Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

PROSIM POMOC!!E36!!compact

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Michael

#1 Příspěvek od Michael »

chlapi prosimvas potrebuju radu!koupil jsem si compacta a mam par problemu prestala mi sviti pristrojovka!dale mi nefunguje central!a nefunguje mi ani ABS!prosim o rady kde bych tyto problemy mohl hledat??dopredu diky
michal09

#2 Příspěvek od michal09 »

Zdar, možná najdeš odpověď na svoje otázky zde na foru. Stačí nahoře kliknout na "Hledat" - funguje to jako vyhledávač... :wink: Například to, že ti přestala svítit přístrojovka může bejt žárovkama v palubce - zjistit specifikace žárovky a koupit za pár korun new...
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Pazdi »

přístrojovka - zkontroluj pojistku
hanzik
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od hanzik »

Pánové sory ale tohle bude asi něco jiného.Pochybuju že žárovky v přístrojovce ovlivní ABS:-)

Já jen že je divný že vše přestalo fungovat nejednou...Nebo nepřestalo ????Prokontroluj pojistky a pak napiš jak to vypadá
michal09

#5 Příspěvek od michal09 »

hanzik píše:Pánové sory ale tohle bude asi něco jiného.Pochybuju že žárovky v přístrojovce ovlivní ABS:-)

žárovky ovlivní ABS? to si napsat Ty, já nie.. :P Nefungujou mu 3 věci: ABS, centrál a nesvítí mu přístrojovka, myslím že to nemá žádnou spojitost, pokud to nepřestalo fachat vše v jeden okamžik... Pak bych hledal nějakou spojitost, ale pokud autí už tak koupil, nebo to přestalo chodit průběžně, řešil bych jednotlivý problém zvlášť.

Michael: Samozdřejmě pojistky skoukni... :wink:
Michael

#6 Příspěvek od Michael »

pojistky jsou ok vsechny!!jinak pristrojovka mi zhasla nedavno!a auto jsem koupil bez pojizdenho abs!nerozsviti se ani kontrolka!a central taky nefachal muze to byt i klicem???da se to nejak vymenit za jiny??
Misa Moderátor
Moderátor

#7 Příspěvek od Misa Moderátor »

Na diagnostice jsi s tím byl?
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
hanzik
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od hanzik »

michal09 píše:
hanzik píše:Pánové sory ale tohle bude asi něco jiného.Pochybuju že žárovky v přístrojovce ovlivní ABS:-)

žárovky ovlivní ABS? to si napsat Ty, já nie.. :P Nefungujou mu 3 věci: ABS, centrál a nesvítí mu přístrojovka, myslím že to nemá žádnou spojitost, pokud to nepřestalo fachat vše v jeden okamžik... Pak bych hledal nějakou spojitost, ale pokud autí už tak koupil, nebo to přestalo chodit průběžně, řešil bych jednotlivý problém zvlášť.

Michael: Samozdřejmě pojistky skoukni... :wink:

Sorry jsem idiot bral jsem to že se to stalo vše najednou proto ta poznámka.Já to vidím na nějakej kontakt mezi kabelama
libovka

#9 Příspěvek od libovka »

ABS-máš v hajzlu čidlo
přístrojovka-vypinač světel
centrál-motorek,jednotka

tak pátrej
Killca

#10 Příspěvek od Killca »

mas tam tech problemu moc a kdyz to das autoelektrikari, tak ti to s prehledem najde a spravi a drahy to podle me nebude, tamhle znamy potreboval zjistit proc mu nestartuje auto, druhej den mu volal elektrikar ze je to spraveny, auto jede jako novy a chtel 1500
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Michael

#11 Příspěvek od Michael »

abs cidlo??a jednotka???kdyz se ani nerozsviti kontrolka???nemate nekdo nahradni?z bouracky?!jinak osvetleni bude asi vypinacem ale jak jsem trochu hybal s radiem tak to probliklo tak fakt nevim!jinak ten central funguje pres klic kdyz to odemykam pres zamek tak se otevrou vsechny zamky normal ale nejde to dalkove!!!zatim diky vsem za vase navrhy.......
mufman

#12 Příspěvek od mufman »

No pokud Ti funguje central na klic a na dalkovy ne, tak prvni co bych udelal bych zkontroloval baterku v dálkáči.
Michael

#13 Příspěvek od Michael »

no jo tu uz mam novou a furt nic:(
Fantucci
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Fantucci »

také mi blbne dálkový centrál - neodemknou se mi dálkou dveře u řidiče a kufr. V bmw říkali,že je třeba vyměnit motůrky/jednotky ve dveřích-kufru. oboje dohromady za cc 5 tis. .... takže já zřejmě zkusím vrakáče nebo inzerát ... nebo šikovnýho servismana jestli to nepůjde nějak opravit...
e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive
Michael

#15 Příspěvek od Michael »

jenze me to na dalku nereaguje vubec to me prave zarazi vis jak!a baterku mam novou a tady v te prdeli zadnyhho schopnyho elektrikare nemame :roll:
fix
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od fix »

Michael píše:no jo tu uz mam novou a furt nic:(

a co znovu synchronizovat klíč s jednotkou když jsi vyndal baterku?! pokud je to bezdrát, návod najdeš v manulálu nebo zde na foru, pokud je to starší typ s infra, tak spíš nechat synchronizovat v autoriz. servisu

zkus řešit ty problémy raději jeden po druhém...
fix
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od fix »

třeba ti někdo poradí na koho se obrátit, když si do svého popisu doplníš odkud vlastně jsi....
Odpovědět