Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nezávislé topení
-
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte pod jakým názvem se skrývá v ETK nebo na www nezávislé topení? Doslovný překlad by byl asi "Independent heating" a v ETK nemohu pod tímto názvem nic najít. Je to pro diesel E34-524td. Chci se vědomostně připravit co všechno to obnáší a na co si dát bacha, protože čekam nabídku od firmy Webasto na zástavbu této (pro mě)vychytávky. Prý mají i model, který je aktivovaný buď klasicky časovačem nebo na dálku 1km od vozu ovladačem a nebo neomezeně daleko mobilem. O průběhu a cenách vás budu informovat. Pokud to někdo v autě máte, budu vděčnej za každé info. Dík
voko21 píše:Nevíte pod jakým názvem se skrývá v ETK nebo na www nezávislé topení? Doslovný překlad by byl asi "Independent heating" a v ETK nemohu pod tímto názvem nic najít. Je to pro diesel E34-524td. Chci se vědomostně připravit co všechno to obnáší a na co si dát bacha, protože čekam nabídku od firmy Webasto na zástavbu této (pro mě)vychytávky. Prý mají i model, který je aktivovaný buď klasicky časovačem nebo na dálku 1km od vozu ovladačem a nebo neomezeně daleko mobilem. O průběhu a cenách vás budu informovat. Pokud to někdo v autě máte, budu vděčnej za každé info. Dík
Správně je to independent heater a u E39 v ETK je to skupina 64xxxxx
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Kontaktovat uživatele:
voko21 píše:Nevíte pod jakým názvem se skrývá v ETK nebo na www nezávislé topení? Doslovný překlad by byl asi "Independent heating" a v ETK nemohu pod tímto názvem nic najít. Je to pro diesel E34-524td. Chci se vědomostně připravit co všechno to obnáší a na co si dát bacha, protože čekam nabídku od firmy Webasto na zástavbu této (pro mě)vychytávky. Prý mají i model, který je aktivovaný buď klasicky časovačem nebo na dálku 1km od vozu ovladačem a nebo neomezeně daleko mobilem. O průběhu a cenách vás budu informovat. Pokud to někdo v autě máte, budu vděčnej za každé info. Dík
mam v kombiku webasto (origo s dalkovym ovladacem s logem BMW

-
- Kontaktovat uživatele:
RuDoSh píše:voko21 píše:Nevíte pod jakým názvem se skrývá v ETK nebo na www nezávislé topení? Doslovný překlad by byl asi "Independent heating" a v ETK nemohu pod tímto názvem nic najít. Je to pro diesel E34-524td. Chci se vědomostně připravit co všechno to obnáší a na co si dát bacha, protože čekam nabídku od firmy Webasto na zástavbu této (pro mě)vychytávky. Prý mají i model, který je aktivovaný buď klasicky časovačem nebo na dálku 1km od vozu ovladačem a nebo neomezeně daleko mobilem. O průběhu a cenách vás budu informovat. Pokud to někdo v autě máte, budu vděčnej za každé info. Dík
mam v kombiku webasto (origo s dalkovym ovladacem s logem BMW)... pri dodatecne montazi na 524 pocitej tak 60k... s dalkovym jeste vic... ale vec je to vyborna... zadne cisteni od snehu
Taky bacha na autbaterii... nefungovalo moc... zaplo se a za 5minut se to vyplo takze efekt skoro nulovy.... pak v bazaru klekla baterka v TDSu, tak jsem koupil do kombika novou a z kombiku dal do TDSa a ted to teprv krasne topi
No počítal jsem tak 50k. Je to drahá sranda, při současné ceně E34řek je to hnedle zdvojnásobení ceny auta. Ale rozhodl jsem se to auto nechat ještě na delší dobu a udělat z něho unikát.

-
- Kontaktovat uživatele:
voko21 píše:No počítal jsem tak 50k. Je to drahá sranda, při současné ceně E34řek je to hnedle zdvojnásobení ceny auta. Ale rozhodl jsem se to auto nechat ještě na delší dobu a udělat z něho unikát.Motorově to má na dalších 200k km a prodávat to cikánům za 50k nebudu.
no zdvojnasobeni ceny ne

-
Blumen_071 píše:nemecky je to Standheizung, s tim bys mel byt pri vyhledavani uspesnejsi. a dalsi vyrobce je Eberspecher (ted si nejsem jistej esli to pisu spravne)
moc prijemna vecicka![]()
Originál do BMW se dává Webasto.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
no jestli si ho nechas na delsi dobu tak to za 50k cikanum prodavat nebudes, to je fakt, ti ti daj tak 35k a budes rad.voko21 píše:RuDoSh píše:voko21 píše:Nevíte pod jakým názvem se skrývá v ETK nebo na www nezávislé topení? Doslovný překlad by byl asi "Independent heating" a v ETK nemohu pod tímto názvem nic najít. Je to pro diesel E34-524td. Chci se vědomostně připravit co všechno to obnáší a na co si dát bacha, protože čekam nabídku od firmy Webasto na zástavbu této (pro mě)vychytávky. Prý mají i model, který je aktivovaný buď klasicky časovačem nebo na dálku 1km od vozu ovladačem a nebo neomezeně daleko mobilem. O průběhu a cenách vás budu informovat. Pokud to někdo v autě máte, budu vděčnej za každé info. Dík
mam v kombiku webasto (origo s dalkovym ovladacem s logem BMW)... pri dodatecne montazi na 524 pocitej tak 60k... s dalkovym jeste vic... ale vec je to vyborna... zadne cisteni od snehu
Taky bacha na autbaterii... nefungovalo moc... zaplo se a za 5minut se to vyplo takze efekt skoro nulovy.... pak v bazaru klekla baterka v TDSu, tak jsem koupil do kombika novou a z kombiku dal do TDSa a ted to teprv krasne topi
No počítal jsem tak 50k. Je to drahá sranda, při současné ceně E34řek je to hnedle zdvojnásobení ceny auta. Ale rozhodl jsem se to auto nechat ještě na delší dobu a udělat z něho unikát.Motorově to má na dalších 200k km a prodávat to cikánům za 50k nebudu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak Webasto prý nemá pro E34 už žádné sestavy. Prý by to muselo být individual. Takže by ani těch 60k nestačilo. To je v pr. Do E39 by to neměl bejt problém, ale muselo by se to upravit.
To Fugo: Po vrakáčích se kouknu, ale nevim jak poznam, že mam všechno a že to funguje. Záruku mi na to asi nedají a tak se toho docela bojim. Ta cena je ale super. Baterky mam dvě už teď .(110Ah v autě a 75Ah zálohu (stačí to pro topení?)to není problém.)
To Darmon: Já vim, to byl spíš fórek.
, ale stejně jsem myslel prodej cikánům teď za 50k(mam nabídku
,kterou jsem odmítl, snad mi to za to neukradnou!
), né až za rok,dva.
To Fugo: Po vrakáčích se kouknu, ale nevim jak poznam, že mam všechno a že to funguje. Záruku mi na to asi nedají a tak se toho docela bojim. Ta cena je ale super. Baterky mam dvě už teď .(110Ah v autě a 75Ah zálohu (stačí to pro topení?)to není problém.)
To Darmon: Já vim, to byl spíš fórek.

-
-
- Kontaktovat uživatele:
voko21 píše:Tak Webasto prý nemá pro E34 už žádné sestavy. Prý by to muselo být individual. Takže by ani těch 60k nestačilo. To je v pr. Do E39 by to neměl bejt problém, ale muselo by se to upravit.
To Darmon: Já vim, to byl spíš fórek., ale stejně jsem myslel prodej cikánům teď za 50k(mam nabídku
,kterou jsem odmítl, snad mi to za to neukradnou!
), né až za rok,dva.
Baterie 75Ah je až moc.
Hlavní mám 100 Ah a tu druhou 25 Ah (nedávno jsem ji měnil)
Mám někde doma leták, kde je nabídka Bufíků. O vííkendu sem dám odkaz.
75Ah stačit bude, já mám 2x 90Ah z toho důvodu že na srazech spim v autě a tak to docela vyu žívám, měl jsem kdysi nějakou 40Ah a když auto stálo a topil jsem vždycky před spaním a pak v průběhu noci když mě byla zima tak v neděli ráno už to kolikrát netopilo. když nezapomenu tak se podívám ještě tu mám fotky jak to bylo vymontovaný a podle toho si to koupíš, mám tu i schéma zapojení je sice odměřený z kabeláže a dá se to podle toho zapojit, dával jsem to teď do jednoho auta a chodí to , ovládání telefonem nebo knoflíkem v kabině.
-
no jestli teda webasto montuje za 60 tacu ....

http://www.erste-klasse-im-auto.de/start.htm
co se privodu paliva tyce tak miva extra benzinovou pumpu
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Fugo píše:75Ah stačit bude, já mám 2x 90Ah z toho důvodu že na srazech spim v autě a tak to docela vyu žívám, měl jsem kdysi nějakou 40Ah a když auto stálo a topil jsem vždycky před spaním a pak v průběhu noci když mě byla zima tak v neděli ráno už to kolikrát netopilo. když nezapomenu tak se podívám ještě tu mám fotky jak to bylo vymontovaný a podle toho si to koupíš, mám tu i schéma zapojení je sice odměřený z kabeláže a dá se to podle toho zapojit, dával jsem to teď do jednoho auta a chodí to , ovládání telefonem nebo knoflíkem v kabině.
Jojo fotky, schémata---sem s nimi! Dík