GeorgosAc píše:
dobry džordži.... hlavně ze mas v podpisu ,,jezdim na klid,, ale s tou manzelkou je to dobry to musim nekdy pouzit
No já i při těch 190 byl stále v klidu

GeorgosAc píše:
dobry džordži.... hlavně ze mas v podpisu ,,jezdim na klid,, ale s tou manzelkou je to dobry to musim nekdy pouzit
M3maniac píše:Tak tu máme dnešní storytak si tak jedu spokojeně po městě a co čert nechtěl...červená a přede mnou stojí cosi širokého,stříbrného a na víku to mělo AMD teda AMG 55
říkám si,to bude těžkej oříšek,teda jestli do toho vůbec půjde
a šel,měl pocit,že tam co se to zužuje to stihne jen on,ale to jsem mu nemohl dopřát a přilepil jsem se na něj jako pijavice
a pomalu přidával na volume a začal dělat takové ty vychcané věci,jako že předjížděl na poslední chvíli
jako že abych to nestihnul,ale pijavice žlutá se statečně držela
nejel na doraz,ale já taky né...měl trochu ankst...ale zvuk to mělo pěknej.Bych byl nasranej kdybych dal za vůz 5mega a prohánělo mě 8let starý nic
neskutečně mě to bavilo!!!
P.S. čert ví kdyby jel na doraz jestli bych na něho měl... chtěl jsem to zjistit,ale asi byl hodně překvapenej...
JFK píše:M3maniac píše:Tak tu máme dnešní storytak si tak jedu spokojeně po městě a co čert nechtěl...červená a přede mnou stojí cosi širokého,stříbrného a na víku to mělo AMD teda AMG 55
a šel,měl pocit,že tam co se to zužuje to stihne jen on,ale to jsem mu nemohl dopřát a přilepil jsem se na něj jako pijavice
a pomalu přidával na volume a začal dělat takové ty vychcané věci,jako že předjížděl na poslední chvíli
nejel na doraz,ale já taky né...měl trochu ankst...ale zvuk to mělo pěknej.Bych byl nasranej kdybych dal za vůz 5mega a prohánělo mě 8let starý nic
P.S. čert ví kdyby jel na doraz jestli bych na něho měl... chtěl jsem to zjistit,ale asi byl hodně překvapenej...
Nedelal bych si iluze... Bubákova poladěná M3 jen tak tak stačila na AMG C32 co jsem měl pujčenou (354PS/540Nm)... Ta 55 (500 PS/740Nm) je zase úplně jinde![]()
![]()
M3maniac píše:JFK píše:M3maniac píše:Tak tu máme dnešní storytak si tak jedu spokojeně po městě a co čert nechtěl...červená a přede mnou stojí cosi širokého,stříbrného a na víku to mělo AMD teda AMG 55
Nedelal bych si iluze... Bubákova poladěná M3 jen tak tak stačila na AMG C32 co jsem měl pujčenou (354PS/540Nm)... Ta 55 (500 PS/740Nm) je zase úplně jinde![]()
![]()
No asi tak,předpokládám že tu 32ku si řídil ty,takže to neplatí...poněvač máš hodně posunutej práh sebezáchovyříkám co jsem viděl,hlášky typu on nazávodil bych neřešil...když někdo lítá po městě 140 z pruhu do pruhu
myslím že jinej šofér kdyby chtěl b mě potrápil