Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 Touring 316i - NOVY STASTNY MAJITEL
-
- Kontaktovat uživatele:
patras píše:kazdopadne gratuluju k autu ... vyber pneumatik je vic nez nestastnej .. hodne bych se divil kdyby ti prumerna spotreba padla pod 9L !!!!
2jirka-328 : ja myslim ze urcite ne (krome Mka !!)
Ty pneumatiky jsem nevybiral, tak jsem to uz koupil. Uvidim jake to bude s nema v lete. Snad to nebude takove hrozne. Jinak dikes.
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
morder1 píše:patras píše:kazdopadne gratuluju k autu ... vyber pneumatik je vic nez nestastnej .. hodne bych se divil kdyby ti prumerna spotreba padla pod 9L !!!!
Ty pneumatiky jsem nevybiral, tak jsem to uz koupil. Uvidim jake to bude s nema v lete. Snad to nebude takove hrozne. Jinak dikes.
kazdopadne pokud jsou dobry tak nebude problem je prodat

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
-
- Kontaktovat uživatele:
patras píše:morder1 píše:patras píše:kazdopadne gratuluju k autu ... vyber pneumatik je vic nez nestastnej .. hodne bych se divil kdyby ti prumerna spotreba padla pod 9L !!!!
kazdopadne pokud jsou dobry tak nebude problem je prodat
Jsou jako nofky. Hodne se mi libi a zbavovat bych se jich nechtel. Na tech kolech jezdil majitel z Rakouska. Ted mam zimaky 15"disky Ronal a jsou taky super. Gumy jen 185/65. Spotrebu mam taky zatim good. V lete se pravda ukaze. Ale tu chvilku co jsem s nima jel mi to hrozne nepripadalo. Na dalnici mi okamzita spotreba ukazovala hodne podobne hodnoty jako ted se zimakama.
-
- Kontaktovat uživatele:
M3maniac píše:Tak ti ho musím pochválit,vzhledově vypadá pěkně a decentně no a s gumama to vyřešíš tak,že tam v létě hodíš 215/45/17 ale hodně bych na 1,6ku uvažoval i o 205/50/17 ale nevím kolika palcové máš ráfky.
Podle technicaku, jak rakouskeho tak ceskeho, ma mit predni disk rozmer 7,5Jx17 ET 41 a zadni 8,5Jx17 ET41. Ty kola jsou zapsana v TP. Juknu do konfiguratoru co tam vlezou za kola.
Dikes za pochvalu. Taky jsem s neho uneseny. Pritelkyne uz nadava ze furt o nem mluvim a tak, asi to znate. O vikendu si ho zase uziju

-
- Kontaktovat uživatele:
Takze na disk 7,5Jx17 se daji dat pneu v klidu 205/50
a na disk 8,5Jx17 215/45.
http://www.wheelmachine.de/
toto je paradni konfigurator kol a rozmeru pneu. Asi to ale znate
Takze jestli by to fakt s tema kolama nejelo dobre, coz ale nepredpokladam, protoze predchozi majitel s nema jezdil, tak tam dam gumy uzsi.
a na disk 8,5Jx17 215/45.
http://www.wheelmachine.de/
toto je paradni konfigurator kol a rozmeru pneu. Asi to ale znate
Takze jestli by to fakt s tema kolama nejelo dobre, coz ale nepredpokladam, protoze predchozi majitel s nema jezdil, tak tam dam gumy uzsi.
-
- Kontaktovat uživatele:
skautik píše:pekne![]()
maska na te fotce je z auta do R.V. 96
a touring e36 mel i s tim nejslabsim motorem vzadu kotouce
To je mozny. Bylo to na predek trochu pomuchlane. Ale airbagy jsou OK a nebyly menene. Mam i zaznam o tom co se tam menilo. Opravene to je jinak OK.
edit: Hele, hledam rozdily v maskach r.v.96 a r.v.98 a pripada mi to hodne podobny. V cem je odlisnost?