Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Světla E39 / Dobrá rada nad zlato...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Panaque »

Ač nerad, musím přiznat, že měl Martinéz pravdu v tom, že origo světla jsou na E39 nejlepší. Nedá mi to ale spát a už jsem proGoogloval asi 40 stránek a pořád nic.

Věděl by někdo, o zajímavých světlech na E39, které by nevypadaly jak u houpaček???

Prosím, Please, Hilfe...
Misa Moderátor
Moderátor

#2 Příspěvek od Misa Moderátor »

U mě vede jednoznačně In-pro, bohužel ta cena :roll: cca 650,-EU na předfacelitové modely

Obrázek

Další zde http://www.depo.com.tw/asp/pdf/P_BM_5%2 ... 0E39_1.pdf
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
fix
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od fix »

nové orig Hella 420eur halogen, 620eur xenony
TOMe39

#4 Příspěvek od TOMe39 »

Co takhle nějaký vrakáč?
U Poláků origo přední xenon facelift 12 - 15 k a ještě ti vezmou na protiúčet, co máš... :idea:
milonovo

#5 Příspěvek od milonovo »

Ty DEPO bych moc nedoporučoval,neviděl jsem na BMW,ale na mondeu a bylo to hrozný.Přesnost a kvalita jak od vietnamců a nejsou zase o tolik levnější.Příště bych šel do těch od helly za 620E
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Panaque »

Díky moc, ty Hella jsou opravdu nádherný!!!!
Nechápu, že mě to nenapadlo také :oops:
Je to stále klasika, ale aby to bylo v dobré kvalitě nejde zas tak moc experimentovat... Každopádně díky za tipy! :thumbsup:
Pokud by věděl někdo i jiné, prosím, sem s nimy!!! Myslím si, že to je asi jedna z nejvíce zásadních části auta která se dá překopat a zanechává nemalý dojem...
martin33
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od martin33 »

já to z DEPO koupil a řekl bych že nejsou tak špatný oproti třeba DEPO na opel.
Elektro

#8 Příspěvek od Elektro »

milonovo píše:Ty DEPO bych moc nedoporučoval,neviděl jsem na BMW,ale na mondeu a bylo to hrozný.Přesnost a kvalita jak od vietnamců a nejsou zase o tolik levnější.Příště bych šel do těch od helly za 620E

Nic ve zlém ,jsem zastáncem pouze origo dílů,ale Depo skla na ne facelift jsem si koupil s černým blinkrem a u tmavého auta to vypadá opravdu dobře.Četl jsem ,že Hella to snad dělá také ale asi za 10 t /ks. což mi přijde kotel.Jsem s nima spokojenej.Mám pouze skla a sedí dobře.
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Panaque »

Elektro píše:
milonovo píše:Ty DEPO bych moc nedoporučoval,neviděl jsem na BMW,ale na mondeu a bylo to hrozný.Přesnost a kvalita jak od vietnamců a nejsou zase o tolik levnější.Příště bych šel do těch od helly za 620E

Nic ve zlém ,jsem zastáncem pouze origo dílů,ale Depo skla na ne facelift jsem si koupil s černým blinkrem a u tmavého auta to vypadá opravdu dobře.Četl jsem ,že Hella to snad dělá také ale asi za 10 t /ks. což mi přijde kotel.Jsem s nima spokojenej.Mám pouze skla a sedí dobře.

A měl bys případně nějaké foto??? :wink:

Díky...
fix
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od fix »

foto by me taky zajímalo, přemýšlím o tom, že si ty kryty objednám - existují bílé, čiré-chrom a zatmavené
Odpovědět