Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

story

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
George_D
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od George_D »

GeorgosAc píše:
dobry džordži.... hlavně ze mas v podpisu ,,jezdim na klid,, ale s tou manzelkou je to dobry to musim nekdy pouzit :D

No já i při těch 190 byl stále v klidu :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
JFK Čestný člen
Čestný člen

#42 Příspěvek od JFK Čestný člen »

M3maniac píše:Tak tu máme dnešní story :D tak si tak jedu spokojeně po městě a co čert nechtěl...červená a přede mnou stojí cosi širokého,stříbrného a na víku to mělo AMD teda AMG 55 :D říkám si,to bude těžkej oříšek,teda jestli do toho vůbec půjde :lol: a šel,měl pocit,že tam co se to zužuje to stihne jen on,ale to jsem mu nemohl dopřát a přilepil jsem se na něj jako pijavice :D a pomalu přidával na volume a začal dělat takové ty vychcané věci,jako že předjížděl na poslední chvíli :evil: jako že abych to nestihnul,ale pijavice žlutá se statečně držela :D nejel na doraz,ale já taky né...měl trochu ankst...ale zvuk to mělo pěknej.Bych byl nasranej kdybych dal za vůz 5mega a prohánělo mě 8let starý nic :twisted: neskutečně mě to bavilo!!!

P.S. čert ví kdyby jel na doraz jestli bych na něho měl... chtěl jsem to zjistit,ale asi byl hodně překvapenej...

Nedelal bych si iluze... Bubákova poladěná M3 jen tak tak stačila na AMG C32 co jsem měl pujčenou (354PS/540Nm)... Ta 55 (500 PS/740Nm) je zase úplně jinde :lol: :lol: :lol:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#43 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

JFK píše:
M3maniac píše:Tak tu máme dnešní story :D tak si tak jedu spokojeně po městě a co čert nechtěl...červená a přede mnou stojí cosi širokého,stříbrného a na víku to mělo AMD teda AMG 55 :D říkám si,to bude těžkej oříšek,teda jestli do toho vůbec půjde :lol: a šel,měl pocit,že tam co se to zužuje to stihne jen on,ale to jsem mu nemohl dopřát a přilepil jsem se na něj jako pijavice :D a pomalu přidával na volume a začal dělat takové ty vychcané věci,jako že předjížděl na poslední chvíli :evil: jako že abych to nestihnul,ale pijavice žlutá se statečně držela :D nejel na doraz,ale já taky né...měl trochu ankst...ale zvuk to mělo pěknej.Bych byl nasranej kdybych dal za vůz 5mega a prohánělo mě 8let starý nic :twisted: neskutečně mě to bavilo!!!

P.S. čert ví kdyby jel na doraz jestli bych na něho měl... chtěl jsem to zjistit,ale asi byl hodně překvapenej...

Nedelal bych si iluze... Bubákova poladěná M3 jen tak tak stačila na AMG C32 co jsem měl pujčenou (354PS/540Nm)... Ta 55 (500 PS/740Nm) je zase úplně jinde :lol: :lol: :lol:

No asi tak,předpokládám že tu 32ku si řídil ty,takže to neplatí...poněvač máš hodně posunutej práh sebezáchovy :D říkám co jsem viděl,hlášky typu on nazávodil bych neřešil...když někdo lítá po městě 140 z pruhu do pruhu :D myslím že jinej šofér kdyby chtěl b mě potrápil :D
Murfas

#44 Příspěvek od Murfas »

M3maniac píše:
JFK píše:

No asi tak,předpokládám že tu 32ku si řídil ty,takže to neplatí...poněvač máš hodně posunutej práh sebezáchovy :D říkám co jsem viděl,hlášky typu on nazávodil bych neřešil...když někdo lítá po městě 140 z pruhu do pruhu :D myslím že jinej šofér kdyby chtěl b mě potrápil :D

To je omyl Rene...Robert zadnej prach sebezachovy nema........ :D
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od RuDoSh »

Murfas píše:To je omyl Rene...Robert zadnej prach sebezachovy nema........ :D

ten snad nema nikdo.... :lol: :lol: :lol:

;-)
stealth
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od stealth »

RuDoSh píše:

;-)
to bude asi nejaky novy typ snupaciho prasku 8)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od RuDoSh »

stealth píše:
RuDoSh píše:

;-)
to bude asi nejaky novy typ snupaciho prasku 8)

to by mohl znat lopolo :oops: :lol: :lol: :lol:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#48 Příspěvek od JFK Čestný člen »

:lol: :lol: :lol:
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od matal Moderátor »

Tak přidám taky jedno story: prodal jsem auto, již týden se pohybuji pomocí MHD a veřejné dopravy a taky pěšky, to by jste nevěřili, jak strašně trpím.. Ráno musím vstávat o 30minut dřív,naštěstí bydlím v Brně blízko centra a tudíš i práce, cesta do práce mi autem trvala, když moc, tak 5min., teď tak 25', k rodičům z Brna do Tišnova(asi 26km) autem 20-30min (rekord mám 14min) od domu k domu, teď skoro hodinu, z toho 35' jízda vlakem. Cestování MHD je skoro adrenalinový sport, Ráno nemáte jistotu, že se do šaliny vůbec dostanete, jak je nacpaná, a když už nastoupím, tak stojím na jedné noze a ještě ne na své.. Tuhle se na mne tlačila stará baba, smrděla jak barová kurv...No otřes..A aby toho ještě nebylo málo.. jedu v neděli do práce a co čert nechtěl revizor, stálo mě to 500..
Jsem týden bez auta a nasranost veliká.. Prosím vás pěkně, politujte mne a utvrďte mne v tom, že to nové auto potřebuji.. :lol:
Děkuji za jakýkoliv projev účasti s mojí nasraností.. :D :twisted: :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
George_D
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od George_D »

MATAL: Soucitim s tebou a vzpomnel jsem si na cesty do školy, už to nikdy nechci zažít, takže si kup prosimtě radši auto a budeš v klidu a ulevíš doktorům :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Odpovědět