Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e36 individual

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Lukys318is
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Lukys318is »

Nekomu to muze pripadat jako blbej dotaz, ale nevi nekdo co vsechno muze bejt na e36 individual?? Docela by me to zajimalo...

PS: Nevim jak inteligentnejs se zeptat :lol:

+ mám ještě jeden dotaz, prej tu někdo dokáže podle čísla VIN zjistit jak to auto vyjelo z linky?...výbava, ///M paket, apod. ...

Docela bych byl vdecnej za info, a predem diky za odpovedi :wink:
100RM

#2 Příspěvek od 100RM »

Vybavu ti poskytnu u Bychla. V Individual bol tych veci strasny kopec, pochybujem ze to niekto dokaze komplet vymenovat...
7er. True definition of luxury. Yours.
Lukys318is
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Lukys318is »

Tak komplet to nikdo jmenovat zase nemusi :D , do toho nikoho nenutim, ale tak kdo co vi... nebo jestli zna nekdo nejakej odkaz...
chrompacket

#4 Příspěvek od chrompacket »

vybavu ti reknou podle poslednich 7 znaku z Veh.Iden.Num. v kazdem autorizovanem servise ci u prodejce BMW..nejaka databaze ASAP nebo tak nejak..nekde musis prijet a ukazat TP..nekde to staci po Tel:
jinak co se tyce individual..tak nevim co to zahrnuje, ale v servisni knizce mam vlepeny papir s vybavou, kterou tam prodejce vlepil a individual tam je taky.. m-packet, chrome line interier, bussines audio, sportpacket...no proste jesli to individual zahrnuje treba tyto veci tak to bude asi ono....u nekoho jsem treba videl v individualu treba Telefon, extra materialy pouzite v interieru, drevene dekory a pod.... myslim, ze takove veci tvori trosku individualitu auta..
adam

#5 Příspěvek od adam »

Pokud se nepletu tak jde hlavne o barvu auta a doplnky a barvy v interieru. Vetsinou to neni vubec hezky :lol: treba jako muj volant a radicka v modre kuzi. Ale uz jsem si zvyknul :)
surfis
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od surfis »

já třeba v servisce nemám napsáno individual, ale přitom nekolik věcí tam mám...

třeba do individual výbavy patří černý interier, nebo jiná barva auta (AvusBlau se dávala standartně pouze na M3 a M5). Zkrátka je toho kopice... Úplný seznam ti někdo (ko
romě BMW) těžko poskytne.

PS: hodně prodávajících píše v inzerátech individual, ale mnohdy je to zaměňováno s tuningem, nebo jenom tak, aby se lépe prodalo.
Přílohy
serviska.jpg
serviska.jpg (47.97 KiB) Zobrazeno 820 x
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

adam píše:Pokud se nepletu tak jde hlavne o barvu auta a doplnky a barvy v interieru.

Je to tak, většinou jsem se setkal se zajímavou Individual-výbavou, ale najdou se i podivné kombinace jako u adama (světlá modrá kůže na volantu, kolem řadičky, sorry, ale když jsem to poprvé viděl, to hraničí s tuzzingem) a nebo rudé potahy sedaček k Avusmodré metalíze :)
Zave
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Zave »

nebo Hajný individual paket na e39 - latkovy zeleny interier, zelena pristrojovka, doorboardy zeleny, prahy zeleny a zelena metaliza :)
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

no hlavne Individual BMW to ma oznacene v motorovem prostoru .

Obrázek
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Zave píše:nebo Hajný individual paket na e39

BMW 5er-Hänlein (getarnt) :mrgreen:
adam

#11 Příspěvek od adam »

GeorgosAc píše:no hlavne Individual BMW to ma oznacene v motorovem prostoru .

presne tak... uz jsem si myslel ze to je fotka myho :)
Lukys318is
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Lukys318is »

Abych úravdu rekl ptal sem se hlavne proto, ze mam takovej peknej zelenej interier, jako ma LOPOLO cervenej, tak ja mam zelenej, vim ze se delal snad jeste modrej s tim vzorkem. A tyhle barvy se skoro nevidej. Je to individual nebo ne?
adam

#13 Příspěvek od adam »

Lukys318is píše:Abych úravdu rekl ptal sem se hlavne proto, ze mam takovej peknej zelenej interier, jako ma LOPOLO cervenej, tak ja mam zelenej, vim ze se delal snad jeste modrej s tim vzorkem. A tyhle barvy se skoro nevidej. Je to individual nebo ne?

Podivej se do motoroveho prostoru jestli tam mas stitek s napisem "BMW individual" jako na fotce od jirky.
Marrtin

#14 Příspěvek od Marrtin »

Pro zjisteni vybavy s jakou auto sjelo z linky neni treba chodit do BMW. Na nemeckym netu je pro to nakej vin-decoder. Podivam se doma na url a poslu pokud by to nekoho zajimalo.

S tim individual - z toho vin dekoderu vyjede vybava rozdelena prave myslim do tri kategorii. V prvni jsou veci jako ABS a tak, pak priplatkova a individualni. Ja mam individual urcite barvu, je to na stitku jak bylo uvedeno...
chrompacket

#15 Příspěvek od chrompacket »

surfis píše:já třeba v servisce nemám napsáno individual, ale přitom nekolik věcí tam mám...

třeba do individual výbavy patří černý interier, nebo jiná barva auta (AvusBlau se dávala standartně pouze na M3 a M5). Zkrátka je toho kopice... Úplný seznam ti někdo (ko

PS: hodně prodávajících píše v inzerátech individual, ale mnohdy je to zaměňováno s tuningem, nebo jenom tak, aby se lépe prodalo.

tyjo...to jsem nevedel ze mam barvu, ktera byla standart jen na m3 a m5...toz to su tezke KING :banan:
100RM

#16 Příspěvek od 100RM »

Marrtin píše:Pro zjisteni vybavy s jakou auto sjelo z linky neni treba chodit do BMW. Na nemeckym netu je pro to nakej vin-decoder. Podivam se doma na url a poslu pokud by to nekoho zajimalo.

S tim individual - z toho vin dekoderu vyjede vybava rozdelena prave myslim do tri kategorii. V prvni jsou veci jako ABS a tak, pak priplatkova a individualni. Ja mam individual urcite barvu, je to na stitku jak bylo uvedeno...

To som teda zvedavy, ci taky odkaz existuje ...
7er. True definition of luxury. Yours.
zachy325
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od zachy325 »

surfis píše:já třeba v servisce nemám napsáno individual, ale přitom nekolik věcí tam mám...

nekoupils tu e36 nahodou v usti nad orlici?????
Marrtin

#18 Příspěvek od Marrtin »

100RM píše:
Marrtin píše:Pro zjisteni vybavy s jakou auto sjelo z linky neni treba chodit do BMW. Na nemeckym netu je pro to nakej vin-decoder. Podivam se doma na url a poslu pokud by to nekoho zajimalo.

Existuje.
surfis
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od surfis »

zachy325 píše:

nekoupils tu e36 nahodou v usti nad orlici?????

ee nekoupil mám jí z DE
100RM

#20 Příspěvek od 100RM »

Marrtin píše:
100RM píše:

Existuje.

No ? Cakam ...
Odpovědět