Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Co vy na to???

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
martinm3
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od martinm3 »

Názor na toto dílečko?? Dík
Přílohy
Cool BMW.jpg
Cool BMW.jpg (18.65 KiB) Zobrazeno 1408 x
martinm3
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od martinm3 »

BMW Colection
Přílohy
BMW Colection.jpg
BMW Colection.jpg (64.08 KiB) Zobrazeno 1404 x
Lion
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Lion »

Nevypadá to vůbec zle :wink: . Holt baworům sluší límcový kolesa... :twisted: ..Vcelku by mě zajímalo kolik stojí zrovna tydlenc ty, v Německu jsou k vidění hojně. 8)
DUDE

#4 Příspěvek od DUDE »

až na tu kapotu fajn ... no a jeste ten voalnt a sedacky by si to zasloužilo lepší:-)
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Pyron »

Kapota, barwa, kola, wolant, wýbawa a majitel....to bych na tomto autě změnil já 8)
psena
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od psena »

Ty kola jsou moc vystrceny, nejak me k tomu nepasnou, vypada to jako by ty zadni byly vyoseny.Jinak pekny!
Lion
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Lion »

psena píše:Ty kola jsou moc vystrceny, nejak me k tomu nepasnou, vypada to jako by ty zadni byly vyoseny.Jinak pekny!

Z fotky se to možná zdá, ale v reálu to vypadá opravdu úplně jinak.. 8)
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Klakson »

pěkný, ale pár detailů bych ještě dodělal
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od patras Čestný člen »

je to krasny, mraceni kapoty bych udelal decentnejsi, hlavne na vnitrnich stranach svetel, snizeni vzadu je moc v predu presne. interier je chudsi, ale v poho, koncovka vyfuku dtm ... to zrovna nemusim. jako celek super kara
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Lion
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Lion »

patras píše:je to krasny, mraceni kapoty bych udelal decentnejsi, hlavne na vnitrnich stranach svetel, snizeni vzadu je moc v predu presne. interier je chudsi, ale v poho, koncovka vyfuku dtm ... to zrovna nemusim. jako celek super kara

:) To s tím DTM výfukem si mě Patrasi moc nepotěšil, ted v pondělí mě má zrovna DTM výfuček přijít na mýho mazlíka :lol: ..No je fakt že sem po objednávce trochu váhal jestli jsem neměl vzít normál rovnej ale zase na druhou stranu to snad tak hrozný nebude :wink:
stealth
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od stealth »

Lion píše:
patras píše:je to krasny, mraceni kapoty bych udelal decentnejsi, hlavne na vnitrnich stranach svetel, snizeni vzadu je moc v predu presne. interier je chudsi, ale v poho, koncovka vyfuku dtm ... to zrovna nemusim. jako celek super kara

:) To s tím DTM výfukem si mě Patrasi moc nepotěšil, ted v pondělí mě má zrovna DTM výfuček přijít na mýho mazlíka :lol: ..No je fakt že sem po objednávce trochu váhal jestli jsem neměl vzít normál rovnej ale zase na druhou stranu to snad tak hrozný nebude :wink:

Jenom z toho občas budeš muset vylejt deš?ovku ... :lol:
MikeT
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od MikeT »

Ptal ses na názor a můj názor je ne na tzv. tuning jako takovej. Bavoráci jsou dokonalý auta a podle mě na nich není co zlepšovat. Člověk by je měl pochopit a milovat je takový, jaký jsou.

Všichni mluvěj o tuningu, že tam jde o to odlišit se od ostatních. Z mýho pohledu je ale výsledek opačnej. Stačí zajít na nějakej sraz a je tam jeden paskvil jako druhej. Většinou málem nepoznáš, co to bylo původně za auto, protože nakonec jsou všechny stejný: Mkový zrcátka, vytažený blatníky, límce + šlupky, mračítka, DTM roury, ozdobičky atd.

Říkám to všude ale musím to zopakovat: radši budu cpát prachy do zachování super (= původního) stavu auta, s odstupem času se takový auto líbit víc než starej tuning. Taková šestka nebo E30 v super stavu - není to klenot?

Nerad bych se tímto dotknul kohokoliv z vás, kdo má na věc jinej názor (pár vás tady je, soudě dle ikonek), tak to neberte jako hozenou rukavici.
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Pyron »

MikeT píše:Ptal ses na názor a můj názor je ne na tzv. tuning jako takovej. Bavoráci jsou dokonalý auta a podle mě na nich není co zlepšovat. Člověk by je měl pochopit a milovat je takový, jaký jsou.

Všichni mluvěj o tuningu, že tam jde o to odlišit se od ostatních. Z mýho pohledu je ale výsledek opačnej. Stačí zajít na nějakej sraz a je tam jeden paskvil jako druhej. Většinou málem nepoznáš, co to bylo původně za auto, protože nakonec jsou všechny stejný: Mkový zrcátka, vytažený blatníky, límce + šlupky, mračítka, DTM roury, ozdobičky atd.

Říkám to všude ale musím to zopakovat: radši budu cpát prachy do zachování super (= původního) stavu auta, s odstupem času se takový auto líbit víc než starej tuning. Taková šestka nebo E30 v super stavu - není to klenot?

Nerad bych se tímto dotknul kohokoliv z vás, kdo má na věc jinej názor (pár vás tady je, soudě dle ikonek), tak to neberte jako hozenou rukavici.

Mno každopádně jestli Ti zbyde něco z toho, co jsi hulil před tím, něž jsi tohle napsal, wem to na sraz...
To si musim dám taky 8)
MikeT
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od MikeT »

Chlape, já nehulim, jen jsem napsal svůj názor. Radši napiš, co si myslíš ty, to by mě docela zajímalo, OK? Dík.
MK

#15 Příspěvek od MK »

MikeT píše:Chlape, já nehulim, jen jsem napsal svůj názor. Radši napiš, co si myslíš ty, to by mě docela zajímalo, OK? Dík.

Já tě, MikeT, rád podpořím, sem konzervativni, co se týče tuningu/ne-tuningu. Ještě tak. alpina, rieger a tak, co je oficiálně požehnaný od bmw. Na adidasky si taky nikdo nedává vytůněný tkaničky. :wink: :)
MikeT
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od MikeT »

No sláva, díky. Jinak, nemusí se mnou každej souhlasit, jen bych prosil věcný odpovědi. A? má cenu se o tom bavit.

2MK: Celkem souhlasím, to se dá považovat za svébytný modely postavený na bázi BMW. Ovšem nezapomínej na Hartge - M3 5.0 je technicky moc pěkný dílko!
damon

#17 Příspěvek od damon »

MK píše:
MikeT píše:Chlape, já nehulim, jen jsem napsal svůj názor. Radši napiš, co si myslíš ty, to by mě docela zajímalo, OK? Dík.

Já tě, MikeT, rád podpořím, sem konzervativni, co se týče tuningu/ne-tuningu. Ještě tak. alpina, rieger a tak, co je oficiálně požehnaný od bmw. Na adidasky si taky nikdo nedává vytůněný tkaničky. :wink: :)

Já bych řekl,že kdyby se ty tkaničky prodávaly,tak si piš,že by si je někdo dal.Já osobně si myslím že decentní tuning neuškodí.
Lion
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Lion »

Když si to tak vezmu, tak si taky tuním boty :) Na vojně si dělám na kanadách mosty abych se odlišil :lol:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od patras Čestný člen »

kazdej ma rad neco jinyho .. nekdo to rad serie .. nekkdo to rad tuned ... ja mam moc rad tuning - libi se mi i FF tuning ale jen na japoncich .. Jinak nerikej ze Schnitzer Hamman nebo Hartge te neberou ??? je to sice o jinejch penezich ale tuning to je ..
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Pyron »

Já swůj názor napsal... 8)
Odpovědět