Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
PROSIM POMOC!!E36!!compact
hanzik píše:Pánové sory ale tohle bude asi něco jiného.Pochybuju že žárovky v přístrojovce ovlivní ABS:-)
žárovky ovlivní ABS? to si napsat Ty, já nie..

Michael: Samozdřejmě pojistky skoukni...

-
- Kontaktovat uživatele:
michal09 píše:hanzik píše:Pánové sory ale tohle bude asi něco jiného.Pochybuju že žárovky v přístrojovce ovlivní ABS:-)
žárovky ovlivní ABS? to si napsat Ty, já nie..Nefungujou mu 3 věci: ABS, centrál a nesvítí mu přístrojovka, myslím že to nemá žádnou spojitost, pokud to nepřestalo fachat vše v jeden okamžik... Pak bych hledal nějakou spojitost, ale pokud autí už tak koupil, nebo to přestalo chodit průběžně, řešil bych jednotlivý problém zvlášť.
Michael: Samozdřejmě pojistky skoukni...
Sorry jsem idiot bral jsem to že se to stalo vše najednou proto ta poznámka.Já to vidím na nějakej kontakt mezi kabelama
abs cidlo??a jednotka???kdyz se ani nerozsviti kontrolka???nemate nekdo nahradni?z bouracky?!jinak osvetleni bude asi vypinacem ale jak jsem trochu hybal s radiem tak to probliklo tak fakt nevim!jinak ten central funguje pres klic kdyz to odemykam pres zamek tak se otevrou vsechny zamky normal ale nejde to dalkove!!!zatim diky vsem za vase navrhy.......
-
- Kontaktovat uživatele:
také mi blbne dálkový centrál - neodemknou se mi dálkou dveře u řidiče a kufr. V bmw říkali,že je třeba vyměnit motůrky/jednotky ve dveřích-kufru. oboje dohromady za cc 5 tis. .... takže já zřejmě zkusím vrakáče nebo inzerát ... nebo šikovnýho servismana jestli to nepůjde nějak opravit...
e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive
-
- Kontaktovat uživatele:
Michael píše:no jo tu uz mam novou a furt nic:(
a co znovu synchronizovat klíč s jednotkou když jsi vyndal baterku?! pokud je to bezdrát, návod najdeš v manulálu nebo zde na foru, pokud je to starší typ s infra, tak spíš nechat synchronizovat v autoriz. servisu
zkus řešit ty problémy raději jeden po druhém...