Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Světla E39 / Dobrá rada nad zlato...
U mě vede jednoznačně In-pro, bohužel ta cena
cca 650,-EU na předfacelitové modely
Další zde http://www.depo.com.tw/asp/pdf/P_BM_5%2 ... 0E39_1.pdf

Další zde http://www.depo.com.tw/asp/pdf/P_BM_5%2 ... 0E39_1.pdf
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc, ty Hella jsou opravdu nádherný!!!!
Nechápu, že mě to nenapadlo také
Je to stále klasika, ale aby to bylo v dobré kvalitě nejde zas tak moc experimentovat... Každopádně díky za tipy!
Pokud by věděl někdo i jiné, prosím, sem s nimy!!! Myslím si, že to je asi jedna z nejvíce zásadních části auta která se dá překopat a zanechává nemalý dojem...
Nechápu, že mě to nenapadlo také

Je to stále klasika, ale aby to bylo v dobré kvalitě nejde zas tak moc experimentovat... Každopádně díky za tipy!

Pokud by věděl někdo i jiné, prosím, sem s nimy!!! Myslím si, že to je asi jedna z nejvíce zásadních části auta která se dá překopat a zanechává nemalý dojem...
milonovo píše:Ty DEPO bych moc nedoporučoval,neviděl jsem na BMW,ale na mondeu a bylo to hrozný.Přesnost a kvalita jak od vietnamců a nejsou zase o tolik levnější.Příště bych šel do těch od helly za 620E
Nic ve zlém ,jsem zastáncem pouze origo dílů,ale Depo skla na ne facelift jsem si koupil s černým blinkrem a u tmavého auta to vypadá opravdu dobře.Četl jsem ,že Hella to snad dělá také ale asi za 10 t /ks. což mi přijde kotel.Jsem s nima spokojenej.Mám pouze skla a sedí dobře.
-
- Kontaktovat uživatele:
Elektro píše:milonovo píše:Ty DEPO bych moc nedoporučoval,neviděl jsem na BMW,ale na mondeu a bylo to hrozný.Přesnost a kvalita jak od vietnamců a nejsou zase o tolik levnější.Příště bych šel do těch od helly za 620E
Nic ve zlém ,jsem zastáncem pouze origo dílů,ale Depo skla na ne facelift jsem si koupil s černým blinkrem a u tmavého auta to vypadá opravdu dobře.Četl jsem ,že Hella to snad dělá také ale asi za 10 t /ks. což mi přijde kotel.Jsem s nima spokojenej.Mám pouze skla a sedí dobře.
A měl bys případně nějaké foto???

Díky...