Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Co vy na to???

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Pyron »

Lion píše:Když si to tak vezmu, tak si taky tuním boty :) Na vojně si dělám na kanadách mosty abych se odlišil :lol:

A já za mosty dáwám "beziny".... 8)
Lion
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Lion »

Pyron píše:
Lion píše:Když si to tak vezmu, tak si taky tuním boty :) Na vojně si dělám na kanadách mosty abych se odlišil :lol:

:D Pyrone, kde sloužíš?..Vojna mě končí ted v zaří a silně uvažuju to podepsat.Ted sloužím v Pardubicích na letišti, kam aj uvažuju jít a nebo tu Čáslav..Jak říkáš AČR rulezzz :wink:

P.S.: Jojo za ty mosty na kanadách jsme dostávali taky beziny, když jsem byl ještě před měsícem u 4.brn. Ale ted už se to tak nebere, když už to máme tak říkajíc za pár :)
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Pyron »

Lion píše:
Pyron píše:

:D Pyrone, kde sloužíš?..Vojna mě končí ted v zaří a silně uvažuju to podepsat.Ted sloužím v Pardubicích na letišti, kam aj uvažuju jít a nebo tu Čáslav..Jak říkáš AČR rulezzz :wink:

P.S.: Jojo za ty mosty na kanadách jsme dostávali taky beziny, když jsem byl ještě před měsícem u 4.brn. Ale ted už se to tak nebere, když už to máme tak říkajíc za pár :)

Já sloužím na Doupowě... nejzaprcanějschí díra jaká může být..Ale zároweň nejperspektiwnějschí... 8)
Podepisch, budesch mít klid... 8)
Lion
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Lion »

Pyron píše:
Lion píše:
Pyron píše:[quote="Lion"]Když si to tak vezmu, tak si taky tuním boty :) Na vojně si dělám na kanadách mosty abych se odlišil :lol:

Já sloužím na Doupowě... nejzaprcanějschí díra jaká může být..Ale zároweň nejperspektiwnějschí... 8)
Podepisch, budesch mít klid... 8)[/quote]

No uvidíme, vyřízeno mám už skoro všechno, ted už jen fyzický testy a souhlas na určitých orgánech... :)..No klid budu mít podle toho kam se dostanu a co budu dělat a pod kým budu sloužit :)..Však to znáš..
MikeT
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od MikeT »

patras píše:kazdej ma rad neco jinyho .. nekdo to rad serie .. nekkdo to rad tuned ... ja mam moc rad tuning - libi se mi i FF tuning ale jen na japoncich .. Jinak nerikej ze Schnitzer Hamman nebo Hartge te neberou ??? je to sice o jinejch penezich ale tuning to je ..

Hamann je pro mě občas moc velká divočina (Laguna Seca), ale Hartge, jak už jsem psal, beru - hlavně kvůli tomu M3 5.0...
mat730

#26 Příspěvek od mat730 »

kdo chce vydet smysl slova tuning tak doporucuji franfurkt malem jsme uz odjizdeli kdyz na mapce najdem posledni halu kde jsme jeste nebyly a to byla ta prava 8O hala cislo jedna,okamzite jsem zapomel na vse co jsem do ty doby videl a jen se kochal jak disignem tak vykony,se 17kami koli jsem si pripadal jak bridil :lol: no proste doporucuju :bigups: :bomb: :bigups:
martinm3
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od martinm3 »

Něco pro MIKET
Přílohy
Hartge.jpg
Hartge.jpg (23.3 KiB) Zobrazeno 719 x
MikeT
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od MikeT »

martinm3 píše:Něco pro MIKET

Díky, to je mi líbí. Nevím, co je tam za techniku, ale je to hezký (jenom ty Hartgácký zrcátka jsem si nějak neoblíbil).
Na druhou stranu, když vedle toho postavím "pravou" M3, tak pro mě bude volba jasná - M3 8)
martinm3
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od martinm3 »

MikeT píše:Na druhou stranu, když vedle toho postavím "pravou" M3, tak pro mě bude volba jasná - M3 8)

S tou M3 naprosto souhlasím!!!
Odpovědět