me fakt dost hroti, nebudu jmenovat ... drif jsem byl clenem hondaklubu a zdalo se mi to trocha jiny ... bylo to o ciste laske k H na kapote

xsun píše:hm, snad jsem uplne mimo misu, jenom rikam jak to na me pusobi po prvnich par tydnech ... mno aspon se clovek nad nekterejma prispevkama pobavi
chodim sem casto a nerikam ze to tady neni dobry a neni tu hafo clenu kteri pod smyslem klubu vidi to co ja ... nekteri to ale podle me fakt dost hroti, nebudu jmenovat ... drif jsem byl clenem hondaklubu a zdalo se mi to trocha jiny ... bylo to o ciste laske k H na kapote...
Tak jmenuj,a? se pobavíme a taky mi řekni něco o lásce k BMW

-
- Kontaktovat uživatele:
skautik píše:
abdul se vyjadril jak se vyjadril a ja ho celkem chapu, nemam s tim problem. A nevim co sem motas neco o adminovi. Si myslis, ze si myslim, ze jsem neco vic nez ty?
opravdu me nekteri lidi prekvapujou
Ano mas pravdu napsal jsem to nesrozumitelne, pro me je admin neco jako pan ridici fora nebo cele web stranky.Jde me o to, ze mas urcite predstavy jak to tady asi ma vypadat.A verim ze nechces abychom se tu navzajem napadali a abychom zde nemluvili jak zachodova misa....
Nez prisel Abdul tak to byla docela fajn debata.
M3maniak, i kdyz mel jiny nazor, a take dost odbehl od tematu me necinil problemy.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jinak bomba ty nazvy temat!!Ted teprv jsem si toho vsiml.Picoviny....
Ten nazev jsi vymyslel sam?.Jsi admin na pravem miste a mas predstavu o kvalite a smerovani webu.To jsem rad.
Jinak prace adminu na forech si vazim, protoze je to obetava prace pro ostatni,nepoustim se s nimi do krizku.A proto te tak moc chvalim.....
Ten nazev jsi vymyslel sam?.Jsi admin na pravem miste a mas predstavu o kvalite a smerovani webu.To jsem rad.
Jinak prace adminu na forech si vazim, protoze je to obetava prace pro ostatni,nepoustim se s nimi do krizku.A proto te tak moc chvalim.....

ok ok, nejsem tu od toho abych tu neco a nekoho cenzuroval, vsechny prispevky a komentare jsou majetkem jejich vlastniku.
Nad vulgarnimi projevi se ani nepozastavuji pokud se to nejakym zpusobem nezvrhne. Veci co bych tu nesnesl se tu nastesti jeste neobjevily.
Ale aby se tu nad nazvy techto opravdu konstruktivnich temat nepohorsoval, zvolim nejaky stravitelnejsi nazev.